FIV 105

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Cris BRAVO!!!Doamne ajuta, trebuie sa reuseseti ca doar sunt luptatori BB-i tai!
Moni mie imi treceau durerile de la nospa,dar mai bagam si cate un scopantil seara inainte de culcare....asa preventiv!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Monica-Elena Cred ca fetele vorbeau despre alta doctora (Bucur)ca pleaca in concediu!De Cocei eu nu am auzit sa plece, marti am vorbit eu cu dumneaiei si nu mia zis nimic!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lachiiiii Felicitariiiii pentru printzese..ii spusei si lui grasu ..sa'ti zic un secret//stttt..io cred ca el se bucura mult..mult. multca el vrea feteio il tot amenint cu baieti..
cris multa bafta..sa stai cumintica in pat..
rami ma bucur sa te vaz..sper sa le rezolvi pe toate cat mai repede..
Delia iubita imi pare sincer rau..io te pup..
Sheritooooo ai grija cu injectoarele alea..ca nu trebuie sa le impreuni..auzi tu?stai in bancutza ta ca te bat
Monisi eu am avut dureri..te puppp
va pupacesc pe toatee,,

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Stie cineva cat costa fiola de menogon ,asa ca sa imi fac calculele, (cutia cu 7 fiole de differeline am aflat ca e 1780 RON)?

Eu am luat de la Giulesti Menogon cu 35 RON fiola iar Diphereline parca cu 538 RON 21 de fiole.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by dana p.

Marrina,dar nu plecati prea devreme de acasa?Ca intre Brasov si Bucuresti sunt mai putini km decat intre Cta si Bucuresti.

Pai la ora 6 trebuie sa-mi fac injectiile si cred ca o sa-mi ia vreo jumate de ora sa le prepar si fac in masina.
Pe maine!

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Buna seara! Am mai intrat si eu pe la voi sa vad ce faceti?!!!Care mai sunt noutatile. recunosc ca nu am timp deloc sa va citesc si nici sa scriu.
Va urez multi bb sanatosi si sa va vad cat mai curand la Odisee!
Sunt alaturi de voi!

12+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Bine v-am regasit!
Lackii-pup mamicutza la dublu de printese!
SHERRY, Moniland- sigur se lasa cu puiutzi!Astept nerabdatoare rezultatele voastre!
Oana- la apel...ce ne prezinti la raport???
criss- totul va fi perfect de data asta!
Andrada-... abia are timp organismul sa-si revina( graba strica treaba...mai ai putintica rabdare-va fi bine)
Kittaaaa, Avalonel--- nu v-am uitat! ma gandesc la voi! Ce mai ziceti??
Mirela_1--cum merge treaba?? bine??Multa bafta!
Stu--nu am mai apucat sa-ti raspund la mail! da vad eu cand! Poate vb.
pussi, dapa.p-multa bafta!
Sper sa nu fi uitat pe cineva!
Pe rami am lasat-o la urma!
Iubita..si eu ca si tine ma analizez...si nu-mi prea convine ce gasesc...dar mai speram! Poate o sa fie ceva bun pus deoparte si pt. noi!
Dupa o pauza cam lunga de stat in umbra/ butoi sau cum vreti voi( dar de citit v-am citit)am decis sa mai scriu si eu doo vorbe despre mine !
Mai am doar cariotipul si al meu si al sotului de facut si cam gata cu analizele de dosarel!Pb. mare este ca pe masura ce ma analizez apar mici sau mari!? probleme care nu prea ma fac sa inaintez ci sa ma opresc!
Am facut hormonalele la Giuly...si unele au iesit suspect de proaste( eu mai facusem si prin alte parti : Sanador, Parhon...si nu era
asa de negru.oricum am refacut analizele La Medlife...si din proprie initiativa am mai facut si altele...ca deh..atunci cand nu ai ce face......Oricum...am exclus SOPC...ca aveam un maaare morcov...dar am dat de altceva....rami stie... testosteron un pic peste limita, DHEAS in limite dar aproape de cea de sus... T3 cam mult peste!!! Toate astea...m-au cam pleostit! Deci pb. la tiroida! Rami...imi poti da pe PM un nume de dr. bun de prin Parhon?? eu am consultat pe cineva pe acolo...dar vreau sa mai aud si de la altcineva o alta parere! Oricum voi repeta toate analizele de tiroida..poate nu e chiar asa de rau!!
Nu mai zic ca-mi vine CM-ul la 20 de zile...in loc de 30-40-50 cum era obisnuit! Iar la papanicolau( al carui rezultat i-l astept sapt. viit.) mi-a zis dna dr. ca am colul usor iritat! De la ce mama naibii nu am de unde pricepe......deci...butoiul meu e cam maaare...si mi-a luat ceva timp sa ies din el..Sper sa fie bine intr-un final!Saptamana viit. incerc sa merg la Giuly sa-mi iau nr. de dosar...urmand sa pun mai incolo rezultatele ramase!
M-am cam intins! va doresc celor care sunteti in asteptari...muuult mult noroc...!!...iar celor care deja au un punctuletz...o mazarica..o maslina sau ceva mai mare prin burtica...sarcina usoara!
Iar celor muuulte aspirante... rabdare din belsug daca va mai da mana si un gram de norocel...acolo...!!!
Va pup
dany ( incerc sa raman optimista!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Teodoran si eu dupa tine. Nici eu nu am mai intrat de mult...vreau doar sa va urez cat mai multe reusite si sa ne vedem cu bine la odisee.
Va pup pe toate

Betty 12+

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Lachi - Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!

Moniland - Sa fie cum doresti tu! Dar nu merge si si ? Tati ce spune?

Cris - Felicitari. Deci a fost cu folos! Ai grija de comorile tale!

Marina - Cum te mai simti?

Maine la eco dupa opt zile de stimulare cunosc si embriologul la Giulesti? Sau o sa-l cunosc in ziua punctiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Haideti fetelor ca au navalit peste voi! asta e semn bun, va zic eu!

Cris, sa fie intr-un ceas bun! de data asta o sa reusesti!
Moni, eu am luat si iau no-spa de 40. Si eu la al 2 lea FIV am avut dureri de ovare vreo 4-5 zile de la inceput; era burta tare si ma durea undeva jos, chiar si cand mergeam la baie. Prima data nu am avut nimic si nici nu s-a prins, asa ca, cine stie, eu sper ca e de bine si la tine!
Delia, ce ghinion ca ai facut chisturi! imi pare rau ca te chinui acum cu astea! dar o sa se rezolve, stiu eu, si o sa-i faci pereche lui Rudy cat de curand!

Betty, Teodora, cum va simtiti? ce va fac burticile?

tuturor.

Andicu 20+
Poze cu burtica

Mergi la inceput