FIV 105
Raspunsuri - Pagina 11
Dariela spune:
Danap si Marrina - Nu ca unii printre care si subsemnata au fost azi rau de tot! Abia acum am vazut mesajul de la voi. O sa incerc sa ajung un pic mai devreme daca nu vorbim tot aici. Cu PM-ul tot n-am facut nimic, am ajuns la profilul personal dar tot n-am gasit aceasta optiune (doar am activat semnatura, daca tot eram pe acolo)
Si sa nu uit multumesc pentru informatii si va mai trimit voua cate un PM.
dariela
Moniland spune:
Liana, acum esti bine?
danyalo, cam greu merg toate bine. Trebuie sa apara ceva care sa ne strice socotelile. Dar noi suntem mai puternice si vom reusi. Acum, peste un an, peste 5 vom reusi. Important e sa nu dam batute.
Dariela, sotului meu i-ar placea niste baietei sa-i faca fotbalisti, ca toti din gasca lui au fetite. Si ca sa nu ramana dezamagit daca va avea o fetita, il lucrez un pic la psihic si ii povestesc ce fetita lipicioasa si cu ochii mari albastrii ca si ai lui o sa-i fac. Cand aude astea deja e topit.
Andicu si mie imi place Filip, de Cristian nu pot sa zic nimic ca asa il chema pe ex-ul .
Ma bucur pentru voi gravidutelor ca sunteti bine si va pup. Va mai asteptam.
Monica
KITTA spune:
lACHIFELICITARI din nou. Esti de invidiat de catre cele ce isi doresc fete, adica eu una. Si ce nume mama-mama...Cum de nu ii plac sotului? Iti spun eu alea primele care iti vin pe moment tot la alea te vei intoarce. Sa fie sanatoase!
Sheriia sa vedem la tine broscutele ce sex vor fi? Daca ar fi sa predea stafeta ar trebui sa fie tot fete, nu? De marti, iar niste strainezi pe cap, da' te rog eu deranjeaza-ma si pe mine scurt daca cumva vezi rosu in fata ochilor si pe deasupra si dublu.....
Rami73da sunt pe naturiste adica MACA cu BU impreuna. Simt cum am deja apetitul sexual dezvoltat (cred ca intr-o noapte am avut si orgasm in somn, nu stiu daca era vis sau chiar am avut....sper sa nu citeasca sotul ca mai arunca cate o geana pe aici, cei drept cand las eu calc. deschis pe DC) deci isi fac efectul. Intern n-as putea sa zic care e rezultatul.
Andrada.PAstazi aflai ca de fapt nu imi facura FSH-ul. Imi facura alte analize de tiroida care cica au iesit bine ca nu le-am vazut, iar cu FSH-ul asta credeam ca e asa de prost ca mi-l ascund. Da' eram si eu tare curioasa cat era valoarea la inceput si cat mai creste cu naturistele astea. Il voi repeta CM care cred ca vine ca sunt tare nervoasa inainte...Auzi, da ce concediu e ala acu in fe-martie? Sau poate cu ocazia COngresului p nu stiu unde se sta cateva zile inainte la soare....
Danyalodoamne da' ce de analize ti-ai mai facut, ca tare ma pui sa ma controlez si eu de toate cele. Pai, stii cum e daca te cauti se gaseste ceva...
Mirela_1 spune:
Lachi, sa-ti traiasca fetele, sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele.
Oana, bafta maine. Am progresat sa stii da tot n-am bagat chiar tot. Pana le termin, ma perfectionez eu.
Sheri, sa ai numai bucurii saptamana viitoare. La ce-i bun ceaiul de cretisoara?
Dany, eu fac binisor, ma injectez ...din ce in ce mai bine sper si mai cu folos. Sper s-o scoti la capat cu bine cu analizele.
Marrina, multumesc si te pup. Bafta in continuare.
Nusy, spunea Oana ca daca iei gonalul compensat ajunge cat menogonul, asa ca...n-o sa fie mai scump.
cris86 spune:
Fetelor multumesc mult,mult de tot pt.galerie si pumnii stransi pt.ca au fost cu folos.
Gravidutelor, multumesc mult si voua si sper sa se ia si la mine
Madalina28 si Aldolina, ma bucur mult ca am putut sa va incurajez si pe voi cu ET si sunt sigura ca si la voi o sa iasa totul bine.Eu va tin pumnii stransi
Eu am dormit pana acum si cred ca o sa fac noapte alba
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
zouzounaki spune:
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
rubia spune:
Lachi felicitari pt cele doua cucuiete!
Cris sa fie intr-un ceas bun .Nu pot decat sa spun ca m-ai facut sa capat multa incredere cu privire la ET meu ,care ma asteapta.
Bafta la toata lumea!
cris86 spune:
zouzounaki, ai inceput sa iei Maca pana la urma?
rubia,ma bucur mult ca ai prins curaj,sa dea Dumnezeu sa fie si la tine bine
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
gabitu spune:
Cris ma bucur ca au rezistat puiutii tai si acum sunt la tine in burtik. Ma sa ramana acolo 9 luni. Pupici
Gabita
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Azi e vineri si parca azi o gasca de fetite jucause de pe aici au intalnire la eco,nu?Va tin pumnii si va astept la raport!
Fetele cu puiutii in burtica stati cuminti, visati frumos,mangaiati buticile,spuneti-le povesti frumoase despre cum va fi cand vor iesi in lumea noastra,cat ii veti iubi,alinta si dezmierda,puneti-le o muzica placuta sa se simta bine in culcusul lor si papati sanatos sa creasca mari si voinici!
Kora
CARPE DIEM!