FIV 105

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

carry,nu mai tin bine minte ca eu am facut in decembrie analizele ,dar din cate tin minte doar hormonalele le faci in Z3 ,in rest dupa ce ai CM.De compensat cred ca se compenseaza unele.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Pussi,naztravanii mei fac galerie pt tine

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Chris...multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

pussi scumpo, ma rog din tot sufletul ca totul sa fie bine, sa ai un rezultata excelent la stimulare si sa ne vedem cat mai curand la Odisee. Cum am spus si acum ceva timp anul asta o sa fi mamica....sunt sigura.

Mi-am facut programare la Iosub pe 9 martie cand o sa fiu in 14 saptamani si 4 zile.. asa ca sper ca totul sa fie bine... am foarte multe emotii.

in rest mai am o singura problema .... am o pisica birmaneza, pe care trebuie sa o dau temporar, dar nimeni nu o vrea. Mai mi-a ramas o singura speranta: socrul meu...sper sa reusesc sa il conving

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Dariela,ce faci? ce vesti ai?

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pussi, am emotii pentru tine
MadalinaM , cica eu as avea ceva ovare polichistice. In sensul ca toate analizele au fost ok , pana si laparoscopia zicea ca n-ar fi dar tratamentul de FIV arata ca totusi ar fi. A fi sau a nu fi ca ne-am tot intrebat. Hai ca-ti scriu in PM amanunte.
Carry, eu nu am facut analizele compensate asa ca habar nu am.
Sheri, maine , dejaaaaaa, pai nu prea stau bine cu calculele. Bafta multa si tin pumnii stransi , stransi.
Vigi iti doresc sa ne spui ca de maine esti tatic si ca scrie si pe hartie asta. Bafta multa!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Carry[/red exista mai multe feluri de progesteron
1 progesteron sub forma de capsule care este utrogestanul,
2 progesteron injectabil care dupa cum ii este numele se injecteaza la. In Romania nu se mai gaseste, dar aduc fetele de la unguri ca ei au.
3. prgesteron injectabil dar si alte substante (nu stiu exact) ce se gaseste pe meleagurile noastre este gravibinonul.aca mai ai neclaritati spune si te lamurim noi cumva.
[red]Sheri ma gandesc la tine si tin pumnii.
Tuturor feteor care sunt in tratament sau pe ultima suta de matri va doresc sa vi se implineasca dorinta cea mare.
Eu cam trag chiulul, dar o sa va rog sa ma iertati
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

betty, cris, moni cu asa galerie de gravidute sigur reusesc!!!
bettymultumesc ac esti alaturi de mien si sa dea DD sa-mi tin BB in brate anul asta!!! O sa-mi dai sfaturi la schimbat scutece
Crisce activi sunt BB-i, sigur maine voi simti manuta ta!! si cei mici se vor mira oare ce mai e si asta??
Monilandfara prea multe emotii..ca nu vreau sa zica BB-i..cine mai e si asta...de-i face atatea emoti mamicii noastre

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mai vin si eu cu o adaugire la progesteron : Duphaston - care este progesteron sintetic( didrogesteron).
Gravibinon contine progesteron + estradiol - nu stiu daca se gaseste si-n afara tarii, sincera sa fiu, n-am auzit decat la noi de el .
De Utrogestan am auzit si-n Germania- se cheama Utrogest. La noi se da fara reteta, dar nu stiu inafara cum e.
Delia, sper sa-ti foloseasca!
Betty, ma bucur ca sunteti bine! sa fiti la fel si de-acum incolo! abia asteptam sa ne spui ce culoare la carucior o sa ai!

Andicu 20+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Cristinici...iti multumesc in numele Deliei

Mergi la inceput