FIV 105
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
Delia21 spune:
SHERI,si eu ma rog sa primesti si sa ne dai si noua o veste buna maine!!!!Doamne da!
MadalinaM,eu am pcos si am facut fiv si rezultatul este baietelul meu care ieri a implinit un anisor.Din cauza pcos-ului,ai sanse f mari de hiperstimulare,adica vei produce mai multe oute ,eu am avut 33 de ovule,si...ma simteam foarte balonata si nervoasa,dar a trecut si nu imi pare rau deloc caci cand iti vezi minunea in brate uiti de tot ce e rau in lume,cel putin asa a fost in cazul meu.Deci....gandeste pozitiv si nu lasa ca micile dureri si ameteli sa te supere prea tare dupa ce incepi tratamentul,gandeste-te la rezultat,care....uite cum poate sa arate http://family.webshots.com/photo/2023202270072337911kUIuVJ Lachi,pup printesele!!!!Nu vrei sa-mi spui daca imi dai si mie una?![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pussi spune:
ce liniste!!!! sper ca e linistea din fata furtunii...si ca maine o sa chefuimmmmmmmmmmmmmmmmm!!!pt. shericut si vigi lentu sa fie cu ochisori!!!
danapmersi frumos!! si sa-ti creasca si tie frumos foliculii!!
Crisasa, sa ma ti de manuta cu tot cu bebici
lachima bucur ca esti bine si ca fetitele sunt inchise bine la mami in burtica
antoniso sa ma linisteasca Chivu maine
Va pupacesc pe toate si sa avem maine ce sarbatori!!!!!!!!!!
PUSSI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MadalinaM spune:
Delia, m-ai linistit, momentan! "La multi ani!" Sa-ti traiasca baiatul! Atunci, demult, stiu ca si Anis facuse hiperstimulare tu stii ceva si ea era diagnosticata PCO?
![](images/user_man.png)
vigi_lentu spune:
Va multumim mult pt incurajari. Sunteti o adevarata galerie, ceea ce conteaza foarte mult indiferent de rezultatul final.
Probabil la ora asta ori stau lipiti ori se pregatesc de plimbare.
Vom vedea maine dimineata. Nu am idee se da rezultatul pe loc?
vigi
Delia21 spune:
Fetelor am si eu o intrebare si varog mult de tot sa-mi raspundeti cat mai repede:progesteronul neinjectabil cum se ia,cum se numeste si daca se poate cumpara fara prescriptie>Este cumva utrogestantul?Multumesc!!!
betty78 spune:
Andicu, Pussi scumpelor, eu sunt destul de bine.... din cand in cand ma mai doare burtica, dar in rest e ok. Acum 2 sambete am fost la eco si l-am vazut pe bebe, care cred ca s-a trezit la un moment dat si a inceput sa se miste de zor...ce m-a impresionat a fost cand s-a frecat la ochisori...nu mi-a venit sa cred... Avea 6.2 cm si se pare ca este fetita...dar cu retinerile de rigoare... "ca poate de, inca nu a crescut" dupa cum a zis doctorul.
ince nu prea pot sa va urmaresc ca nu imi merge net-ul acasa, iar de la servici nu prea am cum...stau prost cu timpul.
Pussi tu cum mai esti?
Va pup pe toate
Betty 12+
bulinutza noastra
cris86 spune:
Delia 21,LA MULTI ANI SA-TI TRAIASCA BAIATU
Utrogestan se numeste si se administreaza intravaginal cate doua ovule de 2 sau 3 ori pe zi.Eu am luat si fara reteta
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
pussi spune:
bettyce ma bucur ca ai intratat!! si ai deja 12 saptamani!! Nu-mi vine sa cred!! Ce repede trece timpul!!! Bine ca sunteti bine, sanatoase..si va frecati la ochisori!!Cand mergi la urmatorul eco?? Eu sunt ok, maine merg la dr. si daca totul e ok duminica incep stimularea!!! Sa sti ca ma bucur mult pentru tine
PUSSI