FIV 105

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata si o saptamana super tuturor!
Moni, Sheri, Cris, Vigi Lentu mai aveti putin si va asteptam cu vesti asa: II!
DanaP, MOana, Mirela1 bafta la injectat si productii bune din care sa iasa BB-i frumosi!
Pussi bafta maine si sa iasa cum ai "calculat" tu!
Zouzou ce vesti mai ai, te-ai apucat sa iei maca?

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Fetelor,eu sunt de 5 ani in romania ,si tot de atunci am invatat si sa vorbesc limba romana si sa scriu in romana ,asa ca daca mai fac unele greseli de exprimare sau de scris va rog sa ma scuzati si sa ma corectati ca nu ma supar.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

fetelor va pup pe toate si va astept cu vesti bune!

Adhnana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Adhnana, ce face bb?

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Aseara la 10m facut injectia finala, Pregnyl-ul asa ca marti dimineata o sa aiba loc punctia. Ieri la ultima eco, aveam 10-15 foliculi in jur de 18 si endometru in stare foarte buna ( la 12,7 parca).

Fetele care ati trecut deja printr-o punctie, ce fel de anestezie ati facut, generala, locala ? Cam care e nivelul de disconfort?

Astept cu nerabdare sa vad daca se fertilizeaza micutii. Si parca simt o urma de nostalgie ca azi e prima zi fara intepaturi.

Multa bafta tuturor

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

cris, suntem bine, multumesc de intrebare.
Azi am fost si mi-am luat sange sa-mi fac toxoplasmoza, listeria si CMV si mi-e cam fricutza. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine.
Si eu am o stare destul de nasoala dupa gravibinon, dar macar am scapat de petele ale maronii care-mi stateau pe creier. Eu fac una la 4 zile.
Tu cum esti? Am vazut ca ai dureri de burtica. Se pare ca e de bine. Sigur esti. Acum ai toate ingredientele de buna calitate. In ce data faci testul?

Adhnana 7+

Mergi la inceput

mihuta eu am optat pentru anestezie partiala (mai mult am fost ametita), pentru ca mi-a spus anestezista ca doare mai putin ca la histeroscopie, care pt mine a fost cam traumatizanta. Si asa a fost. Am simtit cateva mici intepaturi, dar suportabil.
Succes!

Adhnana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Mihuta, mie de fiecare data mi-a facut anestezie generala. Daca vrei sa vezi toata operatia, poti sa o rogi pe dr. sa-ti faca anestezie locala. Cred ca se poate.
Bafta multa la punctie si dupa.

Un sfat prietenesc pentru toate fetele. Cautati-va singure unde aveti venele mai pronuntate sau mai groase, si cand sunteti pe patul de operatie, delicat, aratati-le dr.anestezist. Eu am patit-o data trecuta cand nu-mi gasea venele, m-a intepat intr-un loc apoi in altul si pana la urma s-a rezolvat dar in locul unde mi-a facut prima intepatura, am ramas cu o vanataie de 4/2 cm de toata frumusetea care ma durea foarte tare si care a tinut cam doua saptamani, pana a disparut de tot.

pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Mihuta bafta maine la punctie. Sa ai niste foliculi frumosi care sa sa devina embrioni de calitate.
Sheri multa bafta si tie maine la test. Sa fie cu ochisori.
Pupici la toate.

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

crisimi pare rau de patenia ta de ieri! Trebuie sa bei multe lichide, cam 3 l/zi, mie asa mi s-a spus! poate e normal sa ai tensiunea mai mica, dar nu stiu daca gravibinonul reduce tensiunea! Mie mi-a zis dr. sa pot sa baeu 1/2 pahar de vin rosu dupa ET, pentru tensiune, dar nu ma baut ca m-am simtit bine si nu beau alcool de felul meu. Cand faci testul??? Pup burtica cu BB-ici
Mirela mersi!! Sper sa ne fie bine..si sa iasa cu ochisori
madalinaMBafta azi la eco
Rubianu te supara, dar cred ca esti la faza"pasarea malai viseaza", desi nu ma mira o minune! Sa fie cum vrea DD
venera_hbafta maine la eco..probabil ca cel mai devreme joi faci punctia
mihutatin pumnii pe maine la punctie!!
antonismersi!! Incep sa am emoti pe maine...tu cand incepi? Ai calculat?
adhnana ma bucur ca BB e bine, ca ia terminat cu petele!! Iar cu analizele sigur o sa fie bine, doar le-ai facut inainte de FIV.
aldolinamersi de sfat cred ca depinde si de cine face operatiunea cu vena, daca se pricepe sau nu! si depinde si cat de apasat ti tu dupa..
Monice fac BB-ici din burtica??O miscare de trupe?? Ceva??
M-oanam-am prinsstatiua de ciocolata..era defapt un OSCAR, decernat pentru cea mai buna injectatoare neprofesionista!!
Sheri, Vigi_lentuBAFTA PE MAINE!!!Tin pumnii!!

PUSSI

Mergi la inceput