FIV 105

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Si eu m-am descurcat binisor, am fost asistata de prietena mea care-mi spunea cum sa tin acul si cum sa-mi fac injectia singura,dar pe mine ma bufnea rasul si nu reuseam sa-mi infig acul, pana la urma m-am enervat si cand mi l-am infipt am fost surprinsa cat de usor a intrat in. Azi ma duc la ea sa-mi fac si pe partea stanga si dupa aia sper sa ma descurc singura.Bine ca nu e dureros menogonul.
Oana, ai grija cu statuia din cioco, sa-mi opresti si mie pentru luni.
Cris, si eu am facut gravibinon in trecut dar n-am avut reactii din astea adrverse ca si eu am tensiunea mica. Bine ca ti-ai revenit.
Marrina, sa te intorci azi cu vesti bune de la echo.
Pussi, drum bun si sa fie cu noroc!
Mihuta ai productie frumoasa si ei mai cresc un piculet pana la punctie.Sa ai ovocite de calitate si sa iasa cat mai multi embrioni buni!
Fetele care asteptati rezultatul sa fie unul cu II!
Bafta celor care fac punctia sau ET saptamana asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

stau aci si nu ma miscva tin pumnii la toateeeee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

sa va anunt ca stau cu ochii pe voi!

Dana , Oana , Mirela1[/b] - bafta multa si sa fie cu noroc !
Shery, tin pumnii stransi pt maine!
Moni , [b]Cris
si restul fetelor in asteptare, Doamne-ajuta si sa umpleti paginutele la Odisee!

Andicu 20+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Pussi,ai perfecta dreptate.
Mie de fiecare data (2 ori) mi-a facut anestezia aceeasi , nu am avut nici o problema pana data trecuta cand am patit ce am scris mai devreme si te rog sa ma crezi ca nu am tinut apasat pentru ca nu aveam cum - dormeam ca puiu. Nici dupa ce m-am trezit din anestezie nu m-au preocupat intepaturile. Surpriza am avut-o cand mi-am scos pansamentul pus acolo. Cred ca am fost ghinionista si atat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

CRIS nu te speria cu tensiunea si eu am avut-o foarte mica dupa ET,bea multe lichide

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Fetelor, va multumesc mult,acum ma simt mult mai bine,m-am stresat putin si gata mi-a urcat tensiunea

vigi-lentul,Shery,va tin pumnii stransi pt maine

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!

Am foarte mari emotii pentru voi si imi doresc tare mult sa reusiti. Acum urmeaza iar un mare val de fivuri la giulesti cum a fost in toamna...eu mi-as dori sa treceti toate la mamici.
Inima mi-e cat un purice pentru Sheri si sper ca maine sa fie cea mai fericita femeie de pe pamant!

Cele care faceti acum menogon, nu mai amestecati cu solvent 1:1 ca nu are rost sa bagati atata ser. Eu puneam 2 solvente la 5 menogon. Si data trecuta la Medsana personalul de acolo tot asa imi punea 2-3 solvente in fc. de cate monogon faceam. Am mers cu 2 pana la 5 menogon si 3 la 6 menogon.

Eu am iesit sambata din spital. Mi-am "incuiat fetitele in casa" sa fiu sigura ca nu ies inainte de termen, sau ma rog, cat mai aproape de termen. Dupa cerclaj m-am simtit destul de bine, am sangerat doar putin si am avut usoare dureri de burta. Sper sa nu mai fie nevoie sa trec prin nimic pana la nastere. Nu sunt deloc curajoasa. Am plans o jumatate de ora inainte sa intru in sala de operatie.

lachi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

FIV-ul cu surpizele lui m-a luat si pe mine nepregatita azi: echo in ziua 11 de inhibare cu Diph. 0.1mg(protocol scurt, Z2): Endometru 8mm ovare unul de 39 altul de 36mm(nu mai conteaza ce-a de-a 2-a dimens. fiindca era tot pe-acolo>35mm).
Mie mi se par dimens astea imeeeeeense! Doc a zis ca nu e o problema dar in timp ce facea echo a ?-at: "citi ani aveti dna?".
Sint supa! Daca mai tineti minte dimens voastre(mai ales cine a inceput inhibarea in Z2) sint numai ochi si urechi!!!
Azi incep si stimularea: 3fiole menogon 75ui/zi cu diphe in continuare! Urmatoarea echo peste 9zile!--poate 9ani la cit sint eu de ingrijorata acum!!!!

Marrina, ce pacat ca nu am stiut ca esti azi acolo!

Succes Sheri, Cris, Moni...si tuturor, fiindca sintem un
din ce in ce ma mare!

Mergi la inceput

Lachi,ma bucur ca sunteti bine

MadalinaM,eu nu stiu nimic de inhibare ca nu am facut, dar daca doctorul a spus ca nu e nici o problema inseamna ca asa e.
Sa fie intr-un ceas bun inceperea stimulari, si tin pumnii sa ai foliculi de calitate

cristina

Mergi la inceput

Pussi,maine te tin de manuta,si iti tin pumnii stransi sa fie totul bine

cristina

Mergi la inceput