FIV 105

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io sunt aci si va tin pumnii la toate..drogate sau ne

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Sunt la munca . Pai daca luni m-a chemat profu' iar la eco.... Trebuie sa muncesc ce n-o sa fac luni .

dana_p si MOana Ma bucur tare mult ca v-am cunoscut. Pe Dariela sper s-o intalnesc luni pe hol la Giuly iar pe MadalinaM poate c-am vazut-o pe acolo dar cum era s-o recunosc.... Si asa de dana p si MOana am dat numai dupa ce mi-a descris Lachi cum sunt imbracate.

Am 7 foliculi. Au intre 10.5 si 21.5 mm. Iar endometrul e 11.5 Profu' zice ca e bine. Mi-a mai dat 3 zile de stimulare si probabil luni primesc verde si la Pregnyl. Miercuri inseamna punctia si sambata ET. Sefa era sa innebuneasca. Asa ca am venit la munca .

Ne mai vedem marti! Pana atunci la toate, inclusiv doamnei lui Vigi_lentu. Va tin pumnii la toate cele care urmeaza sa faceti teste sa fie POZITIVE.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Marrina, ai foliculi foarte buni. Ai scris bine 21,5? Endometru e super bun. Au cu siguranta unde se cuibarii embrionasii. Bafat in continuare.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

marinna, s-ar putea sa ne intalnim la punctie, iti spun cand mi se va confirma. Maine merg la control.

Am o intrebare: e normal sa am dureri de ovare ca acelea inainte de ciclu, uneori mai usoare, alteori mai intense?? La primul fiv nu am avut nimic, nu am simtit nicio durere. M-am gandit ca poate e de bine, ca imi cresc foliculii.

Bafta tuturor si multumesc si eu pt urari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Cris - Facem in continuare ca puiutii sa se cuibareasca cat mai bine! Cum te mai simti?

Danap - Spor la stimulare. Te asteptam cu vesti bune peste 9 zile. Si lasa ca la cat o sa ne plimbam pe la usa Frailei avem timp sa ne cunoastem. Oricum vineri au am ajuns ceva mai tarziu fiind la alt medic.

Moana - Pe mine m-a usturat destul de rau Gonal-ul. Mi l-a facut in mana si poate si din cauza asta. Dupa a cincea seara era ceva mai suportabil. Uite o de incurajare!

Moniland - Ce-ti fac ?

Am inteles ca trebuie sa consum albus de ou fiert acum inainte de punctie dar cat ca mie nu-mi place de loc ? Ceva sugestii de combinare ca sa-l fac comestibil aveti ?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dariela, cred ca tocmai iti faci pregnylul, Doamne Ajuta!
Nu e nevoie sa mananci albus de ou. De obicei se mananca albusul de ou pentru ca, contine albumina care e buna la hiperstimulare. Eu nu cred ca ai riscul de hiperstimulare. Din cate imi amintesc spuneai ceva de 16 foliculi in total. Asta e ceva normal. Asa ca daca nu-ti place nu-l manca. Si oricum hiperstimularea se declanseaza cam dupa punctie. Mai vorbim atunci de albus de ou.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Moni treci in pat ca e tarziu

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Moniland - L-am facut deja. De acum ce o vrea Dumnezeu!
Multumesc frumos pentru raspuns. Deci cel putin deocamdata am scapat de el! Maine o sa fac totusi un efort si o sa manac unul macar.
Noapte buna !

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Fetelor, am venit de la control si surpriza! Mi-au mai aparut 6 foliculi, in afara celor 3 care imi ramasesera. Mi-a mai venit inima la loc! Acum ii asteptam sa creasca. Dar cel mare, de 20 pare prea mare in comparatie cu ceilalti si s-ar putea sa fie un chist. Stie cineva daca un astfel de chist se absoarbe ulterior?? Endometrul era bun, 10, in ziua 9 de stimulare (protocol scurt)

Baftaaaaaaaa!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Buna fetelor! eu intru mai rar, dar sunt la zi cu toate noutatile.
Am primit si eu protocolul lung din partea prof-ului, incep din 3 martie cu diphereline (21 fiole) si apoi stimulare cu menogon.
Va doresc numai bine!
Anyko

Mergi la inceput