FIV 105

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Monica -Elena, intradevar, vorbeam de plecarea Dr.Bucur. De Dr.Cocei stiu ca a fost in concediu la inceputul lunii februarie, dar acum e la spital, fara planuri de plecare. Sper ca nu gresesc.
Madalina28, asa as vrea, mai ales ca am aflat ca Dr. se intoarce pe 15 martie (cu tot cu concediu si congres terminat). Mie CM ar trebui sa-mi vina pe 15, deci ar insemna ca ET-ul ar fi candva pe 27 sau 28 martie. Problema mea este ca ne-am facut planuri sa mergem la munte (pe coclauri) de Pasti, si mi-e cam teama sa ma expun la hurducuiala masinii exact in perioada in care ar trebui sa stau linistita. Asa ca e foarte probabil sa o las pentru dupa Pasti, deci in Aprilie.
Tu ce planuri ai?
Cris86, multumesc, asa sa fie!
Danyalo, imi pare rau ca ti-au iesit analizele proaste. Incearca (desi imi dau seama ca e foarte greu) sa nu stresezi si mai mult pentru ca nu ajuta. O sa fie bine pana la urma, ai sa vezi.
Bafta in continuare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Aldolina si la mine ar pica ET tot pe 27-28 martie asta ar insemna sa stau in pat de Pasti, o sa vb cu dr pe 13 cand merg la consultatie si o sa stabilim impreuna cand voi face ET.Poate vom face impreuna pana la urma in martie sau aprilie.
Cris ce faci?Ai contractii sau ceva de genul asta?Este vreo diferenta fata de ET-ul precedent?
Mihuta multumesc pt PM.Ai fost la echo?Cum esti?
Moni

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Neata!....sunteti toate la sueta la usa Frailei, nu? abia astept impresiile!!!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mneatza tuturor.

Am fost ieri la eco 2 si din pacate doctorul meu nu era, asa ca m-a consultat o alta doctorita. Foliculi in numar de vreo 30, cel mai mare de 13 mm, continui sa ma intep in burta in acelasi ritm ca pana acum. Din fericire vine de astazi si sotul meu asa ca macar n-o sa mai stau singura.

Felicitari norocoaselor si mult succes noua tutuor.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bey ma perpelesc dupa vesti, ce mai face Fraila ?
V-ati luatate o ata rosie sa nu va deoache? Dar foarfeca?
Fiti unite, si nu va avea ce sa va faca, o prindeti la mijlo si-o ciufuliti la loc comanda.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Buna dimineata tuturor!
Sheri, moni, crisce faceti fetelor? Cum va simtiti?
Sheri - mai ai putin si ne dai vestea cea buna! D-abia astept!

Moni - poate faci si fetita si baietel
Cris - ma bucur ca esti optimista! Asa si trebuie! Sa stai cumintica si sa ai grija de burtica

Adhnana 7 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

lachitin pumnii azi!! O sa fie bine!!
Sheri, Moni, Cris ce fac burticile???
Teodoran, Betty, adhnanace bine ca intrati si la noi!! Cum sunteti?? Cresc burticile?? Vrem mai multe detaliiiiiiiiii
cele de la usa Frailei[/red]va asteptam la raport!!!Si sa ne spuneti si noua ultimele barfe!! Bafta la toate la eco!
[red]mihutafoarte buna productia! In ce zi de stimulare esti??

Si un bun venit la toate in acest inceput de weekend!!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Madalina28,da sunt diferente ,acum nu ma mai dor ovarele,nici sani si nici nu mai am starea aia de neliniste si insomnii.
Acum ma inteapa usor uterul si cam atat deocamdata.

Adhnana,eu una acum sunt mult,mult mai linistita si cred ca in mare parte se datoreaza faptului ca am luat Maca .Tu ce faci m-ai ai petele alea?

Gabitu,

Sheritra,fraila noastra era ieri intr-o forma de zile mari nu mai tipa la paciente tipa la asistenta (ca era doar una ,aia slaba nu-i stiu numele)si la infirmiera ca-i stricau ploile cu paturile ca eram asa multe ca unele stateau cate 2 in pat dupa ET

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vigi_lentu spune:

Sheri, Dana p doamna face bine. Nici nu stim daca este bine sau rau. Se duce la servici, sta linistita acasa si comanda: noi patru vrem....
Probabil la Giuly ne ducem sa facem testul marti. Ne batea un gand si luni in alta parte, dar ne mai gandim.
Abia astept sa o vad pe Fraila. Cu foarfeca de oi as tunde-o.
Multa bafta CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

PUSSI,am uitat ieri sa-ti spun da chiar am simtit manuta ta in timp ce asteptam sa se decongeleze puiuti mei luptatori. Pe bune

Fetelor care urmati sa faceti ET cu dec.,sa va inarmati cu multa rabdare pt ca va cheama la 8,30 sa poata da drumu la decongelet si pe urma va pune sa asteptati pe hol cam 2-3 ore sa vada daca supravietuiesc .Eu una am avut niste emotii, mai mari ca la test.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput