Mamici de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
safira1 spune:
fetelor am o intrebare : cat timp sta un mesaj la moderator ?
nu vreau sa supar pe nimeni dar ......de ieri tot scriu mesaje si nu apare nimic . Am gresit cu ceva ?
brazuca25 spune:
i_ulia, exact aceeasi intrebare mi-o pun si eu. Pai daca eu nasc cu medicul de garda, atunci ma duc la orice spital mi se pune mie pata, nu? Ca daca e sa ma duc la cel mai apropiat pt urgente, acela ar fi Pantelimon, si nu ma duc acolo nici picata cu ceara!
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumoase burtici,
Samadhi, Pepi, condoleante, Dumnezeu sa-i odihneasca.
Chriszta, cred ca ti-au raspuns fetele deja, varsta sarcinii se considera de la UM, la asta se refera si ginecologii iar DPN-ul se calculeaza UM+40 sapt. Pe parcurs DPN-ul se poate corecta avand in vedere dimensiunile lui bb si faptul ca nu toata lumea ovuleaza in aceeasi zi, dar pt ca tu stii data exacta a inseminarii nu va fi cazul.
Ce diferita e treaba asta cu nasterea. Aici il cheama pe dr tau de acasa cand trebuie sa nasti; cand pleaca din localitate se stie la spital cine-l inlocuieste si e chemat inlocuitorul.
Dr meu nu merge la spital decat pt nasteri si vizitele de dupa, in rest face toate consultatiile la un cabinet la policlinica. Nu lucreaza efectiv in spital, ci e acreditat sa "nasca" la anumite spitale.
Va pup si va urez o zi buna,
Anto 20 siVictor (8 octombrie 2005)
olguttza spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Ca daca e sa ma duc la cel mai apropiat pt urgente, acela ar fi Pantelimon, si nu ma duc acolo nici picata cu ceara!
Vezi ca sunt unele dintre noi care nasc acolo de bunavoie!
Si bat juma de bucuresti pentru asta!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">18+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
olguttza spune:
De ce nu?! Daca medicul meu lucreaza acolo, ce sa fac?!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">18+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
brazuca25 spune:
olguttza, poate ca dr tau lucrand acolo ai mai multa incredere. Eu ma refeream la situatie de tip "urgenta" daca nu se mai poate sa iti chemi medicul tau. Adik sa te duci la camera de garda sa zici "nasc". Eu am o prietena care a patit exact asa, si numai din ce am vazut si am auzit la ea, nu as merge la Pantelimon, desi stau chiar f aproape. In primul rand din cauza igienei, care am inteles ca e cam deficitara, si asta in conditiile in care 75% din paciente sunt de etnie rroma. Si ma gandesc ca mai nastem si in mijlocul verii. Prietena mea a nascut in septembrie, si stateau la coada sa le faca toaleta dupa nastere, trebuia sa te urci pe masa dupa toate "doamnele" din fata ta, in mizeria aia, ca sa te curete asistenta.
17+
brazuca25 spune:
De-asta eram curioasa daca macar o sa te poti duce la orice spital vrei sa nasti cu medicul de garda, sau esti obligat sa mergi la cel mai apropiat, de care se presupune ca "apartii".
17+
Luna1 spune:
Fetelor indiferent de sistem stati linistite bebe iese sigur!
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
mychydutza spune:
dar daca trebuie sa faci cezariana???????? atunci ce faci? banuiesc ca iti recomanda dr tau pe cineva din timp ca se stie data la care o sa nasti..............uite ca mi-a inflorit o noua panselutza pe campul de paranoia: CU CINE O SA NASC?
+15
mihaela
poze