Mamici de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto mersi de intrebare, bine!

Azi am avut mult de munca, am intrat doar si v-am citit, dar n-am avut nimic de zis.

Va pup pe toate.

Luna 15 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutare! nici nu stiu cu ce sa incep....
felicitari lachi pt fete,sa fie sanatoase,istete si frumoase foc.tin pumnii pt cerclaj.
la multi ani mioara cu intarziere dar nu mi-a mai trecut prin cap sa intru pe email,defapt nu prea mai intru pe net.
acum am venit de la tm si dupa cum zice semnatura mea de care sunt atat de mandra,bebelina mea e bine,e in limite,avem poze si filmuletz cu ea,deja parca seamana cu tati.placenta e la 2 cm de col.BINGO!dr cioata de la tm e un inger,il recomand cu caldura fetelor de acolo.
in rest sunt fff obosita,am avut si emotii cat china...
pup pe toata lumea ca ma duc in pat ca ma doare spatele de mor.
luna cum esti?
alina (mamica de arina si anya )sunt in al 9-lea cer!

alina 18+ si Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by alina.a

salutare! nici nu stiu cu ce sa incep....
felicitari lachi pt fete,sa fie sanatoase,istete si frumoase foc.tin pumnii pt cerclaj.
la multi ani mioara cu intarziere dar nu mi-a mai trecut prin cap sa intru pe email,defapt nu prea mai intru pe net.
acum am venit de la tm si dupa cum zice semnatura mea de care sunt atat de mandra,bebelina mea e bine,e in limite,avem poze si filmuletz cu ea,deja parca seamana cu tati.placenta e la 2 cm de col.BINGO!dr cioata de la tm e un inger,il recomand cu caldura fetelor de acolo.
in rest sunt fff obosita,am avut si emotii cat china...
pup pe toata lumea ca ma duc in pat ca ma doare spatele de mor.
luna cum esti?
alina (mamica de arina si anya )sunt in al 9-lea cer!

alina 18+ si Elisa

draga mea, ma bucur mult, mult pentru tine.chiar mi-au dat lacrimile.
sa-ti traiasca Elisa si sa fie sanatoasa!

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_una spune:

quote:
Originally posted by jeni71

Buna seara !
Ce zi agitata ati avut azi, ce discutii contradictorii..............
Samadhi
condoleante, imi pare rau, dar capul sus, fii tare si gandeste-te la bebe.
Bine ai venit si sarcina usoara 2peu!
Oricum va fi greu la nastere si daca nastem normal si daca facem, cezariana, dureri tot vor fi. Insa nu va ganditi de acuma inca atata amar de vreme la ce-o sa fie si cu cine o sa nasteti. Sincer eu la prima nastere nu am vazut prea mult doctorul pe acolo. Moasa in schimb are un rol hotarator. Ea venea mereu si-mi spunea ce bine ma dilat si ce dureri bune am, de-mi venea s-o impusc si ma rugam sa-mi faca cezariana. Doctora a venit doar cand m-a dus in sala. Si la cumnata-mea la fel a fost. Asa ca.............moasa e de baza pt nasterea normala. Iar la cezariana doctorul stie cand sa va programeze functie de evolutia sarcinii. Sincer, nu are rost sa va stresati nici cu povestile cu toaleta de dupa. Exact cum a zis cineva pe aici, chiar imi era bine dupa ce ma spala tanti acolo jos, ca eu nu puteam de firele interne si externe sa ma misc prea natural. La nastere fetita mea a avut 4.650 kg si 61 cm deci ganditi-va ca am goblen jos ca minunata aia de dcotorita nu m-a taiat si m-am rupt din fata pana in spate. A durat mai mult cusutul decat nasterea. Insa cand mi-am vazut fata mi-a trecut tot. Nu va speriati de pe acum cu ce-o sa fie si cum o sa fie. Nenascuti nu raman bebeii nostri, sanatosi sa fie ca restul le ducem noi pe toate.
Vai, cat am scris, sper ca nu v-am plictisit.
Am mai intrebat da nu mi-a raspuns nimeni-mai pateste cineva ceva de genul: noaptea sa i se usuce efectiv nasul si sa se infunde? Nu-s racita, doar noaptea am problema asta?

Jeni 15+

buna jeni eu sunt o viitoare mamicuta de 16 sapt...in ceea ce priveste nasul tau e ceva normal in perioada sarcinii asa patesc si eu(il am si infundat cateodata diminetile) mi s-a zis ca e bine daca in camera in care dorm sa am un mic vas cu apa care sa ajute la evaporatie si sa pastreze aerul mai umed in incapere...am aflat si eu azi asa ca experimentez in seara asta...incercarea moarte n-are...o seara faina tie si bebeului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Salutare...
M-am intors de la jumulit (n-a fost chair asa de rau), am facut si un tratament pt fata si cum stateam linistita si relaxata BB al meu a miscat, dar tare fetelor ca s-a simtit si inafara burtii la mana ca stateam cu mana pe burta... e EXTRAORDINAR si l-am rugam sa mai faca una si un pic mai incolo a mai miscat dar tot tare ca am simitit la mana. Am 17 sapt nu stiu daca e devreme sau nu dar e SUPER...
Apoi de bucurie si multumire mi-am luat si 2 pantaloni de garvida 3 sferturi blugi super misto ca sa inchei bine ziua.
Maine plecam in capitala... doamne cum suna... da ne vedem pe net.
In momentul de fata nu va doresc decat sa simititi sufleteul din voi...nu am cuvinte sa va descriu...
Va pup pe toate si ne vedem...
Pupici pe burtici...

Cristina 16-17 (maine 17)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

ALINA felicitari pentru Elisa!!!!!!!

Simona 16+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mooaaaaama da` de viteza aveti la scris. Vad ca ati trait intens zilele astea, ati vorbit de spaimele nasterii si alte orori ale toaletarii. Eu cat am stat in spital, acu aproape 2 sapt, asistentele erau f dragute si nu ezitau prea mult daca le cereai ceva. Dar nu am stat la sala de nasteri sa vad cum e.

Ioana (al doilea e pt Mirunica )

Anto cred ca avem cazuri asemanatoare cu sarcina. Dar sunt sigura ca trecem cu bine si peste unele neplaceri, nu?

Simo eu am fost in ambele spitale. La Elena-Dna am fost, e adevarat, acu vreo 3 ani si era cum ai spus tu - mai ceva ca o inchisoare. Stiu ca mai era un corp mai in spate care se renovase si arata super in hol, dar nu am intrat si in saloane. La Cuza arata ca pe timpul lui Pazvanti (cica si instrumentarul e la fel - mi-a spus perietena mea care e rezidenta acolo) dar personalul e mai placut. La Elena-Doamna nu as fi nascut nici sa ma tai

Eu am incercat sa urmez sfatu dr-itei mele sa iau mai putine pastilute daca ma simt mai bine si am picat iar intr-o stare de aia de stat la pat, cu dureri de burtica si de spate. Prietenele mele tot incearca sa ma incurajeze spunandu-mi ca sunt dureri normale, numai ca eu stiu ca nu sunt chiar asa. Daca ati avut intinderi musculare, cam stiti ce fel de dureri am eu si mi-e ca greu sa ma misc in asa fel incat sa nu declansez vreo contractie

nasica de moflea burtica
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Am uitat, scuze

Lachi felicitari pt fetite . Ce fain, sunt sigura ca tati va fi mandru cu atatea fete motate in casa

nasica de moflea burtica
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lorina. Daca nu te simti bine, treci inapoi pe pastile, sa fie totul in regula.
Lachi, bafta miine la cerclaj!

Dr mea de familie a zis ca nu imi da trimitere la amnio, si sa-mi bag mintile in cap. Cica o prietena de-a ei a avut amnio pozitiv, a pastrat totusi copilul si ... a iesit sanatos! De miine ma duc la munca din nou, s-a terminat cu concediul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc pt felicitari!
alina(anya) atat de ok a fost dr asta ca ma lasat masca.sincer am avut parte pe sarcina mea de 3 medici extraordinari,imi dau seama cat sunt de norocoasa cand citesc nemultumirile voastre.am pus clipul pe webshots ,adresa e pe mailul comun.poza o am si acum in mana ,pur si simplu nu ma pot dezlipi de ea,a prins-o intr-o pozitie in care nu reusesc eu sa stau la poza daca vreau.sta cu coatele pe genunchi si isi tine maxilarele in palme.priveste undeva sus si lateral ca o ganditoare si parca zambeste.o sa o tzuc la refuz cand va iesi...

alina 18+ cu bb Elisa

Mergi la inceput