Salajence - cap 26.

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Cami, abia acum am citit in urma, io is cam neroada, sigur ca stiu ce e scoaca, numai ca nu am pus bine accentul cand am ciiti si nu stiam ce intrebi. Noroc cu Bia care e pe faza tot timpul. In fiecare vineri, mami imi cumpara scoaca de la piata de la o fosta eleva de a mea din Badacin, care o face mmmmm super! Si smantana la fel!Ioana, Mihaelelor (toate) si pt tata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Buna dimineatza!

Luca a adormit in 2 minute FARA tzitzi

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Luca bravo ,vrei sa arati ca esti baiat mare si nu o mai vrei pe tzitzike,

Mergi la inceput

Fetelor, raceeesc! Ma doare in piept, ma dor muschii, e colegu racit bocna si cred ca am luat de la el! (desi nu am dormit cu el, ci cu Andrei azi noapte!). Sper sa nu ia si copilu', ca inebunesc!Ma duc si bag o lamaie, si niste ceai, poate trece. Ce e mai grav e ca am racit iarna asta, cat nu am racit in 10 ani! Am fost non stop racita.No si maine in loc sa stau acasa in caldura, tre sa vin la scoala!Va si numai bine. Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

fetele ce faceti voi?mancati scoaca?bine va merge ca eu i-am uitat gustuaici nemtii nu au auzit de scoaca de la badacin ,ei nu stiu numai de quark,cateodata asa mi de dor de niste placinte dar tac si inghit.

pupici cu lipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

mooama ce liniste. ce se intampla? unde e Miha-ha?
Ioana, felicitari. foarte bine ca nu-i mai trebuie tzatzica. e doar flacau mare acum.
Eu am facut placinte aici. Cu branza si smantana. Eu cumpar branza, smantana, painea ( cand si cand, nu prea mancam paine), fructe, legume, biscuiti, napolitane si.......seminte , de la turci. sunt exact ca si acasa .
Miha-ha, cand te hotarasti sa vii la mine iti fac placinta

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MIKI-"danke shoshon" pentru asdfajhdfoh iglDGFLADG, k asta am inteles eu

Anunt cu mindrie a doua victorie pe ziua de azi...A adormit iar viteazul in 2 minute FARA tzitzi, nici macar nu m-a tras de bluza, nici nu astepta, nimik, m-a ignorat complet...Hmmm...cred k mai mult m-am stresat eu decit el la intzarcarea asta

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

pt Luca.

MIKI

Mergi la inceput

Fetelor, ce e cu linistea asta?Ioana, felicitari pt Luca! pt toate fetele!Nemtoaicelor dar lapte proaspat aveti de unde cumpara? Dar nu de ala la tetrapak! Ca v-ati putea face scoaca in casa. Va dau eu reteta daca va intere!

Mergi la inceput