Salajence - cap 26.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Lapte proaspat? in nici un caz. nu stiu. nu cred

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Pacat! Asa ca adio scoaca!Dar ei nu au acolo de vanzare in market? Ca aici exista!

Mergi la inceput

uite ca sa nu spun o prostie l-am intrebat pe Uwe daca pot cumpara lapte proaspat. in market nu gasesti doar daca te duci la crescatori si cumperi de la ei.

MIKI

Mergi la inceput

Mergi la inceput

deci..... vorba ta:adio scoaca. dar nu-i nimic. venim acasa si mancam. adica eu sper sa venim de Craciun. daca nu.....raman cu pofta-n cui.

MIKI

Mergi la inceput

Iti aruncam noi cu prastia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

ioana bafta cu intarcarea, desi vad ca totul merge struna lui luca cel viteaz

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Bianca, da, tot in ritmul asta is, aseara, dupa 7 zile lucrate una dupa alta, nu mi-a venit sa cred ca urmeaza o zi libera...De-abia am adormit de obosita ce am fost.
Nu caut oferta mai buna, e buna asta unde sint acuma. Daca ma duc de-aici,nu ma duc in alta casa de batrini, SIGUR. O sa caut un job normal, de unde sa ma pot duce la casuta mea, si sa stau in week end in pijama cit vreau eu(si chiar sa ma si duc la cumparaturi in pijama, daca am chef - ca se mai poarta pe-aici).
Nu o sa fie la fel de simplu cu banii (ca atunci o sa avem de platit chirie, ori rata - depinde unde o sa stam, in chirie sau in casa noastra), dar macar o sa fiu sanatoasa la cap si o sa avem si noi viata noastra PERSONALA.

Otilia, asa imi ploua in gura cind va aud vorbind de scoaca...Mie imi place atit de mult ca mincam cind eram acolo aproape in fiecare zi, cu mai orice.Cea mai buna brinza din lume.Am incercat sa fac si aici din lapte cu grasime multa, sa il pun la prins adica, dar a iesit ceva sfarimicios, ca de nisip.Cu gust de brinza, e drept, dar ...se pierdea printre macaroane...

Azi am liber, incredibil! Si miine la fel.
Of, ce fericire.

Mergi la inceput

Abia l-am potolit pe praslea, ca imi facuse capul calendar. Cred ca ia fost foame, ca acum dupa ce a mancat e mai cuminte. Ne-om duce si noi acasa la culcare, ca destul am zabovit pe aici. Am acaparat calculatorul, deja cumnatul meu cum ma vede zice : www.desprecopii.com ca imi vine sa mor de ciuda.Pana maine, va spun noapte buna! Aveti grija de voi si de piuitii vostri!

Mergi la inceput

Matei-fecior de Bia, sa cresti mare, sa fii sanatos
LA MULTI ANI !!!

MIKI

Mergi la inceput