Bucurii de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
Vauva spune:
Xandrina Nu poti sa-mi dai si mie te rog adresa exacta a site-ului?
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
alinamoro spune:
La multi ani Sephora!
Vad ca tot mai multi copilasi se trezesc noaptea. Adelina de cateva zile se trezeste foarte des, dupa ora 3 se trezeste tot la 2 ore si la 1 ora, plange si numai daca-i dau tzatza se potoleste si adoarme. Ce bine era pana acum ca se trezea doar de 2 ori, sper sa-si revina cat mai repede.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
anangel_lexi spune:
Apropo de articolul despre bebelusa, am vazutpe Discovery documentarul despre James Gill (care e mentionat si in articol), numai ca s-a nascut cu 386 gr nu cu 500 cum scriu aia in articol. Uimitor, m-a impresionat atat de mult acel documentar...
Marina eu am tot respectul pentru Minimax, pentru ca e singurul post de desene animate une am vazut, de curand si desene animate romanesti. Iti dai seama cum m-am simtit sa revad, dupa aproape 20 de ani, Mihaela si Miaunel si Balanel?? Ca sa nu mai spun ca au transmis si desenul meu preferat dintre cele romanesti: "Uimitoarele aventuri ale muschetarilor". Super, bravo lor!
Vreau si eu sa vad desenul cu mielul, da' il dau la o ora la care eu sunt la sv sau pe drum
de Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Xandruta, e nevoie de un program special pt. a putea descarca acele desene, sua pur si simplu inti pe site si descarci?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
pai eu intru pe ODC, pe mai multe hub-uri si incep sa verific ce au pus in share userii inregistrati; daca gasesc ceva fain incep sa downloadez... ia ceva timp dar merita... tot asa mi-am adus si multe filme dragute, aparute recent...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Moi, la fel.
Noi am venit de la plimbareala, ne pregatim de vaccineala.
Vauva, nu stiu daca se cheama site, la noi apare cat te conectezi la Internet. Daca nu-ti raspunde nimeni pana il intreb eu pe sotz si aflu mai multe.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Anangel, le descarci pur si simplu in calculator, dar iti trebuie program special sa deschizi un filmuletz, de exemplu, program pe care ti-l iei tot de pe oDC. Si-l instalezi pe calculatorul tau.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Vauva spune:
Merci Gety, astept sa vedem ca (,) chiar ma intereseaza. Tin pumnii pt Maria la vaccin
Ma duc si eu sa stau intinsa pana doarme Bianca.
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
matahut spune:
Da, Lexi, mai sunt si unele dragute, dar trebuie urmarite si de parinti pentru a putea alege dintre ele. Iar la 4 ani....sa inceapa un desen si sa ii spui copilului A, NU, LA ASTA NU TE UITI, E PORCARIE....trebuie sa ai un copil foarte ascultator ca sa te creada pe cuvant ca ii inchizi "placerea" Iar sa inveti pe dinafara desenele de pe Mini Max impreuna cu orele de difuzare EU nu fac fata, mai ales ca ANa se uita cand e in vizita la mama, dupa masa. La noi se uita doar sambata si duminica dimineata, la cele de pe TVR1 (fiindca noi am scos cablul din cauza ca Ana vroia mereu desene...). In fine, eu v-as recomanda o carte in care sunt descrise cu lux de amanunt rezultatele unor cercetari stiintifice recunoscute legate de cat de nociv este privitul la TV (indiferent de emisiune) pentru mintea, pentru creierul uman, pentru dezvoltarea celor 2 emisfere cerebrale. Iar pericolul cel mai mare este, desigur, la copii.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
xandrutza_76 spune:
fetelor, nu stiu cum sa va explic eu, cred ca trebuie sa dati un search pe google la odc, downloadati programul pe calculator, intrati in setting si completati niste campuri acolo, nick, descriere, ip, port si altele nu le stiu exact, si apoi la favorite scrieti adrese de huburi, seamana cu mirc-ul.... nu stiu cat de exacta am fost... (am facut cumva reclama?? daca da, scuze...)
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Cucuoancea, stii ce ma intreb eu? Sa zicem ca eu am sa o las sa se uite la desene animate si filmuletze chiar pentru copii, cum ar fi Maria Mirabela, Dumbrava minunata etc., dar alti copii care se vor uita la alt fel de desene animate si filmuletze n-o sa rada de ea ca n-o sa fie "cool"?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA