Bucurii de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Vauva spune:
Fetele ia uitati aici sau poate uele au si citit deja:www.expres.ro/article.php?artid=293024" target="_blank">Miracolul vietii
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
alexutza_26 spune:
Vauva - despre asta au aratat aseara la stiri ..impresionant si imi dau sama cata viata are copilul ala in el de a vrut efectiv sa traiasca, sa supravietuiasca....284g.....am mai citit cazuri despre bebei care sunt ok, au acum 2 ani dar s-au nascut cu vreo 600g
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
roxanae spune:
Sephora
Danip si Sarah papa putin laptic.Am avut perioade cand a mancat si 480ml pe zi.
Bebe de Elenia si Eloise felicitari pt.
Eu ma lupt de cateva zile sa-i fac program de masa si de somn.Mai am si o tuse care ma seaca nu reusesc sa o calmez deloc.
Cristina multumim pt.metoda de adormire a bebelusilor.La mine a functionat si ieri si azi dimineata.Sunt fericita - sotul a zis ca iti facem statuie.Se dereglase rau cu somnul iar eu devenisem zombi.Mercic mult de tot.
Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
MamiLili spune:
BUCURII!
La multi ani, Sephora!
La multe lunisoare BUCURIILOR de 21!
Ramomar, vad ca ne luam de mana in ce priveste somnul bebelusilor. Mathias a fost totusi cuminte azi noapte si-a dormit prima data 6 ore legate, apoi pe bucatele pana la 12...cand m-am trezit si eu.
Vauva, am vazut la ca Helsinki sunt -17 grade, asa e? Brrrr!!!
Despre desene animate...pe mine ma ingrozesc efectiv. Doar pe Minimax sunt faine, in rest, pe Cartoon Network sau Jetix sunt cumplite. Eu o sa scot ultimele doua posturi din lista cu programe. Totusi, de pe 12 feb la ora 18:30 pe Cartoon e un mic desen animat numit "Mielul Shaun", super haios.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Vauva spune:
Daaaa Lili! ieri am iesit, erau -13 grade si mi-a picat fatza ca aici se simte mult mai frig din cauza umezelii.
POZE
alexutza_26 spune:
Fetele - da' vad ca v-ati pus pe urmarit desene animate,nu gluma...eu am tot descarcat de pe DC++ tot felul de desene faine,din care copilul are ce sa invete, are ce sa urmareasca si in urma carora sa ramana placut impresionat, nu astea care ruleaza pe micile ecrane, care sunt oribile si de groaza.....
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
matahut spune:
Salutare si multumiri pentru intrebarile de sanatate !
Aseara nu am mai avut decat 38,1. Am vorbit cu dr care mi-a spus sa ma linistesc, ca e o SIMPLA viroza, ca temperatura e in sacadere, deci e bine. Nu are rost, spune ea, sa merg la spital sa ma vada, fiindca pe acolo colcaie de alti si alti virusi. E o viroza clasica, cu inflamatie in gat, ganglioni etc. In 7 zile trece (si tratata si netratata...stiti bancul). Seara mai iau cate un agocalmin, iar noaptea imi scade cu totul febra, dimineata sunt bine si abia spre dupa masa incepe sa urce cat un pic (se pare ca ...tot normal, evolutia fireasca a bolii). Daca pana la 7 seara nu creste temp peste 38, atunci nu mai merg la spital la dr, daca insa creste....dau o fuga pana acolo.
Am citit in mare, mare graba, fiindca, deh, Maruca nu baga de seama ca sun bolnavioara si ma tine in priza tot timpul (mai ales noaptea ).
Trei lucruri spun si fug:
1. La multi ani SEPHORA!!!! La multi ani Bucuriilor care pe 21 implinesc "ceva"
2. Vauva, nu am mai auzit amanunte despre treaba aia. Si mie mi s-a parut interesant, dar ....deocamdata nu stiu nimic in plus.
3. Desenele animate? Chiar si pe minimax apar unele de groaza, si ca vocabular, si ca subiect. Eu nu o las pe Ana sa se uite decat ocazional la cate unul, doua filmulete.
Gata, plange Maruca de ....singuratate
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
xandrutza_76 spune:
marina, sanatate multa!
si eu am descarcat, ca si alexutza, de pe retea desene animate faine, ca ce dau astia acum la tv...; eu una sunt fan al desenelor animate gen tom&jerry, popeye, looney toones...
-17 grade, brrr, vauva....
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Vauva spune:
Daaa Xandrutza .
Imi spui si mie te rog cum descarci desene animate si de unde?
POZE
xandrutza_76 spune:
pai eu intru pe ODC, pe mai multe hub-uri si incep sa verific ce au pus in share userii inregistrati; daca gasesc ceva fain incep sa downloadez... ia ceva timp dar merita... tot asa mi-am adus si multe filme dragute, aparute recent...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi