Bucurii de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Gety nu stiu ce sa zic. taica-su nu face fite la ciorba si nici eu. dar el de cate ori am incercat si mai subtire si mai grosut flit mi-a dat

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Marina cu te mai simti? Sanatate multa! Parca tu ziceai ca laptele matern muls si dat din biberon nu isi mai pastreaza proprietatiile imunostimulatoare? Ai mai aflat mai multe detalii intre timp, ca mie mi s-a parut f interesanta afirmatia.

Gety, Maria ta a luat ff bine in greutate!Cum ii mai sunt ochisorii, mai aveti probleme.?

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Vauva, da, mai avem probleme, de asta o sa mergem la alt dr. Am rugat-o pe sora-mea sa vorbeasca cu sotia lui, ca lucreaza dr. la copii, si o cunoaste. Si pe mine ma mira. Parca ia "prea bine" in greutate.
Stiti ce ascult eu acum? Loredana Groza: "Buna seara, iubite". Mi se pare asa frumoasa melodia asta. Si am mai cautat pt. Maria melodiile din coloana sonora a filmului "Maria Mirabela", dar n-am gasit decat o piesa.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Nicole2005, nici sotul meu nu se omoara cu ciorbele. Mananca maxim de 2 ori cand gatesc o olita cu bors.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Asa e Gety melodii frumoase din vremuri frumoase cand ne indragosteam asa usor de cate un "Fat-Frumos".

Sa stii ca si Baby Einstein are niste melodii superbe. Eu am gasit 5 CD-uri cu muzica asta la biblioteca si astept sa le iau. Am deocamdata Baby Galileo dar e asa de placuta muzica chiar si Bianca ciuleste urechiusele cand incepe sa cante. Acum doarme pe aceasta muzica

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

o sa mai incercam vedem noi.
va pupam noi iesim la plimbare

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

Si desenele animate erau mai frumoase. Acum mi se par dure si cu un limbaj care nu se potrivesc varstei copiilor care se uita la ele.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Gata, s-a trezit, noi iesim la plimbareala.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

O daaa, desenele animate sunt pline de monstrii, pe cuvant! Eu am un nepotel de 10 ani si cand il vedeam la ce desene animate se uita ma luam de cap , ca pe mine ma speriau de-a dreptul monstrii aia.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liduta spune:

La multi ani pentru Alexandru Andrei, David Stefan, Matteo, Robert Alexandru, Thomas, Andreea Narcisa si Elena Carina!

Mergi la inceput