Bucurii de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
vauva, frumoasa foc bblina
am zarit in poze scaunul maxicosi
mi l-a laudat cineva....cum e ?Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
Lakioana, ce ne facem ?
Vladis s-a indragostit de Reby Lilina si
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe
![](images/user_woman.png)
Vauva spune:
Lilina multumim! Scaunul e ff bun.E considerat printre cele mai bune ca a trecut f bine toate testele la care a fost supus. Dar e pana la 1 an.
Sanatate lui Vladut
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lakioana/lakioana.jpg)
lakioana spune:
quote:
Originally posted by lilina
Lakioana, ce ne facem ?
Vladis s-a indragostit de RebyLilina si
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
Ce sa ne facem??? Ne incuscrim!
![](cheers.gif)
_
Lakioana mami lui
![](copilas.gif)
![](olala.gif)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lakioana/lakioana.jpg)
lakioana spune:
Si acum sa raportam si noi realizarile ultimei saptamani:
1. Sta in funduletz singurica cateva secunde bune (numai asa ar sta). Daca se tine cu manutza de ceva...sta minute in sir, cu spatele foarte drept
2. Se intoarce fara probleme de pe spate pe burtik...si de pe burtik pe spate, de mai multe ori (de cate ori are ea chef
3. Schiteaza clar miscari de tarare (uneori, chiar inainteaza putin)
4. Isi suge cu foc si dor degetele de la picioare (si le adora!!!)
5. Spune clar (probabil fara sa isi dea seama) ma-ma (cel mai des), ba-ba, da-da, me-me, muaaa, buaaaa, ariga-riga-riga...si multe altele...(azi dimineata, radeam cu sotul pe infundate de ea ca avea chef de vorba pe intuneric. A vorbit pana a adormit )
6. Papa cu linguritza (si ii place mult) pireutz de morcovel
7. Papa seara laptic cu cereale (deocamdata doar 1 masura jumate la 200 ml. laptic)
Daca mai apare ceva ... va anuntam...doar ca ne cerem mii de scuze ca nu putem intra mult...suntem fffffffffffff. agitate si abia o lasa pe mami sa ii pregateasca papica...daramite sa mai stea si pe forum
Va pupez dulce pe toate!!!! si mai ales pe toti bucureii mici!!!!!!!!!!!!!!!!
_
Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
eloise spune:
Am fost la vizita medicala, se pare ca totul e ok, mai putin faptul ca intr-adevar ar exista oarece rahitism carential incipient, dar sa speram ca se va rezolva cu adminiastrarea a 6pic de vigantol/zi. In rest parerile acestei pediatre au coincis intru totul cu cele ale pediatrei la care mergeam noi de obicei. Suflu sistolic se pare ca nu exista, de altfel dr de familie a fost singura care l-a auzit, dintre toti medicii care l-au examinat pe Vlad pana la 4 luni. In legatura cu infectia urinara ea ne-a recomandat sa facem totusi o echografie pentru a exclude o problema morfologica (mai ales ca pe linie paterna au existat multe cazuri de boli renale). Deci totul e bine, Vladut e excelent dezvoltat pentru varsta lui.
Andreea, la Pedlife e ok, totul frumos, personal profesionist, dr Cucer mi-a placut, comunicativa, dragutza, consultatia a durat aproape jumate de ora si a costat 60RON (dublu fatza de Siminiceanu )
Lilina multa sanatate lui Vladut al tau. Si multumesc pentru mesajul de incurajare pe care mi l-ai scris acum 2 zile . Sper ca si tu te simti bine si problemele pe care le-ai avut au luat sfarsit!
Edit: scaunel si noi tot MaxiCosi avem. Se pare ca e f sigur. Parca e recomandat pana la 11kg de copil si pana la vasta de un an, dar deja Vladut pare sa stea din ce in ce mai putin comod in el... sau cel putin asa mi se pare. Din cate stiu exista un fel de scaunele "valabile" de la 0 la 3 ani sau cam asa... ar fi o investitie pe termen lung dar pe piatza romaneasca nu stiu daca sunt de gasit.
Marina si tie iti doresc insanatosire grabnica! Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
MamiLili spune:
La Iasi ningeeeeeeeeeeeeee tareeeeeeeeeeee!
Ramomar, spune-i sotului sa-ti ia de la farmacie Duphalac sau Lactulose.
Lilina, noi avem scaun auto MaxiCosi ca al Vauvei. In curand n-o sa mai incapa in el. Sfatul meu e sa cauti pe net care scaune sunt mai sigure in caz de impact, pusese cineva un link mai demult dar nu stiu unde sa-l caut. Daca gasesc ceva, postez.
Lakioana, pai tu ai fetita mare, daca face atatea!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Edit: scaunel si noi tot MaxiCosi avem. Se pare ca e f sigur. Parca e recomandat pana la 11kg de copilsi pana la vasta de un an, dar deja Vladut pare sa stea din ce in ce mai putin comod in el... sau cel putin asa mi se pare. Din cate stiu exista un fel de scaunele "valabile" de la 0 la 3 ani sau cam asa... ar fi o investitie pe termen lung dar pe piatza romaneasca nu stiu daca sunt de gasit.
Si noi ne vom reorienta spre un alt scaun auto, Mathias abia mai incape in el, picioarele-i ies pe-afara. Oricum, fiindca am calatorit cu copilul de cand era foarte mic (3 saptamani), scaunul si-a dovedit pe deplin utilitatea, iar ca forma a fost super ok tinand cont de faptul c-a stat un nou nascut in el. In mod sigur nu l-as fi putut pune intr-un scaun 0-3 ani pe Mathias cand acesta n-avea nici macar o luna.
Lili, mami fericita a lui
![](copilas.gif)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
Andra, bine ca te-ai linistit in privinta lui Vladut. Ma incanta ideea ca exista o asemenea clinica in Iasi.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
ramomar spune:
mamilili nultumesc mult .
dar Dulcopic e bun? e ok daca ii dau? sau e mai bun duphalac-ul?
eloise, ma bucur mult sa stiu ca Valdut e bine.
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)