Bucurii de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Multumesc Xandrutza si Alexutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Vauva ma gandeam aseara ca tu ai spus ca ii dai Biancai numai hrana la borcanele.O sa iti spun ce am auzit despre ele sper sa nu te superi- am stat mult in cumpana inainte de a scrie mesajul.
Unchiul sotului meu,care locuieste in Germania i-a spus sa nu dam Rebecai borcanele.Prima noastra reactie a fost sa il intrebam de ce,pt. ca noi le-am folosit la prima fetita.
Ne-a spus ca un doctor care lucra la o fabrica de astfel de hrana de bebei i-a spus ca este hrana moarta.Explicatia- prin tyndalizare se distrug majoritatea vitaminelor care sunt in mancarica.
Gandindu-ma logic are dreptate.Prin fierbere repetata se distrug aproape toate vitaminele.Daca la legume mai merge, ca si noi le fierbem dar nu asa de mult, la fructe care ar trebui consumate proaspete nu cred ca mai ramane ceva din ele decat fibra.Poate gresesc mai intereseazate si tu.Nu stiu ce sa zic,dar logic mi se pare ca are dreptate.
Eu nu ii mai dau borcanele decat cand suntem plecati de acasa, ca nu am ce face.
Repet ia-o ca o informatie, decizia iti apartine -sper din toata inima sa nu te superi ca m-am bagat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna fetelor!

In primul rand, LA MULTI ANI Sephora pentru ziua de ieri, sa fii sanatoasa, iubita, si sa te bucuri de Matti!

Ieri n-am intrat deloc... am fost ocupata, soacra mea e inca aici, am mai avut si musafiri... saptamana asta pot oricand sa dispar pe neanuntate... suntem ok totusi, sa nu va ganditi ca e ceva in neregula.

Indata plecam la doctor pentru o a 2-a parere. Sper sa venim cu vesti bune.

In Iasi e o vreme cainoasa, rece, vant naprasnic... se simte cu 10 grade mai putin... Pentru moment am redus plimbarile la minim.

Sper sa reusesc sa mai intru azi printre picaturi.
Va pup!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

BUCURII!

Susa, felicitari pentru statul in fundic a lui Lucas. Ce frumoasa e poza! Dar si aia in care esti tu pe zapada e super!

Fetelor, mai facem pe prima pagina listuta bebeilor care stau singuri in fundulet?

Andra, zici ca-i vreme caineasca afara? Eu tocmai ma pregatesc sa ies. Cred ca vom face doar o plimbare scurta. Multa sanatate lui Vladut! Astept vesti bune de la noua doctorita!

Marina, multa sanatate tie si fetitelor. Te pun absent motivat.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Helo..suntem pe aici..citim...in unbra.

Mirabela frumoasa listura...dar poti sa facu cu bold...sa fie mai gros scrisu
Andra bafta la medic...sa imi zici si mie cum e in clinica..cum e medicu poate o sa am candva nevoie si sa stiu la ce sa ma astept.Tinem pumnii sa fie totul bine.
Eu sunt fericita ca am reusit sa il fac pe Sebicu sa adoarma pe la ora 22...si dimineata dormim pana la 8.30...e o mare realizare!!!
Cu metoda de adormit..asta o folosesc si eu..dar nu mereu da rezultate cel putin zilele trecute cat a fost super nervos...in rest e super ok.
Sebi daca e sa adoarma, adoarme si in fund..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Da si eu zic sa fac album cu bb'ii in fundulet, si bb'ii iepurasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Roxanae nu ma supar deloc e buna orice inf mai ales daca vin de la persoane autorizate. Eu borcanele am hotarat inca sa ii mai dau pana pe la 7-8 luni dupa care o sa incep cu mancare facuta de mine. Fructele eu una le prefer de la borcanas pentru ca sunt ff variate si oricum multe nu le gasesti la ora asta pe piatza si chiar daca sunt nu prea am incredere in ele (piersica,caisa etc.) si in al doilea rand cred ca sunt mai bine tolerate de stomacelul lor la varsta asta tocmai datorita procesului de fabricatie. Bianca nu a avut absolut nici o problema pana acum cu durerile de burtica de cand am inceput diversificarea si i-am dat de la inceput cartof, conopida, broccoli.

Daca mai esti prin jur nu-mi spui te rog daca vaccinul Engerix B pt copii 20 mcg se gaseste la noi si daca este de la firma "gsk"

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vauva
Scumpik multumesc de program. Acum am o intrebare fetelor, este legala toata afacerea asta, ca al meu barbat m-a "amenintat " ca ma baga la zdup finlandezii daca fac piraterie? Astia nu se joaca au legi bine stabilite impotriva pirateriei

Nu, nu-i legala. In Romania inca mai merge, nu s-au luat masuri pana acum. Firmele mari de internet nu pun la dispozitie programul asta.

Xandrutza, eu ziceam ieri sa nu mai mentionati pe forum numele programului. Daca-l ai, foloseste-l dupa bunul plac atat cat se mai poate.

Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Mexxa este deja cu bold toata listutza, am reusit sa restrang zilele de nastere ale mamicilor, insa nu au iesit chiar cum am vrut eu. Si eu vreau poze in album... dar nu stiu cum se face... parca Andra stia...

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vauva
Daca mai esti prin jur nu-mi spui te rog daca vaccinul Engerix B pt copii 20 mcg se gaseste la noi si daca este de la firma "gsk"

Sunt eu in zona . Da, se gaseste Engerix B la noi, produs de GSK.

Doza de 20 mcg este pentru persoanele peste 16 ani.
Doza de 10 mcg este pentru nou nascuti, copii, persoane pana la 15 ani inclusiv.

Varsta lui Mathias

Mergi la inceput