Bucurii de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Marina - normal ca te intelegem, sanatate multa si tie si Marucai..poate nu face nimic grav!sa treaca repede!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

alexutza, Cristina si Mirabela multumesc pt raspuns

Vauva nu stiu daca finlandezii au cum sa afle ca tu descarci de acolo filme si desene si ce mai vrei. Asta doar daca anuntati voi

Marina multa sanatate Marucai si un ic de la Luca pt ea

Mirabela frumoasa listutza, vezi ca ai uitat 14 august scris mai mare

Cristina am citit metoda de adormit pe bebe si de diseara o sa incerc sa o aplic si eu. Poate da roade

Noi votam zilnic pe Gabriel, Riana si Thea. Mai este cine acolo in tablou si nu vad? Spuneti-mi sa votez

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Adriana eu sunt destul de multumita de steamer, mai ales ca il folosim si pentru noi.Fiecare leguma isi pastreaza gustul si nu se pierd vitaminele ca la fierbere.In plus in ultima perioada am tot avut cateva ore pe zi gazele intrerupte(sunt ceva lucrari in zona)asa ca mi-a prins tare bine.Acum sa vedem factura la curent, dar noi oricum consumam destul de mult.......

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vauva, am facut sala timp de o luna. Acu imi caut alta, poate voi ajunge prin martie....
Cu kg stau dezastruos, am 70 kg.
Dulciuri nu mai mananc, nici paine alba, nici dupa 6...sa vedem in cat timp voi slabi....

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Marina multa sanatate.

Mirabelac e ok prima pagina.

Am votat si eu bucuriile.

Voi faceti supica doar pt. o zi sau pt. doua.Ca nu stiu cum sa procedez.Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Carmen da tu esti inalta dupa cum am vazut in poze. Conteaza si raportarea asta nuuu? Pe mine cel mai tare m-a enervat burta ca eu nu am avut niciodata burtica si acum cand simt in mana una bucata burtica grasutza ma enerveaza rau.

Susa ce scump e Luca cum sta el in funduletz!

Fetele imi spuneti si mie ce e aia albitura ca numai aici pe forum am auzit de asa ceva si-s tare curioasa ce-o fii

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

roxana, eu pregatesc supa pentru doua zile, piureul il impart in doua, o parte ii dau imediat si o parte congelez pentru a doua zi, iar supa o tin in frigider...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

vauva, sunt radacinoasele albe gen pastarnac, patrunjel...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Scumpik - si noi votam zilnic pe Luca si pe Reby!

Roxanae - la inceput i-o facem in fiecare zi, dar de sapt asta am inceput sa i-o fac pt 2 zile..ii fac aprox 300 ml si impart in 2..si merge super, borcanasul din congelator il scot sa se dezghete la temp camerei si cand vine ora de piure il bag intr-o oala cu apa calda!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

multumesc Xandrutza ma gandeam eu ca alea tra sa fie. In Ardeal noi nu le zicem albitura

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput