praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 22
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by genia
buna fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. dupa 15 ani de italia, de aproape un an ne.am mutat in germania, unde eu si baiatul meu de 16 nu reusim sa ne integram de nici un fel. nu stiu deloc germana si nu am nici o tragere de inima sa ma apuc de invatat, franceza stiu cite ceva si nici nu mi-ar fii greu sa ma apuc sa mai studiez. din aceasta cauza, am vrea sa plecam in belgia, sotul meu a primit 2 oferte de la o firma din bruxelles, dar noi nu stim deloc despre acesta tara. as vrea, daca puteti, sa.mi spuneti cit reprezinta taxele din salariul brut, cum e cu asistenta medicala, pensie... orice informatie ar fii binevenita.
mii de multumiri si weekend placut la toate.
fete.. cine poate s-o ajute pe genia cu informatii?... are nevoie urgent sa ia o decizie.. eu nu prea pot s-o ajut si moderatorii de pe rombel inca nu i-au permis accesul acolo... saru'mana..
s-auzim numai de bine! si
anamana123 spune:
multumesc din suflet, fetelor, pt urarile voastre! sa va dea si voua doamne-doamne tot ce e frumos! n-am reusit sa mai intru, ca sunt franta de oboseala; nu stiu cand o sa recuperez! dar e atat de frumoooooos! sunt fascinata de fii-mea! e f isteata si vioaie dar nu prea papa mult. azi a venit infirmiera si a cantarit-o si a luat doar 30 de grame de sambata pana azi. mama zice ca seamana cu mine, ca io am luat doar 300gr in prima luna. macar ea papa la 3 ore, io cica nu stiam ce e aia sa papi!
ardeiash, trece-ma si pe mine in lista cu data de nastere: 18 martie 1976.
mirikutza, mi-am luat pompa pe care mi-ai recomandat-o si functioneaza f bine. trebuie sa-mi mai iau un sterilizator; sa fie tot de la avent?! si mai zi-mi si mie ce carucior sa-mi iau ca inca nu ne-am hotarat! cu 3 roti? cu 4? am intrebat-o si pe nina dar as vrea sa mai stiu pareri.
hai ca plec s-o mai pun la san!
va pup muuult
ana si bebita
morgane spune:
Mah, Anamana, bine ca auzim de tine. Sa stii ca eu citeam ca esti in Frant(z)a in loc de "frānta". Ma si gandeam, cu un bebel asa de mic? Ma intrecuse-i pe mine, care ma preumblam prin aeroporturi cu bebica mea cand avea 5 saptamani, de ma aratau babele clevetitoare cu degetul.
Pupici la toate pralinele,
miri_mik spune:
draga ana, dupa cum iti spuneam, iti pot da sterilizatorul meu. l-am folosit de doua ori sau de trei, cu totul. e de la avent si e prevazut pentru eventuala pompa de muls. carucior noi am luat tot ce era mai smeker. mare, larg, spatios, trei roti, super usor manevrabil, cu maxicosi pe post de scaun de masina. fu scump dar e de la JAne-prosport. am fost super incantata de el. pe urma a mai screscut, am trecut la carut de calatorie, impachetabil de poti sa-l duci pe spate. acu avem unul de boss, de la babyideal, cu 4 roti, toate amovibile:) dar dintre toate il preferam pe primul, care acu e prea mare si ma enerveaza ca e greud e carat pe scarile din gara de vilvoorde.
muuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
ardeiash spune:
pralinute.. hai ca va dau si eu un test... am gasit textul p-aici si ma gandeam sa-l folosesc cu voi.. sau pe voi.. ma rog.. intrebarile sunt:
daca vi se-ntampla asa ceva.. ce replica dati?
si daca nu sunteti voi in cauza.... ci doar cititi .. ca acum.. hi hi... cum l-ati caracteriza pe musiu? intr-un singur cuvant...
ca io una l-as desfiinta pe barbati-miu....
si de asta zic pur si simplu ca-i mere mintea... nu?
a.... si textul .. pardon .... ca era sa uit!
Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa cevatimp eu am inceput sa devin infocat .... cand ea a zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... As fi vrut numai sa ma tii in brate.
Am intrebat:
- CUM ?!?! Ce ai acuma?
Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda:
- Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am eu ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat.
La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza celor ce fac cu tine in pat ?
Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit.
In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea. Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiune cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe.
Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate.
A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum.
Am ajuns si la sectiune cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante.
Ce sa va zic ... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas faliment.
Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata.
- Da, sigur, iubita.
Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
- Cred ca asta ar fi totul. Putem merge sa platim la casa.
Eu, abia m-am abtinut cand ii am zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispus.
Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis:
- Cum ?!?!
- Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa faci cumparaturi.
Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, amadaugat:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor pe care ti le cumpar?
miri_mik spune:
pikantsel, super:)
sunt de acord cu amandoi:))) saracu barbat, saraca ia o pauzare:)))
ardeiash spune:
miri: ai facut sau ai auzit la cpab de o profa yolande? ce stii de ea? stp
miri_mik spune:
pikantsel, intreb azi. se pare ca e una pe acolo asa, sau fu, ca-mi suna cunoscut numele. da arunc azi o intrebare in secretariat sau la cafea. scriu cand ma intorc. pusi
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
pikantsel, intreb azi. se pare ca e una pe acolo asa, sau fu, ca-mi suna cunoscut numele. da arunc azi o intrebare in secretariat sau la cafea. scriu cand ma intorc. pusi
merci miri.. nu-i nevoie.. ma interesa numa idaca ai lucrat cu ea.. sa-mi zici
pup