praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna seara pralinute.
Am cam tras chiulul zilele astea,dar ma iertati...nu?Reina a fost bolnavioara,inca nu si-a revenit complet,dar ne doftoricim...si se pare ca Alex urmeaza si el...da semne serioase.

Ana,iubita,LA MULTI ANI,sa fi sanatoasa,sa ai parte numai de bucurii si impliniri si sa-ti dea D-zeu tot ce-ti doresti.
Anuta,nu am reusit sa ajung la tine la spital,cu toate ca mi-am dorit,dar copii astia ai mei nu tin cont de planurile mele si se imbolnavesc cind mi-e lumea mai draga...Poate saptamina viitoare trec pe la tine ca atunci e mama la mine si las copii cu ea...oricum mai vb pina atunci...

Gema, ti-am raspuns pe PM.Sper sa-ti fie de folos informatiile si cind mai aflu ceva,iti dau de stire...Scuze de intirziere...

Fetele...vad ca vine iarna iar...se anunta zapada pe sapt viitoare si friiiggg...brrrr...cind credeam ca gata,vine primavara...ce ti-e si cu vremea asta!

Hai ca va las acum...tre sa pun copii la nani si cred ca ma bag si eu la somn ca-s cam obosita...
Va pupacesc si va doresc o saptamina frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ana: la multi ani si sa-ti creasca mare si sanatoasa.. cadoul!
sa fii fericita si iubita toata viata!

fete.. am mancat mici sambata . pe un frig de crapau pietrele.. insa am mancat// marturisesc ca m-am gandit (destul de vag.. ) la voi.. cand mancam... hi hi...

***l-ati citit pe groparu ce parere are despre belgia? hai c-am scris blegia... ce ti-e si cu inversarea asta de litere////

o saptamana frumoasa doresc fiecareia dn voi!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

pikantsel, te penalizam pentru ca ai scapat din vedere o informatie... ziua anei. da gasim noi o solutie sa ne mobilizam:d sa nu uiti s-o treci pe lista la locul potrivit!

draga mea.. daca vrei tu sa dai buline negre, e ok/// insa eu in locsorul ala/ /adica pe prima pagina nu scriu decat daca doreste fiecare.. si cand si ce doreste fiecare// daca ma anunta ana ca doreste sa apara acolo/// ca si alte informatii despre ea// imediat... fac modficarea// ea e singura care isi exprima dorinta// asa cum a facut fiecare din noi///

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ana si Maria bine ati venit acasa. La multi ani Ana iti urez tot binele din lume si tie si bebitei, si la cat mai multe aniversari fericite

Ror nu eram suparata, adevarul ca nu eram in my best mood, insa m-am simtit foarte bine cu voi ca de obicei de altfel. M-a cam enervar GPS ul ca s-a blocat exact cand aveam nevoie de el, da` l-a reparat baiatu imediat.

Daniela am vazut ca m-ai sunat, da` era prea tarziu sa te sun inapoi. Ne vedem maine? Lasa-mi un offlines pe mess pls.

Bai fetelor ce frigggggggggggggggggggggg grrrrrrrrrrrrrr s-a intors iarna, naspa de naspa
Va pup si sper ca totusi contrar prezicerilor sa fie cald si insorit.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ana, hop si eu o zi mai tarziu sa-ti urez "La multi ani!" si sa-ti realizezi toata lista de doleante. Prima de pe lista, si cea mai importanta, e deja realizata prin venirea pe lume a Mariei.
Multi pupici la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Hop si eu p-aici.

Ana, La multi ani si multa sanatate tie si fetitei.

La noi, nimic nou, operatia mamei a ramas pentru aprilie, se interneaza pe 16 si prrobabil ca in aceea saptamana se si opereaza... O sa zbor la Bucuresti probabil duminica. Si ma doare sufletul ca-i si ziua lui Andrei pe 20 si tare mi-as dori sa nu faca operatia chiar pe 20... Sa asociez apoi un eveniment asa de fericit cu unul asa de stresant...

Ma rog, Domnul sa aiba grija de noi, ca asa de neputincioasa ma simt...Si ma gandesc asa de mult la necazul asta ca parca am paralizat, mi-e greu sa merg inainte. Am noroc, baietii mei (3) ma sustin mult si au grija de mine, dar... e tare greu...Si ce ma asteapta inca...

Ok, sa las asta. Sa vedeti ce-am facut noi in weekend: aveam o casuta de gradina care ocupa mult spatiu dintr-o gradina si asa destul de mica. Asa ca ne-am hotarat s-o daramam si asta am facut in weekend. Problema mea e ca am o gramada de deseuri acum si cu bietul nostru Audi o sa facem 15 drumuri la ContainerPark. Stiti cumva pe cineva care are o duba sau care se ocupa de asa ceva, o firma, privati, whatever? Incerc sa ma gandesc la solutii altele decat carca noastra si audi-ul care nici macar break nu e.

Va pup pe toate, va multumesc de incurajari, mai vorbim.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

La multi ani Ana sa fi sanatoasa alaturi de bebelina Maria, viata sa va ofere multe bucurii si impliniri alaturi de intreaga familie.
Ieri am apucat si eu in sfarsit sa va scriu aici pe forum si scrisesem destul dar cand am dat pe "vizualizare" sa vad ce-a iesit, s-a blocat calculatorul si n-a mai vrut cu nici un chip sa se deblocheze asa ca a trebuit sa-l resetez si desigur ca mesajul s-a dus pe apa sambetei. Dar n-am mai luat-o de la capat cu scrisul ca trebuia sa iesim in oras.
Fetele am fost tare ocupata in ultima perioada de-aia apar mai rar pe aici si inca voi mai fi o saptmana, doua, apoi pe 5 aprilie plec in tara si ma mai intorc pe 15. Deci o sa cam lipsesc de pe forum dar sigur ca o sa va citesc si daca e musai o sa si raspund.
Carmen, ma bcur ca aseara am putut sa ne vedem un pic si sa mai stam de vorba. N-am mai primit nici o confirmare in legatura cu ce stabilisem aseara. Ma anunti, da? Sa sti ca am fost la un rest.f bun in zona grote markt "Arte" se numeste si are specific italian. Super mancare. Voi unde ati fost?
Nora, inteleg prin ce treci in aceasta perioada si starea de neputinta care o ai in fata bolii, dar e minunat ca nu esti singura, baietii tai te sustin si asta conteaza enorm pt ca-ti da puterea sa trei mai usor peste toate. Ii doresc mamei tale sa se insanatoseasca dupa operatie, tarie sufleteasca si mult optimism pt ca asta ajuta mult in asemenea situatii.
Nina, multa sanatate copilasilor tai. Sper ca sa nu ia si Alex virusii de la Reina ca presupun ca ai tras destul in ultima perioada. Multi pupici nazdravanilor.
Acu chiar trebuie sa plec, am asa de multe de facut, va pup pe toate si va doresc o saptamana asa cum va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ana, la multi ani pentru ieri, si felicitari pentru nasterea fetitei!

Va doresc tuturor o primavara plina de soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Desi este cu o zi de intarziere, Ana, ma alatur si eu grupului care iti ureaza "La multi ani " si tot ce iti doresti. De fapt cel mai pretios cadou l-ai primit deja prin nasterea Mariei.
Multa sanatate si sa va bucurati de mica minune.

Pupici

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

fee.. ieri in brussel au fost toate anotimpurile-ntr-unul!
a fost soare. .dup-aia a nins... ce frumos! ca-n copilaria mea! a plouat si a batut vantul.. numa cum in belgia e posibil!

Mergi la inceput