praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 18
Bepii spune:
Oanaaaaaa, vreau si eu dvd-ul acela cu Lazarescu, pleaseeeee . Am acasa si dvd player-ul potrivit. Mai vorbim sa vedem cum facem.
Pupici
miri_mik spune:
sunt o icnoranta! nij macar n-am auzit de nae caramfil sau grigore? hmmm, poa ca ar trebui s ama pun la curent. da io tot zic ca ala de-a facut 12:10 ora bucurestiului, a fost grozav de bun:)))
maaaaaah, voi ati vazut ce vreme faina? sa moara mortu, maine chiulesc daca vremea e tot asa:d poate vineri, sunt ca si iedutii d e^rimavara, vreaus a zburd, sa imping carut, sa tarai copilu dupa mine, sa-l manjesc cu inghetsata topita pe bot, sa ma umflu in pene ca mananca fritsi c aun belgian ce e, sa-mis tudiez gradina din 5 in 5 minute, sa adulmec vantu de mare de nord, sa m-anfishez de -a totului de flamanda!
ptiu hormonu de primavara!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
MadyG spune:
Buna seara, dragele mele,
va multumesc mult de tot pt urarile voastre, m-am simtit atat de bine sa citesc tot ce ati scris si sa vad ca v-ati bucurat pt mine, sunteti cu adevarat niste prietene si jumatate!
Pot sa spun ca in ultima vreme- ultimele zile,mai exact- mi-a mai venit si mie inima la loc, sunt mai optimista si ma gandesc ca mai e un pic si o sa treaca perioada grea; pana acum zilele au trecut ca si cand ar fi fost una singura, mi-a fost asa de rau, oribil,atat de rau incat a trebuit sa intrerup scoala, jobul si alte activitati pe care le mai aveam; in continuare nu pot sa urc in metrou ,bus sau alt mijloc de transport in comun, acasa mai mult in pat stau, insa e cat de cat mai bine, in sensul ca mai si pastrez din ceea ce mananc si de cateva zile am inceput sa mai ies din carantina.Oricum, sunt norocoasa ca am un sotior minunat si niste prietene de nota zece, care ma tin sub supraveghere si nu ma lasa sa deraiez de la linia de plutire.Se stie ei/ele care e...
Cam asa stau lucrurile , dar cum mi-a zis cineva, "il faut que vous méritiez l'enfant" , deci suportam eroic.
Sa stiti ca azi am fost la Ana.Este in mare forma, adica arata super ,super si ne-a zis ca a si uitat durerile prin care a trecut. Cat despre papusa mica,este ca o bijuterie, frumoasa si scumpa, abia astept sa le vizitez acasa in curand,pt ca azi n-am stat decat un pic ,nu am vrut sa o obosesc prea tare .
Pupici la fete si felicitari fericitului tatic si fericitei buni, iar Mariei sa-i dea Dumnezeu noroc,sanatate si o viata ca-n povestile cu printese!
Am fost tare impresionata de spital, este modern , super curat si super high tech.
Fata, Miri, ca vantul si ca gandul as veni la voi, sa stam la povesti in gradina, sa profit si eu de compania lui mami tau,pana nu pleaca inapoi acasa, offf,greturile astea... sper sa gasesc o solutie sa vin, te sun cand stiu exact.
Oana, de 3 saptamani te astept, vezi ca ma lasa rabdarile si vin si te iau pe sus sa te aduc la mine.Stii ca femeile insarcinate o iau razna daca nu le faci pe plac!
Carmitutz, o iei pe Daniela si veniti, nu va mai faceti planuri pe saptamana viitoare,da?Va astept cu ceva bun de papa.
Bepii, vorbim maine, telefonul meu are de cateva zile momente in care il lasa puterile,iar eu raman vorbind singura,azi am reusit sa vorbesc un pic si cred ca si-a facut norma, asa ca incerc maine.
Nina,Dama,Morgane,Ardeiash,Rorutz, Danyelana, de la mine!
Ok, va las , ca azi m-am obosit prea tare, ce sa fac, sunt mai rau ca o pensionara de 87 de ani...
Pupici cu drag si noapte buna!
ardeiash spune:
ah.. da chiar , am uitat de ana.. i-am zis ca o sa merg si eu la spital.. ptiu!
miri: lasa chiulu' si du-te la scoala/// dup-aia o sa regreti!! hi hi
ma . imi place de voi.. toata lumea merge la toata lumea .... va vedeti.. va distrati.. numa io mi-s simgura ..
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
An English professor wrote the words:
" A woman without her man is nothing"
on the chalkboard and asked his students to punctuate it correctly..
All of the males in the class wrote :
"A woman, without her man, is nothing."
All the females in the class wrote :
"A woman: without her, man is nothing."
Punctuation is powerful!!
miri_mik spune:
nah, ca sa vezi ce face un punct si-o virgula:)))) sa stii pikantsel ca merg la scoala, d an-am niiiiiiiiiiiiiiiiici un chef. da drept, d enu ma duc ma roade in constiinta:)))
o zi super sa aveti! curaj, maine e vineri, uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
ardeiash spune:
fete: cine stie ceva de comunitatea romanilor din belgia? stiu ca aveau un site si nu-l gasesc de ma-nerveaza....!
dama spune:
Fetelor, am iesit azi la soare...ce caldura, nu-mi vine sa cred, o frumusete de primavara!
Dar ati vazut ce ne astepta in we? imi vine sa mor de ciuda...saptamana viitoare vine iar frigul cu ploi si chiar ninsoare...nu se poate...dezertez ca mi s-a luat.
Ardeiash, ti-am raspuns la PM...dar daca dspre Rombel intrebai, sorry, nu m-am gandit ca de el era vorba.
Va pupic si o zi frumoasa in continuare la toate pralinutele
Mami de David (18.11.04)