praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 17
scumpi spune:
Ardeiash, fff. trist, imi pare rau , D-zeu sa odihneasca sufletelul mic.
Taniuca tu pe unde esti? Ce mai faci? Probabil esti f. ocupata la firma, de-aia nu dai nici un semn.
Luci multumesc pt. filmulet. Foarte dragalas
Vad ca sapt. a inceput f. frumos, cu o zi insorita de primavara, sper sa o tina tot asa ca tare imi place
Acum fug sa fac nani, va trimit pupici zburatori tuturor si numai bine .
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
oanademunck spune:
Salutare cutiei intregi!
Asa frumoasa vreme, au inflorit copaceii,miroase asa frumos a iarba proaspa tunsa, pana si puii de muste vad ca au iesit
Am avut un weeke-nd asa dragutz, nu am fost niciunde in schimb am stat acasa si am vazut doua filme pe sufletul meu. Sambata am apucat in sfarsit sa vad 'Moarte Domnului Lazarescu', linistita, la mine in camera mancand sarmale cumparate de la greci. A fost o delectare(nu sarmaua ci filmul)o reintoarcere pentru o ora jumate la Bucuresti si realitatea vietzii romanesti.Am crezut ca va mai trece mult timp pana cinematografia romaneasca va mai produce un film de calibrul 'Filantropica' si ma bucur ca m-am inselat. Apoi am vazut 'Little Miss Sunshine', un film american cum de mult nu am mai vazut (pot spune ca mi-a placut muuult mai mult decat Babel)o puternica analiza a unei familii, bine regizat bine jucat si plin de esentza!
Vroiam sa va intreb unde pot gasi de inchiriat 'Je Vous Trouve Tres Beau' stiu ca a rulat in Brussel dar nu am apucat sa il vad desi mi-am dorit.
Tre sa plec acum, o zi buna va doresc
seee yaaaa!!!
oanademunck spune:
Despe, nu stiu ce pot zice intr-o asemenea situatie, decat ca viatza asta este uneori atat de necinstita......
carmita_baby spune:
Ana sper ca ai avut parte de o nastere usoara si ca totul a decurs bine! Maria bun venit pe lume, sa fi sanatoasa!
Ardeiashule ma doare cand aud despre asemenea lucruri, viata poate fi atat de nedreapta uneori...
Oana si eu am vazut 'Filantropica', impreuna cu baiatul, in Olanda, in perioada cand inca nu intelegeam si nu vorbeam olandeza. Este intr-adevar un film foarte bun. Si aveam de gand sa vad si 'Moartea domnului Lazarescu'. Unde l-ai vazut? Pe TVR International? Sau ai tu filmul? Cat despre pozele alea, imi pare rau insa nu le gasesc. Esti sigura ca nu ti le-am dat si tie atunci?
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Buna seara la toate pralinutele
Da' ce de-a evenimente s-au mai intamplat in ultima vreme pe aici!!!
In primul rand vreau s-o felicit pe Ana pt aducerea unei minuni de fetite, sa fiti sanatoase, fericite iar Mariei ii doresc din inima ca viata sa-i aduca numai bucurii, impliniri si sa creasca frumoasa si sanatoasa alaturi de familie.
Mady, ma bucur nespus pt faptul ca si tu vei deveni in curand mamica . Felicitari din toata inima, sa fi sanatoasa sa duci cu bine sarcina pana la sfarsit si sa ai un copilas frumos si sanatos.
Ardeiash, imi inchipui ce-i in sufletul parintilor acelui ingeras ce a plecat in Rai.....totusi cred ca nu imi imaginez destul dar incerc sa privesc prin sufeltul unei mame si asta e suficient sa doara cumplit. Desi nu-i cunosc pe parinti, le doresc din toata inima sa le dea Dumnezeu puterea de a merge mai departe.
Carmita, cum a fost in Italia? Abia astept sa ne vedem si sa-mi povestesti.
Oana, te rog sa-mi spui si mie cum ai vazut "Moartea dlui Lazarescu"? Imi doream de mult sa-l vad si eu. Ai avut vreo caseta video, sau vreun dvd?
Scumpi, ai ghicit, in ultimele zile am fost tare ocupata si cred ca voi mai fi in aceasta saptamana apoi lucrurile se vor mai relaxa. Daca sapt. viitoare e timp la fel de frumos poate o punem de-o intalnire, ce ziceti fetele?
Miriiiiiii, ce mai faci? N-am mai vorbit de mult cu tine.....Ce face Bubu cel nazdravan? Dar tu? Pupici pe obrajorii lui dolofani
Rorutz, abia astept sa-mi spui despre tine si acea chestiune. Sper ca a decurs cu bine
Si nu in ultiml rand Morgane: Mah da' ce filmulet super ai facut!!! Si ce mai dureaza.... E super cool!!! Mersi din suflet si felicitari!
Ai prins cele mai fierbinti momente de pe ring unde ne-am dezlantuit. Nina, esti vedeta in acel film si crede-ma ca esti super!
Pana si Ana are amintire dansand cu bebitza in burtica
Pana la urma n-a mai subscris nimeni pt seara romaneasca.....Mare pacat, eu una n-am putut pt ca avem alt program pt acea sambata dar astept o noua seara care sigur se va mai tine dupa cate stiu si sper sa putem veni mai multe pralinutze.
Fete dragi si cucuiete, acu va pup si va doresc toate cele bune
carmita_baby spune:
Maducule stiam eu ca uitasem ceva, felicitari pentru bebe. Ii doresc tot binele din lume, asemenea si tie, sper sa ai o sarcina cat mai usoara de acum incolo
Taniuca si eu abia astept sa ne vedem, oricum am facut ceva poze, deci iti vei putea face o parere
Mello motanelul iubit
morgane spune:
Chiar Carmita, tu ai fost plecata in Italia. Cum ai petrecut? Pe unde ai fost?
Oana, pe unde mai ruleaza Little Miss Sunshine? Sau a aparut deja pe dvd?
Dupa cum vedeti sunt plina de întrebari...
Pupici,
oanademunck spune:
Neatza!
Morgane, 'little miss sunshine' a aparut de saptamana trecuta pe dvd.
Bepii, 'Moartea domnului Lazarescu'il am eu pe dvd.
va las acum
zmuahhh
ardeiash spune:
il vreau si eu pe lazarescu! putem face copii? de dvd.. nu enfantzi....
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
saliu!
Ma copii nu stiu daca pot sa fac (si la propriu si a figurat:))Dvd-ul cu lazarescu vi-l pot imprumuta cu cea mai mare placere insa aveti nevoie de un dvd player cu dvx (sau dvix). Am dat 'comanda' si pentru 'E periculoso sprogerssi', 'Asphalt tango', 'Orient expres, 'Marfa si Banii', Dolce far niente' si 'Filantropica'-da, am o 'obsesie' pentru Caranfil si Puiu:). By the way, anul asta mai scoate Caranfil un film, din cate mi-a zis frate-miu au terminat deja filmarile si acum lucreaza la montaj. Filmul se va numi 'Restul e tacere', abia astept sa-l vad!!!!!
pup you
zmuahhh