Pe cand in NZ fara viza???

Pe cand in NZ fara viza??? | Autor: adi_dalma

Link direct la acest mesaj

Aveti idee cand vom putea calatori fara viza in NZ si Australia??? am auzit ca pt cetatetii altor tari din UE nu este o pb sa calatoreasca si sa stea 90 de zile ara viza acolo... ce stiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

N-am auzit de asa ceva pina acum. In orice caz, iti spun sigur ca ai nevoie de viza daca ccc calatoresti in Europa cu pasaport australian, cel putin in tarile care nu au reciprocitatea vizelor la intrarea in aeroport, nu conteaza ca e EU, EU e valabil pt. Europa si-atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Foarte putin probabil sa poti intra in Australia fara viza in viitorul apropiat. Din cate stiu toata lumea, exceptand cetatenii NZ au nevoie de viza, este o formalitate pentru multe tari, o aplicatie pe internet dar le da posibilitatea australienilor sa ingradeasca accesul anumitor persoane. Daca ai un motiv intemeiat si resurse nu este o problema sa obtii o viza de vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Sora mea locuieste in NZ si vreau sa merg in vizita la ea dar nu sunt f hotarata cand....
In NZ se pare ca cetatenii UE pot sta 90 de zile fara viza...

Mergi la inceput

http://goaustralia.about.com/od/practicalinformation/a/nzvisa4.htm

New Zealand Visa Exemptions
From Larry Rivera,
Your Guide to Australia / New Zealand for Visitors.
FREE Newsletter. Sign Up Now!
Who Don't Need a New Zealand Visa?
If staying in New Zealand for three months or less, passport holders of certain countries do not require New Zealand visas to enter New Zealand.

These countries are:

Andorra
Argentina
Austria
Bahrain
Belgium
Brazil
Brunei
Canada
Chile
Czech Republic
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hong Kong*
Hungary
Iceland
Ireland
Israel
Italy
Japan
Korea (South)
Kuwait
Liechtenstein
Luxembourg
Malaysia
Malta
Mexico
Monaco
Netherlands
Norway
Oman
Portugal**
Qatar
San Marino
Saudi Arabia
Singapore
Slovenia
South Africa
Spain
Sweden
Switzerland
Thailand
Tuvalu
United Arab Emirates
United States of America***
Uruguay
Vatican City

Mergi la inceput

Dupa cum vezi, RO, Rusia, Bulgaria, China, India nu sint pe lista...Cred ca e chestia cu reciprocitatea vizelor, nu cu UE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dodo

Dupa cum vezi, RO, Rusia, Bulgaria, China, India nu sint pe lista...Cred ca e chestia cu reciprocitatea vizelor, nu cu UE

noi si bulgarii de abia am intrat ... se pare ca trebui sa treaca vreo 2 ani de la aderare

Mergi la inceput

Da, dar vezi tu, sint si alte tari din EU care nu sint pe lista, Polonia..Si vad in linkul tau ca mentiunea cu pricina este numai referitor la NZ, la noi e valabila viza pt. orice natie in afara de NZ..Cel mai bine da-le un tel la ambasada si intreaba-i (parca la Londra e?)

Mergi la inceput
Mergi la inceput