va rog mult sa ma lamuriti daca pot beneficia de CIC in conditiile in care in ultimele 12 luni am avut un contract de munca part- time de 2 ore care nu este trecut in crtea de munca? voi naste in septembrie. Am citit pe forum de-a lungul si de-a latul si nu m-am lamurit. Undeva scria ca da in alt loc ca nu. Unde pot intreba la primarie sau la Casa de pensii ?
Multumesc
cristina
Din cate stiu eu, daca nu e trecut nimic in cartea de munca...nu cred ca poti beneficia de CIC. Spui ca in ultimele 12 luni ai fost in situatia descrisa, dar ca urmeaza sa nasti in septembrie. Cele 12 luni ar trebui sa fie septembrie 2006-septembrie 2007. Ai vreo dovada cum ca ai contribuit la asigurarile sociale de sanatate in perioada asta? pt. ca asta e problema.
Pt. lamuriri, mai citeste www.romleas.ro/legi/HG1025-2006/index.html" target="_blank">aici, cap. II, art. 4.
Sarcina usoara!
18+ www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Dovada o constituie declaratiile depuse lunar de angajator pe unde trebuie sanatate, pensii,cas ...si viramentele facute.
cristina
de ce nu ti-au trecut in cartea de munca contracrul
contractul de 2 ore nu se trece in CM daca ai in alta parte fuinctia de baza
daca acesta e singurul contract pe care il ai e oblig sa ti-l treaca in cartea de munca