Perdea camera copil
Nu reusesc sa gasesc o perdea pentru camera copilului care sa-mi placa si sa se potriveasca ! Am gasit una superba insa are latime doar de 1,80 (peretele are 2,5m), eu as vrea perdeaua sa fie de sus pana jos sa nu ramana peretele gol in partea de jos! Sunt tare nedumerita, as lua-o pe asta de 1,80m daca as avea o posibilitate de lungire sau asa ceva nu stiu ca sunt tare dezamagita de oferta de perdele pentru copii pestetot sunt numai perdele cu papusa barbie!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
poze bb
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
Raspunsuri
codruta_grg spune:
Vad ca esti din Pitesti, in Cluj iti spuneam unde sa gasesti, dar poate te inspiri din perdeaua noastra. La noi era la m si am pus-o ce lungime am vrut (cu tot cu rejansa pe la 2.20):
http://new.photos.yahoo.com/cpgrigoras/album/576460762317665619/photo/294928803473278688/30
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
carla2005 spune:
Multumesc de raspuns!Asta cu girafe care-mi place mie dar e prea scurta nu pot sa o iau la metru fiindca are bordura adica nu o pot pune si invers ca vin girafele cu capul intr-o parte!
botez...si altele
poze bb
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
goanga23 spune:
Carla,
nu prea reusesc sa inteleg...peretele are 2,5.. este cumva un perete in totalitate din geam ? sau nu ai alta varinata sa il prinzi decat aproape de tavan? te rog, da-mi mai multe detalii despre fereastra unde vrei sa pui perdeaua.
Andreea
I am a dreamer...
goanga23 spune:
poate as putea sa te ajut mai mult daca ai avea o poza cu peretele respectiv.
de ce nu o pui pe galerie? ...sa zicem , ceva dragut din fier forjat sau lemn?
Eu ii decorez acum camera Marei (sunt pasionata de design si decoartiuni) iar peretele cu fereastra are o masura diferita de cele standard de aici dar voi merge pe ideea de a lasa peretele gol jos . Acolo voi pune probabil niste cosuri de rachita pentru jucarii, carti etc ...sau ar mai fi variana unor canapele mici, pentru copii puse chiar langa zid...sau doar un stativ din lemn cu rafturi pentru cartile fetitei. variante ar fi, dar depinde de restul design-ului din camera fetizei tale.
Numai bine,
Andreea si Mara Alexandra
I am a dreamer...
carla2005 spune:
am sa fac o poza la perete diseara poate-mi dati niste idei!
botez...si altele
poze bb
canuta-om-sucit spune:
Codruta, aveti perdea ca a noastra, numai ca eu i-am facut-o deasupra patutului cand era miculutz
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
danielac spune:
eu am patit a fel. am luat pana la urma perdea de 1.80 si i-am pus rejansa... si mi-a ramas o portiune jos libera, desi voiam perdea pana jos...
noua ne trebuia cu Winnie the Pooh neaparat, ca asa e camera si nu am gasit altfel...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
carla2005 spune:
Am pus poza cu peretele insa e facuta ziua si nu se vede bine..e la poze botez!
Asta e problema mea ca perdeaua are 1,80 latime iar peretele 2,5m inaltime si imi ramane partea de jos goala, nu imi dau seama cum vine asa parca ar fi neterminata! Sper sa intelegeti ca nu stiu cum sa ma exprim , eu vroia perdea pana jos insa asta care imi place ajunge pana la calorifer. Peretele e perete normal cu fereastra clasica problema e nu cum o atarn ci cum fac sa lungesc perdeaua daca se poate, daca nu cine are perdea asa scurta sa-mi spuna si mie daca da bine!
botez...si altele
poze bb
ciuf spune:
Carla, nu ai vreo posibilitate de lungire? Sa pui o bordura sus, sa faci niste bride? Sa atasezi ceva?
Uite pun niste poze cu cateva perdelute de le-am salvat eu. Poate iti da vreo idee.
http://community.webshots.com/album/557235620iZEBjC?start=48
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele