Buna! Sunt noua pe aici si poate ma ajutati cu cateva sfaturi. "muncesc" si eu pt un de un an de zile si nimic. Am un CM de 28 de zile, ovulatia am avut-o luna aceasta in z12 (cu sangerare), am prestat in z10, z11, si z16. Am si un uter retrovers. In mod normal urmatorul CM il astept pe 25 februarie. Intre timp ma dor sanii foarte tare, sun tmai mari, am pofta de mancare mai ridicata, si ma doare constant burtica, dar foarte tare. A mai trecut cineva prin starile astea? Ce ma sfatuiti? Poate sa postez pe alt forum?
ANAIS74 bine ai venit la noi. Aici vei gasi fete dormice sa te ajute si sunt subiecte multiple unde sa afli pareri si sa te documentezi temeinic. Uite poti intra la "Vine barza?", "Aspirante optimiste>20 sau 35 de ani", "Endometru", etc.
Despre senzatiile tale nu stiu ce sa spun. Fiecare organism este diferit si numai urmarind luna de luna reactiile lui iti poti ca seama ce se intampla.
Eu iti doresc sa vezi cat de curand dublu la un test de sarcina.
Pupici si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Anais, intra la vine barza. Ai sa gasesti acolo simptome de sarcina si fetele te vor ajuta cu raspunsuri. Sau intra la endometru, monitorizari..., sau la apirante optimiste.
Poate ai noroc si esti .
am mutat subiectul tau la "vine barza?"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94888
multumesc