Recomandati-mi o gradinita/scoala buna in Titan

Recomandati-mi o gradinita/scoala buna in Titan | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

La anul ne vom muta in zona B-dul Nicolae Grigorescu-Str Constantin Brancusi, cred ca zona se numeste Diham. Trebuie sa mut fata cea mica la o gradinita in zona iar cea mare va fi clasa a-VII a si s-ar putea sa ne hotaram sa o mutam si pe ea.
Va rog sa-mi recomandati o gradinita si o scoala buna in zona. Am vazut o scoala chiar langa viitorul nostru bloc (am si uitat numarul) dar prefer sa o dau la una mai buna decat la una foarte aproape.
Am mai vazut ceva chiar pe bulevard (Grigorescu) intre intersectiile cu Basarabia si Brancusi, langa o benzinarie mare. Nu stiu exact ce e, parca scoala dar am vazut si un loc de joaca asa ca s-ar putea sa fie si gradinita.
Va rog pe cei care stati in zona sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi.

Fetele mele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa38 spune:

Dana, te muti cumva la Noor? Si noi dam tarcoale cartierului. M-ar interesa si pe mine situatia gradinitelor din zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Buna
eu stau chiar in blocul Potcoava, la intersectia N.Grigorescu cu C-tin Brancusi.Scoala este 199 si este o scoala de mujloc din ce stiu eu .Gradinita in schimb pot sa-ti recomand.Fiul meu a fost la gradinita nr 216 ,3 ani ,si am fost multumita .Dar nu stiu daca mai gasesti locuri acum ,ar cam trebui sa te duci sa faci inscrierea pentru ambele fete.
Fiul meu merga la scoal 221 ,e pe langa piata Minis si fetita o dau tot la 216.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Alexa38, da.

Stinu, cred ca stiu blocul, e unul imens... banuiesc ca nu stii scoala despre care spuneam ca e chiar langa viitorul meu bloc. este vis-a-vis de tine mai in cartier. Sunt pe acolo niste blocuri cu un etaj si niste cabinete medicale private....chiar langa santierul de la Noor.
Multumesc pentru detalii, o sa caut pe internet amanunte despre gradinita si scolile despre care mi-ai scris.
Noi o sa ne mutam in martie 2008. Crezi ca trebuie sa ma duc deja sa o inscriu chiar daca nu o sa inceapa din septembrie? dar daca sunt putine locuri crezi ca o sa-mi primeasca dosarul dat fiind ca nu locuim inca in zona? Aici unde stam acum nu au fost probleme cu gradinitele, sunt suficiente, dar nu stiu cum e acolo.

Fetele mele

Mergi la inceput

Stinu, gradinita 216 vad ca este pe undeva pe Barajul Rovinari care vine pe langa B-dul 1 Decembrie, departe de zona care ma intereseaza. Eu intrebam de Nicoleie Grigorescu, Basarabia, Constantin Brancusi. Sigur 216 e numarul corect?
Stie cineva un site cu liste de gradinite din Bucuresti? Eu am o adresa gradinite.ro, parca dar nu au nici una de stat din sectorul 3, in schimb o multime particulare.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Stinu -ici o mieeee

si eu recomand de 1000 de ori gradi 216...mai ales cele 2 educatoare care sunt acum la grupa mica...ne-am dus acolo indrumate de Iustina
acum ne pare rau ca ne-am mutat cu locuinta in sect 1 la 1 mai (chibrit)si dupa 2 "aventuri" cu 2 gradinite...am gasit ceva asemanator cu 216.....gradinita steaua

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Gradinita 216 este la capatul lui 330,335,253 92 ,daca ai rabdare cateva zile iti fac rost si de numarul de telefon .A fost anul asta renovata.Directoarea se numeste Stela Pupezescu si e foarte de treaba .Eu am o prietena foarte buna care e educatoare acolo dar ,din pacate, nu ia decat grupa pregatitoare .
Suna si mergi si intreaba ,ca merita .
Eu nu stiu despre cartierul Noor mai nimic .Nici nu stiu unde este macar .
maria2mami chiar ma gandeam la tine si ce ai facut cu pitica
si astept vesti de la tine Dana

Mergi la inceput

am numarul de la gradi 216 0213400395

noi ne-am mutat la gradi 281...zona metrou grivita

ca si conditii, sincer, e muult mai bine decat la 216, dar simt eu ca nu se ocupa de ei ca la 216....

asta e viata, trebuie sa ne acomodam de fiecare data
D directoare de la 216 e o draguta

Iustina , suntem bine, Maria e putin racita, am dus-o la 216 pana la sf lui decembrie si apoi am incercat ffffoarte aproape de casa la gradi 222......o gradinita foarte tristaaaa, pe stil vechi, ne-reconditionata si ne-renovata si doar cu 8 copii in grupa, fara tv, radio....si cu niste patuturi oribile.

A fost in total 4 zile, de marti pana vineri.....si cand am fost sa o luam impreuna cu sotul meu am gasit-o lovita zdravannnn la nasuc...nu zgariata ci lovita fff puternic.

am cerut socoteala...dar nimic,ne-am certat cu ele si ne-am luat dosarul si am plecat.

daca la 216 cu aproape 30 de copii si nu a patit niciodata nimic ....la 8 copii in grupa chiar am pretentii

acum e bineeee, de drag o duc e curat, mancarica buuuna, educatoare super dragute patuturi frumoase ...jucarii...e bine

pupici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Ma bucur ca ati nimerit bine .
Mai prin octombrie te-am vazut intr-o dimineata ,o aduceai pe Maria la gradinita .Va stiu din poze .Eu merg foarte des in gradinita 216 .
Acum au terminat renovarile si arata foarte bine .Unde ai avut-o tu pe mititica ?In cladirea mica ,sau cea mare ?Si la ce educatoare ?
Iustina

Mergi la inceput

Nu mai bine imi dai id-ul de mess?
iti trimit pm cu al meu

daaa arata ffff bine, in cladirea mare la et 1, D. Marilena si D Dana

sunt invizibila

Mergi la inceput

Stinu, daca stai in blocul potcoava cu fata la bulevard cred trebuie se vada de la tine macaralele de la Noor. Sunt pe intrarea Horbotei, vis-a- vis de benzinaria aia ... eu nu cunosc prea bine zona, nu stiu ce benzinarie e aia de langa scoala de care am intrebat prima data.
In concluzie gradinita de langa scoala de langa benzinarie de pe B-dul Grigorescu.... aia e 216?

Fetele mele

Mergi la inceput