Recomandati-mi o gradinita/scoala buna in Titan

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

quote:
Originally posted by dana d

Stinu, daca stai in blocul potcoava cu fata la bulevard cred trebuie se vada de la tine macaralele de la Noor. Sunt pe intrarea Horbotei, vis-a- vis de benzinaria aia ... eu nu cunosc prea bine zona, nu stiu ce benzinarie e aia de langa scoala de care am intrebat prima data.
In concluzie gradinita de langa scoala de langa benzinarie de pe B-dul Grigorescu.... aia e 216?

Fetele mele

Nu ,gradinita 216 este cea de langa Liceul Cuza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nu e cam departisor?
Mergeti pe jos pana acolo?
Eu vreau ceva cat mai aproape ca sunt numai pe fuga dimineata, duc fata la gradi si fug la serviciu. Intarzii mereu

Fetele mele

Mergi la inceput

Cred ca am reperat-o, am fost in recunoastere si am gasit doua gradinite pe langa piata Minish. Una e mai aproape de piata si nu i-am retinut exact numarul, parca 156 sau 154. Arata bine pe afara si e cat de cat aproape de viitoarea noastra locuinta.
Dincolo de piata Minish am trecut de liceul Cuza si am gasit si gradinita 216. Are mai multe corpuri de cladire din ce am putut sa vad din strada, parca renovate de curand si vopsite in roz sau portocaliu, parea pustie era cam ora de somn a copiilor, nici un bodyguard sau un suflet de om afara sa intreb si eu ceva.
Oricum am mers pana acolo mult si de la Noor e si mai mult, poate cam 1 km, nu cred ca o sa aleg sa fac drumul asta zi de zi cu copilu pe jos.
Pana acum cea mai apropiata gradinita pe care am gasit-o este cea de langa Piata Minis, 156 (cred) stie cineva ceva despre ea?
Dar in zona potcoavei si spre Baba Novac in jos, mai sunt gradinite? Asta ar fi traseul meu catre serviciu, poate o debarc in drum.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nu stiu gradinite in zona decat cele deja enumerate de tine, in schimb stiu o scoala care pe vremuri era in top in sector. In spatele blocului potcoava este o scoala, cred ca are nr 199, B-dul. Grigorescu Nicolae, nr. 14.

Uite o lista cu toate unitatile de invatamant prescolar si scolar din sectorul 3 :
http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/Retea/Sector%203.xls

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

O scoala buna in zona este scoala 195, vis a vis de policlinica Titan.

Mergi la inceput

Multumesc pentru lista, am cautat toata ziua niste liste din astea cu gradinite si scoli pe sectoare.
Multumesc si pt scoala, am vazut-o si eu pe cea din spatele potcoavei, arata bine doar ca e cam micuta. Or fi acolo locuri si pentru noi?
nici nu ne-am hotarat inca daca pe cea mare o mutam cu scoala pt clasa a 8-a sau nu i-ar face bine. dar oare naveta i-ar face mai bine?
Oricum scoala aia ramane in vizor pentru cea mica peste 3 ani.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stinu

Gradinita 216 este la capatul lui 330,335,253 92 ,daca ai rabdare cateva zile iti fac rost si de numarul de telefon .A fost anul asta renovata.Directoarea se numeste Stela Pupezescu si e foarte de treaba .Eu am o prietena foarte buna care e educatoare acolo dar ,din pacate, nu ia decat grupa pregatitoare .
Suna si mergi si intreaba ,ca merita .
Eu nu stiu despre cartierul Noor mai nimic .Nici nu stiu unde este macar .
maria2mami chiar ma gandeam la tine si ce ai facut cu pitica
si astept vesti de la tine Dana

Mergi la inceput