Mamici de martie - aprilie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 27
raluca22 spune:
Buna fetelor!
Felicitari Vani si Mada sa va traisca bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi si voua refacere rapida!
Fetelor am inceput numaratoarea inversa daca bebe nu iese pana joi ,atunci ma duc la spital ,ar fi frumos sa vina de martisor.
Aveti idee cat costa trusa pt epidurala?

39+
Mihaelaaa spune:
Moaaaaama Raluca...acuma vad...39+![]()
![]()
....chiar ca se apropie si la tine momentul....
Sa facem galerie....ca de acum poate veni in orice moment...sa nu cumva sa ramai fara majorete...![]()

Mihaela
33+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
roxanici spune:
Chiar asa:

ptr toate fetele de la inceputul listei
Andreea, ce burtica ai, acu inteleg de ce iti ie asa greu, tu micutza, burta mare....hai ca mai e un picutz
roxana
35+ cu Rares Teodor
Val_ spune:
Pupici pentru toate gravidutzele. Felicitari Vani si Mada. Sa aveti bebei sanatosi si cuminti.
Fetelor vin si eu din nou cu o intrebare. Am fost astazi la dr. Herghelegiu la ecografie. Din fericire Ir-urile sunt ok. 0.44 si 0.51. El spune ca trebuie sa fie sub 0.6 si o stii el ce spune. Se pare ca nici notch nu mai am iar lichidul este in cantitate normala.
Am insa o nedumerire. Acum 5 saptamani dr. Pop spunea ca placenta mea are grad II de maturitate si gros 3,3. Dr. Herghelegiu spune ca placenta mea are grad I si grosime 2,6. Presupun ca este imposibil sa se imbunatateasca gr. de maturitate al placentei si sa scada in grosime, asa incat probabil ca unul dintre ei a gresit. Ce parere aveti?
Fetita mea are la 29 sapt/3 zile 1.230 kg. Bebeii vostri cam ce greutate aveau, daca va mai amintiti?
Varsta ecografica este mai mica cu 4 zile decat cea cronologica desi dr. spune ca se incadreaza in grafic cu masuratorile. Nu prea inteleg cum este in grafic daca este in urma ecografic.
Pupici si multumesc fetelor care mi-au raspuns la diversele intrebari pe care le-am pus.
Valentina
29+ cu 
elyanne spune:
Andreea mai bagi o poza sambata, inainte sa iesi pe usa
Ma uit imediat si la pozele de azi sa-ti vad burtica.
Crina_mio asa trebuie sa fie la toate dintre noi... sa dureze putin nasterea si contractiile sa doara cat mai putin.
raluca22 uita-te pe site la sensiblu de trusa de peridurala sa-ti faci o idee cat costa. Se numeste perifix si am vazut doua preturi... parca 70 si 120 ron... dar nu's sigura... Verifica si tu pe site.
Eu mi-am terminat bagajul pt. spital... si al meu, si al bb-ilor... 90%. Asta seara mi s-a pus pata si mi-am luat sotul la cumparaturi in Auchan ... n-am gasit paturici absorbante... Dar mai am una ramasa de la mandra... Daca nu reusesc sa cumpar pana nasc, imi ajunge aia in spital ![]()
Val la problema cu placenta nu ma pricep... nu stiu ce sa-ti zic.
Despre masuratori si greutatea lu' bb... http://babymed.com/tools/ultrasound/third%5Ftrimester/#Results
Bb-ii sunt mai mici sau mai mari decat media de la eco. 4 zile diferenta nu e nici o problema. Mandra mea a fost mereu cu o sapt. mai mica... iar acum si bb-ii la fel.. 
Eliana
&
(35 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
paxela spune:
val bebita mea avea la 30 de sapt 1517gr , si a recuperat intr-o luna 1 kg
Alexa
35+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
Camitu spune:
Buna seara fetelor,
Felicitari lui Vani si Mada_rozz!!!

pt bebeii lor.
Si acum galerie celor ce urmeaza.A fost o saptamana foarte productiva.

Astazi am fost la eco de 32 saptamani.
Bebita este bine, a fost foarte vioaie, nu a lasat-o pe d-na doctor deloc in pace.
Are 1,864 kg si masuratorile sunt super ok.
Colul este inchis si are 34 mm, iar placenta are 35 mm si grad de maturare 0.
Dar a aparut o problema.
Are "circulara simpla laxa de CO in reg nucala" , adica are cordonul ombilical in gurul gatului o data .
Dar d-na doctor care a facut ecografia zice ca e doar de urmarit pt ca e larg, asa ca un fular si nu e pericol.
Dar sa speram ca nu si-l mai da inca o data in gurul gatului.
M-am cam nelinistit exact atunci cand era totul ok cu bebe.
Ce ziceti?
Ati mai auzit de asa ceva?
In rest multumim fetelor care au scris de scutecele acelea.Foarte utila informatia.
Va pup,
Cami +32 Ana Maria
Camitu spune:
A....am uitat.
Pentru viitoarea mamica de mai-iunie.
Eu sunt pacienta D-nei Dr Corina Grigoriu.
Maine am sa aflu mai multe detalii si am sa scriu dar si daca ar fi asa sunt sigura ca d-na Dr va gasi o solutie.Eventual ne vom programa cand e dansa de garda.
Eu zic sa nu ne nelinistim pana nu stim ceva sigur.
Cami +32 Ana Maria
Mihaelaaa spune:
Val...despre placenta nici eu nu stiu prea multe...iar despre masuratori...Bebele meu era la ultimul eco (la 32+3) mai mic cu 2 saptamani (era de 30+6)..si totusi dr a zis ca totul e ok pt 32 sapt.Eu zic ca pt 4 zile sa nu-ti faci griji
Mihaela
33+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
dallina spune:
Fetelor eu cred ca o iau razna.Mai este cineva printre voi care s-a ingrasat 20Kg pana in saptamana 31!!!!!!!Ce ma fac mai am cale lunga de facut si o sa ajung ca si o balena esuata la mal

.Nu mananc mult de loc si totusi de la 59 de kg am ajuns la 79kg.Oare de ce?Doctorul meu spunea la inceputul sarcini ca nu voi lua mult in greutate, dar cand o sa ma vada maine la control, dupa o luna si o saptamana, cred ca o sa cada pe spate.Sunt chiar curioasa ce o sa zica, fiindca eu sun ff ingrijorata
.
BB in rest este ff jucaus cred uneori ca este la ceva olimpiada de nu mai sta locului.De abia astep sa o vad.Azi noapte dupa ce am fost de 4 ori la toilet am avut niste dureri ca cele de menstruatie, dureri ce se repetau, nu m-am gandit sa le cronometrez fiindca nu au durat f mult si apoi a inceput sa ma doara toata burta cam vreo 5 minute dupa care nu am mai simtit nimic.Ce sa fie oare.Contractii?
v-am umplut destul capul mai bine felicit eroinele noastre: mamicile care deja sunt impreuna cu bb
multa sanatate si bb sanatosi.
Pentru fetele din capul listei pun si eu majoretele la treaba

haideti fetelor, mult curaj, noi suntem aici
Pupici la toate
30 +5