Mamici de martie - aprilie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 28
elpower spune:
Dallina, eu zic sa nu te sperii. Sa intrebi medicul sa nu fie vreun risc de diabet gestational. Poate mananci dulciuri sau poate asa reactioneaza organismul tau la sarcina. Sper sa nu fie probleme la control. Nu pune la suflet certurile doctorului!
Fetelor, eu renunt sa mai iau No-Spa pe cale bucala. Cred ca mi-am distrus stomacul cu ele. Nu mai pot lua nici macar vitaminele si fierul ca le vomit imediat. Asa ca mi-am luat fiole de No-Spa si acum trec la o injectiuta in fund. Cred ca nu e nicio problema.
Dupa cum se vede iar nu am somn, dar azi m-am trezit la 7 si am dormit dupa masa, asa ca mai pot sta acum.
Va pup si noapte buna.
Ela
in 35s+4z cu
Thea Ioana
http://bd.lilypie.com/92Plp2.png
ralualexandrei spune:
Hai ca am alergat ca un caine pana acum pe seara si nici nu am mai apucat sa pun mana pe calculator insa nu puteam dormi pana nu stiam ce si cum pe aici:
Mada rozz sa fii fericita si sanatoasa tu si bebe rozz cel grasunel,refacere rapida si te asteptam cat mai curand alaturi de noi!
Vani si tie la fel multa sanatate,refacere rapida si ptr bebe sa fie sanatos si sa aiba parte doar de fericire in viata!
Elyanne stai cuminte fata draga(rade ciob de oala sparta)
.
Ela stai linistita ca la Maria si eu mi-am facut fundu' arsice cu injectii cu No spa.Asa ca daca faci injectii in loc sa iei pastile efectul e acelasi chiar daca metoda e mai dureroasa.
Camitu, bebe Eduard are din saptamana 28 cordonul in jurul gatului insa pana acum Slava Domnului nu s-a intamplat nimic rau,mai ales ca nu prea mai are spatiu de manevra.
Val hai sa ma uit pe masuratorile mele:deci in saptamana 30+6zile avea 1820gr,deci nu mi se pare foarte mare diferentza,stai linistita nu toti copiii sunt la fel,Robert s-a nascut cu 2900gr si Maria 3000gr,asa ca nu au fost asa mari cum este bebe Edi insa au recuperat si cel mai important lucru,au fost si sunt foarte sanatosi.
Tzuna gandeste-te in primul rand la confortul tau si la faptul ca atunci cand vii acasa ai nevoie de liniste,pace si relaxare,asa ca o discutie delicata a sotului cu taica-su eu zic ca e mai mult decat indicata.
Ditu apropo de soacra,pai ai mei socrii mi-au spus cand eram gravida cu Robert ca daca e baiat sa mi-l iau si sa il duc la mama ,ca ei vor o nepoata,si le-am spus sa stea linistiti ca Robert e fiul meu si oricum si daca era sa fie fata oricum era tot a mea si nu a lor si daca vor sa dea cuiva in cap ptr sexul fatului,apai fiu-su e responsabil cu stabilirea sexului
.Si acum cine se umfla in pene cu nepotu' care de 4 ani are 10 pe linie si participa la olimpiade si concursuri,si e frumos si destept,ei,evident, insa din cand in cand le mai spun in gluma:daaa, stiti ca e baiat
.
la burtici si o noapte buna.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
35+
album no1 album no2 albumul no3
ElenaGiulia spune:
MADA_ROZZ felicitari sa va dea dumnezeu sanatate la amandoi!!!
VANI si tie iti doresc la fel multa sanatate si noroc pentru David Daniel!!!
Fetelor voi ce faceti cand va simtiti deprimate dezbusolate pur si simplu imi vine sa pland de doua zile nu imi revin voi ce faceti cand va simtiti asa ca eu nu stiu ce sa mai fac.

32+
wolf elena
Aurasa spune:
Buna dimineta!
Inainte de toate: Felicitari, pupici , refacere usoara si bebei mancaciosi pentru Vani, Mada_rozz si Paula 75!!!!!!!!!!
Am fost aseara la echo : bb are 2727g+-400, placenta grad 2/3, col de 43mm. In concluzie, totul e ok. Este copia fidela a lui Catalin asa cum am vazut la 4D. Cred ca o sa aiba tot cat el la nastere, asta comparand echo.
De dormit, dorm extrem de prost, maxim 4 ore pe noapte, ieir nu am avut asa contractii, dar au fost. Sunt destul de obosita si ma enerveaza ca nu ma pot odihni. Nu-mi prieste nici mancarea, nimic.
Gata ca va stric ziua. Pupici
Aurasa 
Alexandru 36+ si
Catalin (3.06.2005)
Catalin
suzy78 spune:
Buna dimineata gavidutelor si proaspetelor mamici,
Eu de dimineata raportez o noapte dormita bine.....am mers doar d e2 ori la toaleta.....si m-am trezit la ora 5 sa-mi beau cafeluta cu sotul care a merg in delegatie......
Ma prega s amerg sa servesc micul dejun la mama......sa nu se supere....caci ieri am mers la socrela....avantaje si dezavantaje cand locuiesc ambele asa aproape....
Va pup si revin mai tarziu,
Suzy78,
39+1,
Nicolas Mihai
AMR 4 ZILE
martutza spune:
Imi e doooor de voi!
Raisa Fudulu iti multumesc pentru grija, nu am disparut dar nu am net acasa si din cate am aflat azi abea peste 2 saptamani voi avea.
MIRANDOLINA, VANI, PAULA SI MADA ROZZ sa va traiasca bebelusii si sa fie santosi; sa fiti mandre de ceea ce ati facut.
Ionelac eu nasc la Giulesti cu dr.Ion Ionut; daca ai intrebari legate de spital posteaza-le si voi incerca sa-ti raspund in timp util.
Am mare noroc cu sotul ca-mi aduce din 2 in 2 zile pe memory stick tot ce ati scris.
Sunt alaturi de voi chiar daca nu am cum sa scriu.
Despre noi ce sa spun: bebe face figuri, sughite (in stanga jos) si loveste in dreapta sus ff tare (am aflat ca acolo are piciorele de la eco din 01.02).
Eu dorm ff prost, ma trezesc din 3in 3 ore se pare ca ma pregatesc de program [hi;hi;hi]
Din pacate mai am o problema: nu mai aud prea bine cu urechea dreapta (la ORL au spus ca e acumulare de lichid in spatele timpanului si nu au cum sa rezolve decat cu anestezie si dupa nastere la 1-2 luni..chestie complicata..sa-mi bage un tubusor de dren in timpan) si tot pe dreapta am probleme cu mana care-mi amorteste ff tare si uneori ma doare pana la cot.
Dar vor trece toate; am recomandare de cezariana de la oftalmo si Ginecologul meu a zis ca o facem dupa sapt 38 daca e bb cuminte; data propabila: 08,09 sau 12 martie.Nu stim sigur dar voi afla garantat pe 05.03 cand merg la ultimul control.
Pana atunci mii de pupici si imbratisari
Dati-mi si mie pe mail un nr de tel sa trimit sms cand va veni ziua cea mare.
Pupici
Marta 36s + 4z si bebe [baiat]
marta
loradin spune:
Dragi burticute,
Multi pupici noilor mamici.Sa va traiasca bebeii si sa va bucurati alaturi de ei.
Pentru mamicile ce urmeaza sa nasca dam drumul la majorete

Vin si eu cu vesti de la ultimul control :
Daca bebelina mea nu are alte planuri MIERCURI 28 FEBRUARIE am fost programata pentru cezariana.Am sa va rog sa ma treceti si pe mine in listuta!!!!
Cred ca nu are sens sa va mai spun ca m-au luat niste emotii.....
Nu operatia in sine si nici refacerea nu ma sperie ci momentul in care ma voi trezi si mi se va pune la piept "MARTISORUL".Doamne,imi bate inima ca la soricei.
Eu voi sta cel putin 5 zile in spital.Sper ca sotul meu sa se descurce sa va trimita un mesaj despre noi.Mai exista si alta modalitate? Un numar de telefon unde sa poata trimite mesaj?
Va pupacesc si promit sa va tin la curent daca intervine ceva.
Loradin
38+4
ana
florin-a spune:
arissasaptamana viitoare voi ajunge si eu la dansa cred ca pe miercuri.De abia astept si eu sa intru in prenatal. Nu mai suport stresul de la serviciu![]()
De cand esti in prenatal? Prenatalul ti l-a dat dna doctor sau ti-a dat vreo hartie cu care ai mers la medicul de fam acesta din urma dandu-ti concediul??
A si mai vroiam sa te intreb: ai facut cu dansa vreun eco? As vrea sa fac si eu un eco in care sa mi se spuna ce greutate si inaltime are juniorul. Dar nu stiu unde sa ma duc si nici cat costa. Ma poti ajuta cu ceva informatii?Sarumana anticipat
31+
arissa spune:
Neata fetele!
florin_a, prenatalul ti-l da doctorita de familie. Vad ca esti in saptamana 32, la sfarsitul acestei saptamani poti sa intri in prenatal si e mai bine sa o faci, daca nu te simti bine la munca. Eu am cerut chiar vreo 3 zile de medical inainte de la medicul de familie pentru ca, desi nu era stresant la munca, era foarte obositor. Ecografie am facut o singura data cu doamna doctor, la Iowemed, insa a durat 5 minute si nu a facut nici o masuratoare...doar s-a uitat sa vada daca este bine. Ecografiile de fiecare trimestru le-am facut la Tulcea, sunt mai ieftine aici si doctorita la care merg e super constiincioasa. Apoi le duceam doamnei Dobre. Poate stie mai bine ghibuadina sa te indrume. O sa intreb si pe sora mea din Cta, poate aflu ceva pana miercuri cand vii tu.
Fetelor, la noi ninge viscolit, s-a si asezat. Sper sa se opreasca, altfel parca vad ca nasc in Tulcea si nu mai ajung la Cta.
loradin, iti tinem pumnii! Sper sa fie totul ok cu operatia si sa ika bebe sanatos si mancacios!
36 + 
RaisaFudulu spune:
Buna dimineata
Ne-am trezit si noi dupa o noapte linistita cat de cat pot spune.....am dormit aproape 8 ore cu doar 2 drumuri la baie...deci ok![]()
Vad ca sunteti bine si fetelor de la inceputul listuei le tinem pumnii si asteptam vesti...sa treaca majoretele la munca pentru ca nu se stie niciodata

Am si eu o intrebare de gravida cam plafonata in ultimul timp...Prenatalul eu il iau de la 1 la sfarsitul lunii...daca se intampla sa nasc in cursul unei luni cand am luat deja prenatalul...este vreo problema????? sper ca m-am facut inteleasa....astept si eu un raspuns va rog....nu aveam destule griji acum mi s-a nazarit si asta
Va urez o zi cat mai linistita si eu ma duc sa mananc ....stomacul nu-mi da pace
Diana
32+
RAISA-MARIA