Mamici de martie - aprilie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

va salut si eu!
la mine mai nimic nou sub soare.doar ca a inceput sa-mi curga sanii cate putin si sotul e tare ingrijorat ca daca nu m,ai am lapte ptr.bebe....
uff! asa ma cicaleste cu atatea intrebari!!!!!
,,ca de ce imi curg sanii asa devreme?ca daca pierzi din lapte?ca de ce picura asa?,,,.......nu stiu ce-i in mintea lui......o vrea sa-mi curga sanii ca apa la robinet?!?!?!?!
defapt sa va spun un secret:asa ma umflu in pene cand il vad ca e atat de grijuliuuuuu.ma simt atat de rasfatata!!!!

acum sa trec si eu la urari:

VANI.........felicitari!Recuperare grabnica si un bebe cat mai sanatos si mancacios!

MADA....felicitari!sa-ti traiasca grasutul!

paula75....felicitari!!!wow!4200!!!Eliana Ioana e cea mai grasuta pana acum!

izvorana....si pe mine ma dor mainile.ma trezesc de multe ori cu ele amortite.chiar si in cursul zilei simt ca nu mai am forta in ele.

ghibuadina,FLORIN_A...si eu am locuit in Constanta!!!offff!tare imi e dor de o plimbare pe faleza!!!!

elyanne......mai lasa smotruiala si odihneste-te!!!!!

va pupic acum!!!!poate intru mai tarziu sa vad daca a mai aparut vreun bebelush intre timp!!!

Carmen 32cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Fetelor, Vani, Mada_rozz felicitari, bine ca a fost bine.Sa va fie pruncii sanatosi, cuminti, norocosi si fericiti.
Doamne ce emotii traim! Si eu pis ochii
Ma gandesc ca trebuie sa simti ca mamica, sa vezi mogaldeatza langa tine.
Abia astept sa ne spuneti detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Fetelor, tocmai am urmarit acum stirea cu bb care s-a nascut in bulgaria.iar preturile ff rezonabile.O echografie 4D, 7 euro?Nu-mi vine sa cred!????????????

adina 34ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

FELICITARI VANI SI MADA!!! deci mai avem doi baietzei, sa va traiasca si sa fiti fericiti!

eu sunt franta din nou, parca nu am stare sa ma menajez si eu putin si sa stau in pat , intr_una imi gasesc cate ceva de facut, m-am obosit tare ca am pus lenjeria la patut si aparatorile si cat m-am intins....da' ce era sa fac sa fi stat in pat si patutul cine il aranja pt bebitza mea???

39 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Felicitari Mada!!! si de la mine. Sa fie bebe sanatos si voios iar tie refacere rapida; te asteptam acasa cu bebe_rozz, sa ne povestesti cum a fost si cum e.

Eliana, ca ai fost mesager asa de prompt

roxana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Gata, ne-am trezit si noi!!!

Felicitari VAni Si Mada_Roz, sa va bucurati de copilasi!!!!!. Recuperare usoara!!!!!

33+

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Izvorana si mie mi se umfla mainile si picioarele iar cand inchid pumnul ma dor si oasele... exact ca si tie si Adinei si probabil si altor fete. Nu stiu cat e de normal; eu intru in panica sa nu cumva sa fie semn de preeclampsie dar ma mai potolesc cand vad ca umflaturile cedeaza la masaj local.

Rebiana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Felicitari Mada_Roz pentru Bebe_roz grasunel! Sa te refaci repede si bine si te asteptam cat mai repede acasa!

Fi binevenita acasa VANI si comoara ta! Sa va dea Dumnezeu sanatate si refacere rapida!

Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsurile privitoare la acoperitul lui bebe. Cred ca pt. inceput voi apela si eu doar la sacutul de dormit.
Paturici absorbante am luat de la SensiBlu, din cele mari, marca SENI, albastre, 60*90, cred. A costat 1.5ron(15.000lei vechi) o bucata. Am luat 10 buc, dar cred ca o sa mai iau.

Va pup si doresc, incaodata, nastere usoara tuturor care urmeaza sa o faca saptamana aceasta!

Ela in 35s+4z cu Thea Ioana

http://bd.lilypie.com/92Plp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Am pus niste poze in album cu burtica de 38 se sapt....cred ca sunt ultimile.....am mai pus si cu cateva hainute primite cadou de ale bebelinei...mai de fitesi cu cateva produse....

Andreea 37 sapt + 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Eu mereu sunt in urma......., dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Lasa ca intru eu in prenatal si atunci recuperez. Reusesc sa va citesc, dar mai greu sa si scriu. Si sunt o multime de informatii. Salvez totul incalculator si apoi recitesc, ca acum am fost “pe fuga” (a durat cateva ore sa citesc tot ce ati scris, harnicutelor!!!)

Ancris bine ati revenit acasa. Imi pare rau ca ati trecut prin toate astea, dar ma bucur ca s-a terminat cu bine. sa mai vi pe net cind poti tu sa ne spui cum e cu bebe acasa. eu de abia astept.

VANI – felicitari sit e asteptam sa te reface cat mai repede san e povestesti cum a fost. Si eu am optat tot pentru nastere naturala cu epidurala, asa ca.... refacere rapida si bebe David Daniel cumintel ca sa te lase din cand in cand sa intri si sa ne povestesti si noua cum a decurs nasterea.

felicitari si pentru bebe_rozz – bine ia venit printer noi, iar pentru Mada-rozz refacere rapida si un bebe-roz mancacios si cuminte

si sa nu o uit pe paula75 –felicitari si toate cele bune. Sa te bucuri de bebelusul tau si refacere usoara

doina.todor – cred ca majoritatea ne confruntam cu problemele legate de somn si gasitul unei pozitii

elyanne: hai ca mi-au placut explicatiile tale “O sa te prinzi intr-un final ca nasti... ori ti se rupe apa, ori iti curge sange... ori te doare prea tare si nu mai poti sta in nici un fel... O sa afli atunci care's contractiile... vin si pleaca... Si ajungi, ca mine, la spital cu juma' de ora inainte sa nasti” sa dea DD sa fie asa pentru toate dintre noi, ca si mie mi-e o frica……………….

ditu – nu merita sa te enervezi din cauza soacrei. Tu, sau voi (tu si sotul tau) bucuratri-va de minunea care va vemni in curand si lasati-i pe ceilalti sa comenteze cat or vrea!!! Nu merita

LuizaS – si eu tot la Giulesti urmeaza sa nasc si m-a ingrozit ceea ce ai scris, dar cum ai zis si tu e mai bine sa fim pregatite pentru ce ne asteapta. Eu sper insa sa nu fie chiar asa. Sigur trebuie sa ripostam ca sa le punem la punct, nu au nici un drept ca sa ne trateze asa si sa ne vb. urat. Mie o colega de serviciu, care a nascut acum cativa ani la Giulesti nu mi-a zis nimic de rau, sau ca ar fi mai rau decat in alte maternitati din Romania , dar poate nu a vrut sa ma sperie.. nu stiu ce sa zic. ddana – daca gasesti acea lista san e-o dai si noua, poate ne ajuta cumva sa le facem pe asistente sa se poarte asa cum ar trebui cu noi. absoluta – ai dreptate, in toate spoitalele exista si asistente mai dragute si altele mai “acre”. O sa ne descurcam noi cu ele. Multumim de incurajari pentru cele acre urmeaza sa nastem la Giulesti. Eu am incredere in medicul meu, de asta si nasc la Giulesti, asa ca sper ca totul o sa decurga bine si o sa ma intorc acasa cu printesa mea cat mai repede. Nu o sa mor eu acolo cateva zile. In plus am inteles ca sutn f. bine dotati pe parte de aparatura emdicala si daca, Doamne fereste, bebe ar avea probleme ar avea parte de cea mai buna ingrijire acolo. Si la ruma urmei, nu mergem in concediu ci doar sa nastem
Absoluta ai zis ca este un topic Maternitatea Giulesti? Eu de ce nu-l gasesc????
sadicutza: what???????????/ pai eu nu nasc pana nu soseste medical meu!!!!!!!!!!!!!!! Guvernantii nostri nu mai au ce legi sa dea si se leaga de problema asta?!?!?!? Sper sa nu fie adevarat. Asta e nebunie curata, de ce-mi urmareste un medic sarcina 9 luni daca trebuie sa nasc cu cineva care nu ma cunoaste si nu-mi stie eventualele probleme???
In cazul asta, asa cum a zis karra80, stam si nastem acasa.

paxela - mercic, abia am reusit sa citesc ce ati scris pana acuym, dar in seara asta stau si vad pozele vopastre si poate invat si cum sa pun si eu cateva. Dar saptamana viitopare, ca le-am uitat la serviciu, iar acum sunt in concediu medical. Joi ma inotrc la munca

izvorana – si eu am inceput sa am aceleasi probleme. In seara asta ma dor si mainile si talpile. Nici nu pot sa inchid pumnul bine. Eu ma gandeam ca zilele astea am exagerat putin cu munca, dar de saptamana viiotare ma odihnesc

ghibuadina – la preturile astea ne mutam si noi in Bulgaria......, dar medicii cum or fi???

Crina31+Maria Stefania

nu-i asa ca va place numele ales pentru ingerasul nostru??

Mergi la inceput