Mamici de martie - aprilie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 25
elyanne spune:
anaanamaria te rog editeaza mesajul (in bara mesajului cu pricina ai o foaie cu un creion rosu... apesi acolo ca sa editezi - daca nu stiai deja... ca eu m-am prins mai greu
) si mai sterge din zambilici sau baga niste spatii, ca s-a latit pagina 
Eliana
&
(35 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
florin-a spune:
ghibuadinaMai exact de 3 ani locuiesc in Navodari ca nu am avut posibilitate sa ne cumparam un apartament in oras...dar parintii mei locuiesc in cta in zona casei de cultura.
Si oricum drumuri la cta fac pentru control-doctora este din cta(merg la dobre de la Spitalul militar).
Da de ce nu...mi-ar placea sa ne strangem mai multe viitoare mamici din cta ,,,poate ne si intalnim undeva ca fetele sa bem un ceiut sau un cappucino sa mai schimbam sfaturi, ponturi...ce frumos ar fi(eu sunt mai feminista de felul meu)
karra80 spune:
FELICITARI MADA_ROZZ sa-ti traiasca grasunul sa fiti sanatosi si refacere rapida si mult laptic pt bebe_rozz
FELICITARI VANI multa sanatate si tie si puiului tau sa ai grija de tine si te asteptam cu vesti
Karra 37+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
elyanne spune:
ghibuadina
Nici in fund nu e bine... daca se deschide colul... Eu dorm pe stanga sau pe dreapta. N-am cum sa stau numai pe stanga. Si dr. mi-a spus sa stau cat pot pe o parte, de preferat pe stanga... dar asta nu inseamna numai pe st.
ghibuadina, florin-a uitati aici subiect cu mamici (si nu numai) din constanta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93582&whichpage=1
Poate va strangeti gasca mai mare la o intalneala...
Eliana
&
(35 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
arissa spune:
florin_a, acum mi-am dat seama ca ai mai spus la un alt topic ca esti la doamna Dobre...acum am intrat pe subiectul respectiv si am observat ca mi-ai raspuns. Scuze ca nu am reactionat, dar cred ca mi-a intrat mintea in vacanta de cand cu prenatalul. Ai fost la control? Eu am sunat azi pe doamna doctor si o sa merg la ea luni, la militar.
In privinta ceiutului...cu mare placere. De duminica o sa raman in Constanta pana nasc.
36 + 
ghibuadina spune:
Da, mi-ar placea.Tinem legatura.Eu stau in C-ta in zona ! mai, lg liceul SNC.Eu voi naste insa la Medgidia, Cu dc Balasa, merg la dansul de vreo 3 ani si sunt multumita, si , altminteri din ce-am auzit conditiile spitalului din medgidia sunt mult mai bune!!!!Pai adresa mea de mail este:ghibu.adina@yahoo.com.Scrie-mi cd vii in C-ta si ai tp de plimbarica!!
adina
34
ALEXIA
RaisaFudulu spune:
Felicitari Mada-roz....refacere usoara si te asteptam acasa
Bine ai venit bebe-roz...sa fii sanatos, cuminte si paapcios
Diana
32+
RAISA-MARIA
paxela spune:

felicitari vani sa fiti sanastosi
felicitari mada refacere rapida si bebe sanatos