Mamici de martie - aprilie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 23
vcarmen spune:
FELICITARI VANI BINE AI VENIT PE LUME BEBE DAVID DANIEL
Fetelor eu nu mai stiu ce sa fac dorm intruna.am mai dormit inca 1 si 30 minute . dar cred ca la noapte ................... pazesc casa

pt Mada
Poate dupa operatie i-au facut un calmant si a adormit.e posibil asa ceva? nu dati cu rosii ca nu stiu cum se procedeaza.
Carmen si bebe Andrei Bogdan
elyanne spune:
Mesaj de la Mada... prin intermediul Roxanei (n-a putut sa va scrie ea)...
"S-a nascut bebe_rozz. E un grasutz de 4,100kg si 52 de cm. Mi-a facut anestezie generala. Bebe e langa mine, e un scump. Doarme cu tzatza in gura. Te pup si pe fete."
Felicitari Mada pentru grasunt. Sa fiti sanatosi. Sa veniti repede acasa. Iar pt. bebe rozz... mult noroc in viata!
Eliana
&
(35 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
izvorana spune:
Fetelor, am si eu 35 saptamani si vroiam sa va intreb ceva: stiu ca e normal sa ti se umfle mainile si picioarele dar e normal sama doara mana cand inchid pumnul? De aratat nu arata foarte-foarte umflata dar ma jeneaza, iar cand ma spal pe maini mai viguros sa zic asa, ma dor..e un fel de durere reumatica asa...nu stiu sa va explic...
Oricum, nu stiu voi cum mai suportati dar eu nu mai am rabdare. Ma urc pe pereti !
Ana.
vcarmen spune:
BINE AI VINIT PRINTRE NOI BEBE ROZ SA AI NOROC IN VIATA.
Refacere usoara Madalina.
Carmen si Andrei Bogdan
cria_bv spune:
Felicitari Mada ai zis tu ca o sa fie grasunel. Sa fiti sanatosi si numai bucurii da la viata.

Na ca m-am emotionat.
Cria
30+ cu
Vlad
Mihaelaaa spune:
Mada_rozz....felicitari!

..plang de emotii...
Bebe_rozz...sa ai noroc in viata...
Toate cele bune!
Mihaela
33+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
arissa spune:
Am tot pandit azi sa vad cand naste mada si iata ca au aparut doi bebei. Felicitari vani si mada_roz, sa va traiasca puisorii!!
Eu nu prea sunt in forma. Mi-e somn dar nu pot dormi, bebe e cam agitat, parca nu am energie in mine deloc si abia ma ridic din pat. Ori e vremea asta inchisa de vina, ori bebe vrea sa-mi faca vreo surpriza. Sigur ca m-as bucura sa-l vad, dar sa mai stea inca putintel, totusi.
36 + 
elyanne spune:
Felicitari Vani pt. bb David Daniel! Sa fie norocos si sanatos!
gabdyd nu pricepeam de ce "felicitari"
si multumesc mult pt. urari. in avans.
Gata Roxana ... sunt cuminte. Asa mi-a venit
V-ati pus toti cu gura pe mine...
Tzuna asa si eu... imi spune sora mea sa nasc sapt. viitoare ca atunci are concediu... Prietenii in we... sa fie acasa, nu la servicu... sau macar noaptea
Eu le-am spus sa aiba grija, sa faca cu schimbu' cand se aduna la baute... macar unu sa fie nebaut sa ma duca si pe mine careva la spital... intreaga. Nu de alta, dar data trecuta ale meu sot si un prieten s-au pus sa bea bere fix in seara aia... Noroc cu finu' care nu bea decat f. rar...
Despre sange... curge ceva... nu stiu sa fac o comparatie ca la menstruatie, ca la mine curge destul de putin... Eu am pus absorbante (cele mai mari si mai absorbante
... de noapte) si peste puneam tampoanele din spital (alea din vata + tifon). In felul asta reuseam sa ma patez cat mai putin sau chiar deloc. Am mai avut si acasa niste tampoane din spital si am continuat asa inca 2-3 zile.. Apoi doar absorbante.
Eu n-am folosit deloc pilota de la seturile de lenjerie... Chiar cautam seturi fara pilota. Dar au fost pana la urma utile, ca le puneam pe pat cand schimbam mandra sau in tarc, mai tarziu.
Eu am folosit sac de dormit.
Am vazut niste saci de dormit in Cora... mici si f. buni pt. primele luni. Aveau capse la umeri si fermoar de jur imprejur (mai putin pe o latura. Ca sa poata fi pus cat mai usor bb-le in el... cand e mic si nu isi tine bine capul.
Eu n-am luat pt. ca atunci cand am fost ultima data aveau numai roz... Putea fi orice culoare sa mearga si la baietii mei... da' roz ![]()
Eliana
&
(35 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

FELICITARI MADA