Mamici de martie - aprilie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

FELICITARI VANI PENTRU BEBEL!

Rebiana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Felicitari Vani sa fie sanatos, voios, voinic, mancacios, norocos Bine ai venit pe lume micutule!

Vani te asteptam sa ne povestesti.....mai ales ca e prima nastere naturala din nostru ...

Refacere usoara si rapida

PS Da asa e cu refresh-ul nu e pt cine se pregateste.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am pus majorete din instinct cred! De fapt vroiam sa pun pentru Vani!

Rebiana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

FELICITARI VANI
SA AI UN SANATOS .Astep sa ne povestesti cum a fost mai ales ca si eu vreau sa nasc cu epidurala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Felicitari Vani!!!!

SA facem si chef....

Bine ai venit printre noi David Daniel

Mihaela33+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Felicitari pentru Vani si BB
De abia asteptam sa auzim impresii de la tine si de ce nu si sfaturi.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari Vanii sanatate si un bebe mancacios.

Cria30+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

buna burtici!
felicitari lui VANI pt. bebe si mult noroc si sanatate pt. micutz!

CRIA_BV:
paturile absorbante sunt de 2 marimi 60/60 sau 60/90 si se gasesc in farmacii sau hipermarketuri. eu am luat de la fixies si seni. sunt f utile pt. schimbarea bebelusului ca sa nu ude lenjeria.

ELPOWER:
lenjerie completa gasesti in miniblu sau mothercare. eu am gasit o lenjerie completa in gima din mall vitan, ambalata f frumos intr-un geamantan din carton. cat despre invelirea bebelusului cu paturica, eu stiu ca nu e indicat in primele luni, desi la mothercare au niste paturici. le numesc ei "celulare", cu gaurici multe astfel incat sa nu se sufoce bebe daca si-o trage pe fata.
cei mai indicati sunt insa saculetii de dormit, astfel stai linistita ca nu se sufoca, se poate misca in voie si nu-i duci grija ca se dezveleste peste noapte.
la cosmetice eu am exagerat un pic: adica am luat si de la klorane si mustela si sanosan si nivea. daca nu le folosesc pt. bebe, sunt bune si pt. mine, nu-i asa?

GHIBUADINA:
este recomandat sa dormi pe partea stanga pt. ca pe partea dreapta se afla vena cava care e raspunzatoare cu circulatia in tot organismul si odata ce ai dormi pe partea cu pricina, ai avea probleme cu circulatia.

FLOPICI:
draga mea, am o mare rugaminte. am inteles ca vei naste in ELIAS. si eu tot acolo, si as fi interesata de bagajul pt. spital pe care am voie sa-l iau de acasa. eu inca nu am discutat cu medicul meu aspectul, asa ca mi-ar fi de ajutor sa stiu mai multe.

IOANARADU:
scutecele de finet sunt ideale pt. a fi puse sub capul bebelusului dupa ce papa, pt. ca de multe ori regurgiteaza daca nu reuseste sa eructeze complet, si atunci scutesti spalarea lenjeriei de pat de o mie de ori.

34+

violeta patrichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Felicitari Vani ! Refacere grabnica si un David sanatos si papacios !

Haide Tzuna, ca nu sangerezi nici chiar asa de rau. La spital o sa cam patezi lenjeria de pat, vin infirmierele si o schimba (sigur o data pe zi, nu mai stiu daca si de 2 ori, dar cred ca poti cere suplimentar). Mie mi s-au parut foarte curate (desi erau cam zdrentuite), dar mi-a fost tare mila de-ale mele ca sa le stric, si oricum un cearceaf cat am dus eu, n-ar fi fost suficient. Bluza cu care am nascut am pastrat-o pt bebe2, apoi o sa o arunc si pe ea. Dar pana ajungi acasa, sangerarea nu va mai fi chiar asa de puternica, si oricum te vei ridica de n-spe ori pe zi din pat si cu tampoane adecvate poti evita orice surpriza neplacuta.

Dana 33+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

FELICITARI VANI

Bine ai revenit acasa!!! Iti doresc refacere usoara si un bebe sanatos.

MADA ASTEPTAM VESTI BUNE!!!

Si eu sper ca nu va mutati la clubul scutecelor pana nu ajungem toate acasa cu bebeii nostrii.

laura32+arianna

Mergi la inceput