Mamici de martie - aprilie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Un pupic mamicii care m-a trecut pe listuta .

lilidana

"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Madybulancea,dar dr tau la care ai mers pana acum nu a vazut ca tu ai colul deschis?Cand ai fost ultima oara la control?Atunci era bine?

Mihaela33+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Buna seara fetelor,

Am intrat in primul rand sa felicit noile mamici si bbii.

Mada rozz, iti tinem pumnii pt. maine, sa fie totul bine

Fetelor, kiar s`a dat drumul la bb`i?? :), parca nu`mi vine sa cred, eu abia in we asta incep zugravitu in toata casa, in seara asta am ales culorile, am dat comanda, sambata dimi avem ultimu examen, dupa care ne ocupam de casa si toate celelalte.
Vroiam sa va mai spun ca am fost ieri la mini-prix - 1 mai, si am gasit cateva body`uri dragute si la niste preturi de nu`mi venea sa cred:4 body`uri, o salopeta cu capse pe picior si un tricou "d firma" lool am dat pe ele 210.000!!! nu`mi venea sa cred, pe langa ca erau la 45.000 sau 90.000buc., au anuntat in timp ce eram in mag., si reducere de 50%; ii luam mai multe, dar nu mai erau de nou-nascuti frumoase. Oricum sunt incantata de ce i`am luat, le`am si spalat
Ieri am fo si la control, bb are 2.428 la 32s. E mult??? In rest, misca de zori, nu prea mai pot sa invat, dar o scoatem noi la capat.
A! Fetelor voi v`ati gasit pediatru la copil?? eu am noroc cu dr. de fam. care se va ocupa de bb, are cabinetu pliin de poze cu bbi :).
Revin cand imi aduc aminte ce vroiam sa va mai spun. Pana atunci ...

va pupam
cris 32+5 Sabin-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Curaj, Mada
o sa fie bine.Maaaaama, maine iti tii puiu' in bratze, iti dai seama.
Ne gandim cu drag la voi, sa va fie usor si sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelo!
Ieri am avut un examen cam important (sustinere de referat de teza) si cred ca m-am stresat prea mult pentru ca mi-a fost extrem de rau aseara. Contractii dureroase, o stare de rau generala..... ce sa mai... rau! Si ca sa fie treaba completa azi in loc sa stau cuminte in pat m-am dus in Carrefour sa cumpar cite ceva ca se cam golise frigiderul si intr-o jumatate de ora am fost gata: la fel de rau ca aseara. Noroc ca eram cu mama si am lasat-o pe ea sa platesca si m-am dus la masina sa stau jos. Si rau mi-a fost cam pna acum vreo ora si ceva. Am dormit de pe la 7 pina pe la 9 si m-am trezit mai bine.
Miine ma duc la doctor si cu bagajul dupa mine!
Mama imi spune ca daca pe vremea ei era asa ca acum cu cezariene de la 7 luni ma scotea! Ca de ce sa ma mai chinui inca o sapt si ceva... sa ma duc sa ma opereze si gata! Poate are dreptate. Vedem ce o sa fie miine.

Sa iti traiasca comoara Paula!
La Multi Ani Carmen!

Iti tin pumnii Mada_rozz si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! Nastere usoara si un bebe sanatos!

Va sarut pe toate
Gabi 38+5 si din ce in ce mai nerabdatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

eu nu am somn....nu stiu ce sa mai fac....de vreo luna adorm numai pe 5-6 dim si ma scol pe la 1-2 ziua.....
as vrea sa dorm acum.....dar nu ma ia somnu deloc

Andreea 37 sapt + 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

buna burtici!
eu nu am mai intrat de buna vreme pe foum, insa va anunt ca sunt o viitoare mamica tare nerabdatoare. abia astept sa vina baietelul meu pe lume; chiar i-am spus medicului ca mi-as dori sa-l nasc mai devreme, insa m-a asigurat ca nu se va intampla asa deoarece am cerclaj si mai devreme de 38 de saptamani nu-mi va scoate firul. acum avem 34 de saptamani si parca mai e o vesnicie pana in ziua cea mare.
sunt un pic ingrijorata datorita faptului ca m-am ingrasat 19 kg si mai am o luna pana la nastere. e adevarat ca nu m-a intrecut nimeni la indopat cu prajiturisi alte dulciurele.
in rest ma bucur de vremea de afara fff tare, ca ma pot plimba si nu sunt nevoita sa stau la pat.
a propos, voi v-ati pregatit bagajul pt. spital? eu m-am hotarat sa-l fac saptamana viitoare, ca sa fie facut. pt. bebe am cumparat tot ce trebuie, i-am comandat si mobila, ar mai fi de luat cele necesare din faramacie, dar astept sa-mi faca o lista pediatrul.
va pup si bafta tuturor burticilor!
P.S.:
inca ceva: ce parere aveti, mai bine o taietura pe burtica sau una jos???

violeta patrichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata!

Poftiti la unlaptic caldut simplu, cu biscuiti sau cereale, care cum doreste!

Hai ca am reusit sa adorm mai devreme, pe la 1, asa ca imi fac si eu simtita prezenta de dimineata.

Tin pumnii pentru tine Mada_Roz! Sa-ti fie cat mai usor si sa vii acasa cu Bebe_Roz sanatos, voios si mancacios cat mai repede!

Pentru toate fetele care urmeaza sa nasca! Mult curaj fetelor si Dumnezeu sa va fie alaturi!

Noi ieri am cam facut toate cumparaturile ce credem noi ca ar fi de trebuinta in spital si un pic dupa de la farmacii. Mai am medicamentele pe care mi le va cere doctora, dar despre astea o sa vorbim la urmatorul control. A fost un efort cam mare pentru mine, desi m-am dus si am venit cu taxi, dar dupa aceea am mai mers de inca doua ori la cumparaturi, ca de, nu pot cara mult. Si apoi ne-a chemat si tati in oras sa-l ajutam sa ia un costum. Uite cam asa ne-am petrecut noi ziua de ieri.

Am spalat hainutele bubulinei si acum mai raman de calcat, dar cred ca pt asta o sa apelez la mama.

Am cumparat finet sa fac scutecele si niste materiale haioase pt lenjerie. Am zis ca daca va trebui sa schimb zilnic cearceaful patutului, macar sa am suficiente. Asa ca am luat pt opt cearceafuri. Ca ma gandesc ca fete de perne nu sunt necesare, atata timp cat bebe nu are voie sa doarma cu perna.

Iar despre cearceaf de plapuma, inca nu m-am hotarat la dimensiuni. Cred ca trebuie sa iau intai o pilota,ceva cu care sa o invelesc. Eu ma gandisem initial ca o pun in sacutul de dormit, dar poate nu e suficient. Voi ce ziceti? Intreb mai ales pe cele care au deja puiuti ca ele au experienta cu asta.

Am dat deja materialele la croitoreasa, ca vreau sa le faca cu elastic pe margine, dar ma gandeam sa mai iau si pt plapuma, dar nu stiu ce sa fac. Poate imi raspundeti voi.

Sunt intr-o ceata totala! Sunt sigura ca am luat multe lucruri inutile si am uitat de lucruri esentiale, dar o sa vad asta abia dupa ce voi veni cu puiuca acasa.

Am luat cosmetice pt bebe de la Sanosan. Sper sa ii fie bune!
Am luat si paturici absorbante, desi cred ca o bucata de vinilin, sau musama facea o treaba mai buna. Oricum si astea sunt doar 1.5 ron, asa ca nu am dat prea mult pe ele. Am gasit si o chestie care nu e de unica folosinta, tot pt schimbat bebe, la vreo 13 ron. Am luat-o si p-aia ca am zis ca se poate pune si sub funduc de bebe in patut.

Am uitat sa va spun ca scutecele luate din comert au devenit dupa spalare niste chestii minuscule. Oare astia chiar le fac fara sa bage la apa materialul? Restul hainutelor nu s-au micsorat.

Acum chiar nu mai stiu ce sa iau. Cred ca pana la urma o sa iau si un set de lenjerie de patut care sper sa fie si cu aparatoare. Sau or fi aparatoare separat. Ca pilota separata nu am gasit.

Framantari de ultima luna, ce sa fac!

Hai ca v-am plictisit destul! Poate imi raspundeti si mie cu privire la cum acoperim pe bebe.

Va pup si, inca odata, nastere usoara fetelor ce au "marea intalnire" zilele astea!

Ela in 35s+4z cu Thea Ioana

http://bd.lilypie.com/92Plp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna -telor,

Am dormit ff bine.....dar stiu ca pe la amiaza voi fi ff obo....asa mi se intamplade vreo 3 sapt......dar nu mai este mult....

ELYANNE - eu as fi vrut exact pe 1 martie....sa fie un martisor adevarat.....mai ales ca bunicul meu era nascut de 1 marte...asa i-am ales si numele de Mihai....

PAXELA - stai cat mai mult in pat si speram sa reziste galusca la caldurica.....doar nu o sa se lase acum.....

ANDREEA - cred ca si din cauza emotilor dormi asa putin......si mie mi se intampla sa ma trezesc noaptea ....si dimineata as dormi....dar ma trezesc sa-mi beau cafeluta cu sotul....

MADA_ROZ - ma bucur pt tine ca azi te intalnesti cu BEBE_ROZ.....punem majoretele la treaba si asteptam sa veniti acasa bine sanatosi....

Suzy 39fix Nicolas Mihai
AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata,

Mada_roz azi e ziua cea mare, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, sa iti revii repede si sa ai un bebe sanatos si mancacios.

Andreea bine ca ai scapat de infectia urinara si incurajari si pentru tine ca nu mai e mult

Mady stai cuminte si nu te mai supara.

Aiia, Kmi, Suzy, Gaby78 majoretele sunt pregatite si pentru voi. Aveti grija de voi.

Cria30+ cu Vlad

Mergi la inceput