Mamici de martie - aprilie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
Crina_mio spune:
Buna seara ,
Ce de s-au mai intamplat de vineri de cand nu am mai intrat pe net!!!!!!!!!!!!!!!!
Desi sunt franta (saptamana asta m-am apucat de curatenie generala, ca cine stie daca mai putem de Paste sa facem), am zis sa vad ce mai fac burticutele. Si ce-mi vad okii?? Doua noi fetite. Bine ati venit printre noi Iulia Maia si Eliana Ioana, felicitari mamicilor si refacere usoara.
Noi suntem bine, bebitza noastra danseaza de zor in burtica, semn ca e bine, nu??
Acum ma apuc de citit, ca am multe de recuperat. sa vedem cine se mai pregateste de marele eveniment.
Crina31+
Andreea20 spune:
LA MULTI ANI CARMEN !!!
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si sa faci un bebel sanatos si cuminte
Andreea 37 sapt + 5 zile
Crina_mio spune:
BAFTA MADA!!!!!!, acum am vazut ca esti urmatoarea pe lista. Sa ai nastere usoara, refacere rapida (sa ne povestesti cum a fost, noi care o sa incheiem listuta nasterilor mai invatam de la voi) si nu in ultimul rand un bewbelus sanatos si mancacios care sa nu faca, ca mai toti copii am inteles, colici, ca tot imi povestea o vecina ce se chinuieste cu bebelusul ei din cauza colicilor.
Crina31+
elyanne spune:
Mada tinem pumnii pentru maine!
Asteptam vesti de la tine cat de repede poti O sa ne gandim la tine si la bb!
Paxela ai grija de tine Stai cuminte. Trebuie sa mai rezisti, ca sa creasca pitica.
Suzy nu era vorba sa asteptam luna martie?
Aiia ma bucur ca bebelina mai vrea sa stea in burtica. F. bine... creste mai mare!
S-a mai nascut o stea
raluca22 spune:
Buna fetelor!
Carmen!
Nastere usoara si refacere rapida MADA
Am fost si noi la control in seara asta si ne-a spus ca mai avem cateva zile si in caz ca nu se intampla nimic pe 1 sa ma duc la spital.
pt toate si proaspetele .
38+
Crina_mio spune:
Fetele care nu aveti inca somnic, va rog imi spuneti si mie cum intru in yahoo group sa va vad si eu camerele bebelusilor??? Please, please!!!
Crina31+
paxela spune:
quote:
Originally posted by Crina_mio
Fetele care nu aveti inca somnic, va rog imi spuneti si mie cum intru in yahoo group sa va vad si eu camerele bebelusilor??? Please, please!!!
Crina31+
crina pe prima pagina in listuta cu mamici e un link cu "poze de mamici cu burtici" dai clik acolo si vezi toate pozele
Alexa35+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
kmi78 spune:
LA MULTI ANI CARMEN SANATATE MULTA SI UN BEBE SUPER!!!
PT MAMICA MADA, curaj si bafta sa fie totul ok!!!, si asteptam vestile, cui ii dai de stire???
maine cine mai naste? in afara de Mada?
eu...parca inca nimic, nici contractii, apa, dop...sau alte simptome; ma gandeam eu, ca poate o sa ajung sa ma rog eu de ea sa iasa, pana acum a fost invers si m-a ascultat; nu ca nu mi-ar fi frica dar acolo nu poate ramane
am avut o zi plina si azi in consecinta sunt franta acum ma doare spatele de mor dar burta jos si parca la ovare, oare apasa uterul?
aveti grija de voi si multi;
38+6 cu TIMEEA inca la caldurica
madybulancea spune:
Buna fetele...intru din nou,dar de data asta cu vesti proaste....am schimbat doctorul si m-am dus in seara asta....o stiam pe doc,mai fusesem la ea,asa k mi-am facut curaj si m-am duss.....si avem vesti proste!am colul deschis si ma interneaza maine ca sa imi faca tratament cu gynipral,dar perfuzii si k sa ma supravegheze mai bine...sunt tare ingrijorata dar incerc sa ma calmez k sa nu il supar pe bebe...ma rog sa fie totul bine,k altfel....deci vreo trei zile nu o sa mai intru!poate reusesc sa dau si de paula75!
va pup sa aveti grija de bebeii vostri si mult curaj la fete!!!
30+
mada_rozz spune:
Multumesc din suflet pentru incurajari,chiar aveam nevoie.Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine maine.O sa ii dau mesaj lui Roxanici,deci o sa va spuna ea ce si cum.
Va pup,
Mada38+2z
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg