Mamici de martie - aprilie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
suzy78 spune:
Buna -telor,
Tocmai am vb cu Paula75....se simte bine si ea si Eliana......fetita este o cuminte si o mancacioasa. Anascut prin cezariana cu anestezie generala, Eliana a avut scor 9 si 54 cm.....
Eu raportez o zi ff obositoare.....mi-a fost toata zioua somn....dar nu am reusit sa dorm, am avut usoare contractii......sper sa nu vrea ala micu sa vina mai repede....
Suzy78 Nicolas Mihai
AMR 6ZILE
arissa spune:
Doamne, suzy, ce putin mai ai! Pai chiar daca vrea sa vina mai devreme, tot e bine ...sau nu esti tu pregatita?
Nici eu nu am fost in forma azi, am iesit din casa si abia mergeam, cu dureri de spate si senzatie de plumb in picioare. Probabil de la somnul intrerupt. Sper ca maine sa ma simt mai bine, pentru ca vreau sa merg la epilat si stiu ca o sa ma cam doara.
Noapte buna fetele!
36 +
aiia spune:
BUNA SEARA!
LE DORESC MAMICILOR CARE AU NASCUT BB SANATOSI SI MANCACIOSI.
AM INTRAT SA VA SPUN CA AIIA ESTE PROGRAMATA PE 26.02 LA CEZARIANA,FETITA NOASTRA A REUSIT SA MAI STEA LA MAMI IN BURTICA UNDE ESTE CALD SI BINE.
VA MULTUMESC IN NUMELE EI PENTRU URARILE DE BINE.
SA STITI CA AM TINUT-O LA CURENT CU TOT CE ATI MAI SCRIS.
LE UREZ TUTUROR GRAVIDUTELOR SANATATE, PUTERE SI NU IN ULTIMUL RAND COPII SANATOSI.
AM UITAT SUNT SOTU
roxanici spune:
Multumim de stiri Sotu transmitem ganduri bune Aiiei si tinem pumnii sa fie cuminti amandoua pana pe 26.
roxana 35+
Mihaelaaa spune:
Mada_rozz...pt.maine....
Nastere usoara si refacere rapida!!!!
Asteptam vesti.....
Si muuuulti ....de incurajare!
Mihaela33+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
RaisaFudulu spune:
VCARMEN
sa ai parte de o nastere usoara, refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios
Diana 32+ RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Multumim SOTU pentru informatii, ne bucuram de vesti si numai bine pentru AIIA si pentru bebe...o sa punem majoretele la treaba
AIIA
Mada ROz
Diana 32+ RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Ati scris foarte mult si nu am reusit sa citesc decat pe diagonala....sunt franta am avut o zi super incarcata,,,cu multe cozi pe la doctori , cu plimbari....va spun maine ca acum merg la patut ca nu mai pot
Sa aveti parte de o noapte linistita si cu cat mai putine drumuri la baie
Diana 32+ RAISA-MARIA
Andreea20 spune:
In primul rand BAFTA MADA PT MAINE sa fii curajoasa si sa nu uiti ca suntem alaturi de tine , sa faci un bebe sanatos si mancacios si sa vii repede repede acasa
Amma23,....mie trebuie sa-mi faca cezarina sambata cand o sa am 38 de sapt (deci sarcina dusa la termen) pt ca bebe nu s-a intors si nu vrea sa riste sa mi se declanseze nasterea....pt ca nu as face fata....el pleaca din tara pe 27 si mi-a zis ca sigur nu mai rezist pana se intoarce pt ca bebe este destul de mare....in fine, depinde cum apreciaza fiecare doctor situatia pacientei
Eu ma chinui sa rezist pana sambata fetelor....e asa de greu, ma dor toate oasele, ma dor rinichii de numai pot....spre mirarea mea urocultura mi-a iesit negativa, deci se pare ca am scapat de infectie......dar sincer nu stiu ce sa zic, parca nu-mi vine sa cred, pt ca daca nu beau destule lichide intr-o zi imediat ma iau durerile.......toata lumea imi spune ca ar fi din cauza sarcini, ca apasa pe rinichi si de aici toate problemele....
Andreea 37 sapt + 5 zile