Mamici de martie - aprilie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Vad ca astazi chiar avem 'subiectul zilei'

Luiza, multumim ca ai vrut sa ne avertizezi. Cred ca fiecare dintre noi se asteapta mai mult sau mai putin la intalniri cu astfel de persoane.
Si intr-adevar, sistemul sanitar de afara nu este neaparat mult mai bun (daca sunteti interesate, azi am citit de un mare scandal in Italia - nu e legat de nasteri - http://www.evz.ro/article.php?artid=293139); daca e sa se intample ceva se intampla oricum!
Eu ma gandesc ca se poate si mai rau - ce ne faceam daca traiam intr-una din tarile africane sarace, de exemplu? Cred ca spitalele noastre sunt adevarate hoteluri de 5 stele pentru oamenii aceia.
Poate ca e o comparatie putin cam exagerata, dar trebuie sa ne pastram optimismul! Si incercati sa vedeti mereu jumatatea plina a paharului!

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Asa e, Selene, trebuie sa avem incredere in Dumnezeu, in noi, in primul rand.Greseli se pot intampla oriune, Doamne ajuta sa nu fim in situatie.Am vazut si pe aici reportaje cu medici care au nenorocit oameni .
Apropos de asistente, daca le sari un pic de gat,(Absoluta, mama invatza-ne cum) io zic ca-si revin.Au impresia ca esti la mana lor.Ia amenintati-le cu reclamatii, sa vedem isi schimba atitudinea?
Da' hai sa mai schimbam subiectul ca ne incalzim prea tare.

Mergi la inceput

Mada, stiu ca e data probabila, dar chiar cu doua saptamani inainte sa-ti provoace nasterea?Eu stiam ca ti-o provoaca dupa maxim 5 zile, daca nu da semne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Multumesc pt raspunsuri fetelor. Am fost la dr. si mi-a dat meclon si niste ovule. Sper sa treaca ca deja a devenit deranjant.

Cria30+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

N-am intrat cateva zile (laptop stricat!) si am mult de recuperat .

Noi am fost ieri la medic si,desi initial cezariana trebuia programata in ultima saptamana din martie,dupa control a revenit asupra deciziei si voi naste pe 14 martie,ora 15(ora Romaniei),prin cezariana.
Ma treceti pe listuta cu "programatele",please?

In rest,este tot mai greu,ma plang tot timpul,am contractii(medicul mi-a spus sa nu mai iau gynipral ca-i face rau lui bebe),dorm rau,ma doare burta si...altele de la capitolul gravidute.

Vestea buna e ca nu am luat deloc in greutate de 2 luni(bebe a crescut foarte bine),asta dupa ce detineam recordul de 15 kg .
Cred si sper sa nu ma inras in urmatoarele 3 saptamani cate au mai ramas.

Va pupic si aveti grija de voi si bebicii din burtici .

lilidana cu David-Gabriel 34w4d

"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

LA MULTI ANI VCARMEN! SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS!

azi am fost si noi la contol, totul este bine, colul este inca inchis si destul de lung, contractiile mele nu i-au placut dr , care a zis sa iau gynipral 3 pe zi daca nu imi fac rau, dar dupa ce a revazut fisa si pulsul de azi sa cam indoit ca le voi putea lua, caci pulsul meu e mai mare de 110 si fara ele
bebta e bine, a crescut "spectaculos" in ultima luna , ajungand deja la 2300-2500 gr, greutate pe care initial dr o estimase pt nastere, pana luni trebuie sa stea cumintica ca dna dr e la Sinaia, dupa care o asteptam oricand fara sa ne mai facem griji ca e prea micuta

Alexa35+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Io ma oripilez cind va aud ca la 35 de saptamani va asteptati deja sa vina bebe.
Mama, ma ia cu calduri ca si eu am 35 de saptamani.
Mai avem o lunaaaaaa, nu vreau mai repede.Eu oricum toata sarcina m-am speriat de nastere inainte de termen, ca ziceam ca-s prea grasa.Acum chiar imi dati emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Mda, Amma, ai dreptate, sunt bune si rele peste tot. Doar ca in tarile civilizate cred totusi ca exista un pic mai mult respect (dar asta nu se aplica doar prin spitale, ci chiar si pe strada, la job, la magazine, sau prin intersectii).
Pana la urma o sa vedeti ca o sa trecem cu bine peste experienta asta, si peste o vreme unele o sa se mai aventureze la inca un bebe mic. Ca indiferent de neplacerile inerente sarcinii, nasterii si primului an, ramane bucuria pe care ti-o aduce in casa un sufletel atat de curat.

Hai sa-ncerc sa schimb subiectul zilei, dandu-va un altul (eu zic ca-i mai placut). E inca devreme pentru aplicarea lui, dar cred ca va fi util in viitorul apropiat. Am gasit un link interesant:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93904&whichpage=5
Este vorba despre exercitii Oberlander pentru copilasi pana la 5 anisori. Am citit cateva jocuri si eu o gasesc tare utila, cred ca prichindeii se vor bucura de o asemenea activitate. Gasiti instructiuni pentru descarcarea cartii.

Dana 33+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Amma23 , corect ceea ce spui tu si eu as vrea ca bebita sa stea inca o luna ar fi ideal, dar in cazul meu care am contractii dureroase de la 30-32 de sapt cu repaos la pat , este destul de greu sa se realizeze, deocamdata totul este posibil atata timp cat colul ramane inchis eu inca sper la cat mai multe saptamani, dar trebuie sa fiu realista deja sunt la a 2 sarcina deci probabilitatea sa nasc mai repede e mai mare, si in plus in prima sarcina am avut genul asta de contractii de pe la dilatatie 7, pana atunci nici macar 1 dureroasa, iar cu o zi inainte sa nasc inca eram apta de gratare la padure si alte nebunii, pe care acum nici nu as avea forta sa mi le imaginez

Alexa35+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Alexa, sa stea fetita in burtica cit mai mult.
Danutza, multumim.Chiar, daca mai aveti carti in format electronic, dati si aici.Am si eu una, o pun pe adresa de mail comuna.

Mergi la inceput