Papa bun in zona Bran, Brasov, Poiana?

Papa bun in zona Bran, Brasov, Poiana? | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Vreau sa stiu si eu de la voi ce locasuri de "cultura" numite restaurante/ carciumi sau cum le ziceti voi, cunoasteti in zona Bran, Poiana, Brasov. Testate si bune!

Astept cu interes

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Du-te in Poiana la Coliba Haiducilor si n-ai sa regreti!
Crede-ma!
Ai sa ramai uimita,nu numai de partea culinara; au acolo ceva unicat in zona!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Acum 3 ani cand am plecat eu se manca bine la Roata Norocului (pe o straduta care se desprinde din drumul de Poiana), cu preturi relativ decente, si la Milenium (pe langa magazinul Star din centru), cu preturi destul de mari.
Tot mancare buna la preturi mari dar atmosfera deosebita si servire excelenta era si la Bella muzica in Piata Sfatului, pe str. Muresenilor. Vad ca au si www.bellamuzica.ro/" target="_blank">site.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pe drumul poienii la Belvedere ......super ok !
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Subscriu la "Roata Norocului", e si acum super buna mancarea...apoi in Poiana e si "Sura Dacilor" foarte buna...pe Avram Iancu e "Casa Tudor",foarte bun...iar in Piata Uniri,Schei, e "Casa Romaneasca"...in centru gasesti multe locuri sa mananci bine,depinde ce preturi vrei si ce fel de mancare...gasesti chiar si seafood sa papi daca te tenteaza...in Moeciu-Bran sunt 2 sau 3 locuri de papat bine,super chiar"Cheile gradistei" si am uitat cealalta locatie,denumirea,dar daca mergi in zona si intrebi toata lumea iti va zice,sunt foarte cunoscute!

Pofta buna si distractie faina!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

in Brasov in dreapta pietei sfatului este o straduta mica, Apollonia Hirscher, cu 4-5 restaurante, toate super. cel mai mult ne place "Hirscher Steak House" cu steak-uri de vita autentice, super preparate si cu staff foarte amabil.
in Poiana, din pacate, in afara de Coliba Haiducilor nu se mai mananca bine nicaieri...sunt preturi enorme si servire execrabila

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Am "probat" saptamina trecuta Coliba haiducilor, se maninca f bine, gatit romaneste, fara sa fie prea gras sau prea sarat, asa cum trebuie. Si baietelul nostru a apreciat papa si a papat frumos totul!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

In Bran: "Taverna Lupilor" si in Brasov - "Bella Musica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

"bella musica e super!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput