***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 17
sadicutza spune:
Sa vedeti voi acum, ce de erori medicale or sa fie...nasteri premature etc...
Bine ca nu suntem in pragul nasterii....ma duc sa vad ce zic fetele de la martie-aprilie despre asta.
sadicutza
27+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
kay spune:
eu n-am gasit nimic in presa sau pe net despre asta... offf
daca n-ar fi adevarat !!! nu stiu ce sa zic, dar eu vreau sa nasc cu Tutu. abia ce m-am obisnuit cu el, am incredere in el... si eu sunt un caz fericit ca n-am probleme, dar femeile care au sarcini dificile? cui multe probleme? ce fac? ce medic sta sa asculte si sa retina toate problemele? e o porcarie !!!
oana
22 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
pauly spune:
neata gravidutele,
chiqui APTT ii o analiza de coagulare a sangelui.am facu-to in primul trimestru si in trim II si o iesit bine.eu am facut-o ptr ca am citit pe site la fete ca trebuie si bine am facut ptr ca daca nu se descopera la timp o eventuala problema de coagulare a sangelui nu ii bine.(atat stiu si eu
)
tot in pat stai?nu ai cum sa duci calculatorul langa tine sa mai vorbesti cu noi?
fetele sincer ma ingrozeste ideea de a naste cu medicul de garda...oare ii valabil si in Timi?
addinel bafta la eco.te asteptam cu vesti bune.
cristinamaria
i-mi pare rau ca ai avut intepaturi...si eu am patit ca si tine si nu mi-au trecut cu no-spa, am sunat doctorul dupa ce am vazut ca doua zile consecutiv nu mi-au trecut si mi-a dat gravibinon care parca mi-o luat intepatruile cu mana...de atunci nu le-am mai simtit dar fac o injectie la 10 zile.sper sa te simti mai bine daca nu, nu amana sa-ti suni doctorul.
pistachio bafta maine la controlul lunar.
fetele aseara mi-a curs sange din nas...putin dar nu ii placut.nu m-am impacientat ptr ca am citit ca si alte gravidute au patit.
acuma stau cocotat in pat...si astept sa scrieti sa va citesc si sa raspund.
si pap un Danonino.
pupici
24+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
pauly spune:
kay mai ai problemuta aia la san?eu nu stiu ce sa te sfatuiesc, eventual data viitoare cand mergi la doctor sa-l rogi sa palpeze zona.
...iar in privinta kg...lasa ca slabim noi, numai ambitie sa avem.
24+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
cristinamaria spune:
Pauly
.. si la mine au cedat cu no-spa ! Sper sa fie OK!!
Arthurana eu de vreo luna le fac in mana sau picior si mi se par mult mai dureroase!! Ideea este ca de cand burtica a crescut sotul meu refuza sa ma mai intepe.. este stresat sa nu-i faca rau lui bebe!! Am intrebat doctorul si mi-a spus ca-i OK si in mana sau picior!! Cand sunt singura ma injectez singura si o pot face decat in picior! Tu ce mai faci? Cum te simti??
O zi frumoasa mamici!
cristina
29+
kay spune:
pauly
! nu e constant, apare uneori in rest e normal sanul. da arata ciudat cand se intampla... nu stiu ce-o fi. m-am gandit sa nu fie ceva blocat pe acolo si sa "stric" masa copilului asa aiurea. merci de
! 
oana
22 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
mica0307 spune:
Netza burtici,
Cristinamaria nu am reusit sa vorbesc cu ea. Doar a zis ca de saptamana viitoare ma trece pe clexane. oricum ma voi duce pana atunci sa vorbesc cu dr gineco si cu medicul de familie si joia viitoare din nou la Fundeni sa vorbesc si cu Uscatescu. Dupa vom lua o decizie.
Iulia sper sa nu fie adevarat si sa nu fie lege. Doamne ajuta.
Mica
27+
Maya Alexandra
Poze
kay spune:
mi-am pus plus-ul la saptamana !!!adica e 22+ ! sunt tare, nu? ma plicitsesc...![]()
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
pauly spune:
pe la 12 ma duc la prietena mea sa vad ce materiale mai are...vine ziua mea si sunt stresata ca nu am bluzita eleganta de gravida ..ceva cu decolteu si dantela.![]()
un
ptr fetele care sufera din cauza injectiilor cu clexane.sunteti foarte curajoase
.
24+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
mica0307 spune:
Am vazut ca de saptamana viitoare intra in vigoare legea sistemului sanitar. Doamne chiar sper ca nu e adevarat.
Astia chiar vor sa incurajeze cezarienele sau nasterile provocate? Ca pana la urma la asta ajungem. N-am chef sa merg sa nasc cu unul care habar n-are. Aoleu si daca mai e si noaptea
.
Mica
27+
Maya Alexandra
Poze