***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica scrie undeva ca de saptaman viitoare ii valabila legea?

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Asta am gasit pe net: Legea privind reforma sistemului sanitar va intra in vigoare dupa publicarea sa in Monitorul Oficial, in cursul zilelor urmatoare. Unele dintre prevederile legii, precum aceea referitoare la pachetul de servicii medicale de baza, de care va beneficia orice persoana asigurata, vor putea fi aplicate numai dupa definitivarea lor.
Una dintre principalele noutati aduse de lege este faptul ca pensionarii vor plati contributii la asigurarile de sanatate.

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata burticute!
Vai da' ce-am mai dormit....de aseara de pe la 11 pana la 10 fara un sfert! Wow! Bine, cu pauzele de rigoare, adica trezit noaptea de vreo 2-3 ori la pisu si la baut apa si dimineata la 6.30 cand se trezeste tati!
Pistachio, bafta azi la echo! Iti tinem pumnii!
Chiar ca ar fi nasol daca e adevarata faza cu sistemul sanitar! Bine, la mine nu ar fi o problema, adica daca fac cezariana....zicea dr ca dat fiind faptul ca e cezariana, pot sa imi aleg eu ce zi doresc pt nastere, dar oricum ma gandeam sa imi aleg o zi cand e ea de garda, pt ca atunci o mai asista un doctor, care este destul de laudat si in plus este prieten de familie cu verisoara mea si nasul de botez al fetitei acesteia..deci as avea si o piluta de siguranta pe acolo. De dr mea, la fel ca voi de altfel, am auzit si lucruri pro, si lucruri contra. Stiti si voi cum e, la un moment dat dai vina pe dr...adica am auzit faze de genu..."pai am facut mai multe echo si nu a vazut dr ca avea copilul cordonul ombilical pe langa gat, deci e proasta dr". Parerea mea ca poate la echo respective chiar nu avea copilul cordonul in jurul gatului, si l-a infasurat dupa. Chiar nu mai stiu care dintre voi ziceati ca la o echo avea copilul cordonul in jurul gatului si la urmatoarea nu mai avea..se mai joaca si el...
Dar cel putin pana acum eu sunt multumita de ea, si mai mergeam la cotroale la ea si inainte de a ramane insarcinata si nu am avut nicioadata vreo problema, intotdeaua e f. amabila si raspunde la toate intrebarile...Dar pt siguranta, un al doilea medic nu strica! Si cum nu voi avea nevoie de moasa, la care sa cotizez, banii respectivi vor merge la al doilea doctor, nu?

diana 27 STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Neata, fetelor!
Crdeam ca deja s-a umplut un capitol iar dar.....nu!Ce-i cu voi?

Eu ma simt bine, bobonacu da din picioruse si il simt pe undeva jos de tot(cica e cu capul in jos deja) dar probabil s-o mai intoarce ieri!Aseara cand sa puna si tati mana sa-l simta...nimik!la el nu vrea sa zica prea multe!Cum puneam eu mana pe burtik...cum facea Baldabac!

Andrada, pe unde esti?Ce-i cu tine?Asteptam poze cu tine tunsa......Esti bine, nu?Si, ieri mi-ai luat-o inainte cu pastele!Eu am cumparat pana la urma un pui gata facut de la Selgros si o punga de cartofi congelati!Daca nu aveam chef....

Dianalaura, chiar iti par cunoscuta?Stai prin Bucuresti?Adik stiu ca in Zalau dar ai fost pe aici?Cine stie......

Moko, si eu stau prin zona.Pe la Cultural pe linia lui 73 si 313!Pai cu siguranta ne vom intalni prin parca cu bebeii!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

alyna, ce bine ca esti din zona, ca o sa face acolo gasca mare ! vii si tu cu David si incingem petreceri cu alaptat si biberoana pana imi innebunesc barbatul ! pe moko deja am cooptat-o !

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Acum ca am scris ditamai romanul, si ne-am baut cafeluta intre timp (si lui stefy ii place cafeaua) (apropos de asta, mi-am amintit de o nepotica de a mea, care pe la 2 ani "fura" cate o gura din cafeaua parintilor, care era amara, asa cum o beau si eu - neagra, simpla- si dupa ce bea "Ai, tze buna-i!")mergem sa facem un pic de ordine prin casa, am de pus si niste rufe la spalat, si cateva vase de spalat..apoi revenim.
Am si eu o intrebare off topic. Voua va place sa calcati? Mie nu, si de ce ti-e frica nu scapi...cum sotul meu trebuie sa mearga la munca la camasa, cravata, pantaloni de stofa....zilnic trebuie sa bag fierul in priza...si la masina de spalat, tot la 2 zile...daca pantalonii nu ii schimba zilnic, da camasa tot trebuie zilnic schimbata, asa ca la noi, fiind 5 persoane in casa, va dati seama ca as putea pune rufe la spalat zilnic....dar mai fentez, si pun numai la 2 zile . Da si atunci, cate 2 ture, ca deh, nu poti amesteca rufe albe cu rufe colorate...
Asa ca eu nu prea ma plictisesc pe acasa....
Am uitat sa va spun, astazi aveam si noi fix 27 sapt implinite! Yupppiiiii! De azi intram in luna a 7-a si in trimestrul III! Mai e putin si o sa pot vb cu Stefy face-to-face, nu ca acuma, ca mai vb cu el pe strada cand simt ca ma suteaza tare,si il intreb ce are, il doare ceva sau ce, si vad privirile celor din jur atintite asupra mea "asta o fi nebuna, vorbeste singura"
Va las acum, mai revin!
PS: Cand vorbesc despre nepotel sau nepotica, deocamdata sunt numai de la verisori...am 10 nepoti si nepoate de verisori/verisoare primare pana acum, si mai urmeaza sa se nasca inca 2: o fetita in martie si un baietel in aprilie. Si tot in aprilie mi se va naste si primul nepotel de frate, adica de la cumnata mea, sora sotului meu.
Prima nepoata din cei 10 are 20 de ani si cel mai mic deocamdata are 5 sapt, cel la care am fost la botez duminica!
Vedeti ce familie mare suntem?

diana 27 STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by mica0307

Asta am gasit pe net: Legea privind reforma sistemului sanitar va intra in vigoare dupa publicarea sa in Monitorul Oficial, in cursul zilelor urmatoare. Unele dintre prevederile legii, precum aceea referitoare la pachetul de servicii medicale de baza, de care va beneficia orice persoana asigurata, vor putea fi aplicate numai dupa definitivarea lor.
Una dintre principalele noutati aduse de lege este faptul ca pensionarii vor plati contributii la asigurarile de sanatate.

Mica 27+ Maya Alexandra
Poze

Mica, am gasit si eu stirea asta, dar pare a fi din 2006...

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Alina, am fost in Bucuresti doar in vizita, prin Cluj am stat cam un an la facultate, si apoi in Zalau. Sau prin Braila, cat am fost la socri dar in rest...
Cred ca semeni cu o colega de liceu care era cu 1-2 ani mai mare ca mine. Parca. Mi-e figura cunoscuta, da nu stiu de unde!

diana 27 STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu nu gasesc nimic pe net cu legea asta ! ce aiurea !

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Da, asa e. E din 2006. Mi-a aparut initial data de azi si am crezut ca s-a scris ceva in ziarele de azi.

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput