***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 13
mary_lou spune:
Moko,multumesc pt sfat,am trimis sotul la farmacie deja!
Andrada,multumesc pt suport,sper sa primesc vesti bune in seara asta,ar fi culmea la cate am tras pana acum.......

poze
23+
Patrick
mihamora spune:
Merci Kay
Nu stiu ce sa zic, am stat in bucuresti, chiar in caminul studentilor de la teatru o perioada intre 2000-2001, dar cred ca tu erai prea mica pe atunci![]()
26+
Dominic
POZE
kay spune:
da moko, ai dreptate. si eu ma consider super-intelegatoare !!! DAR... ca exista un DAR... daca-ti poti imagina sunt zile in care nu ne vedem !!! adica chiar nu ne vedem ! el pleaca, eu dorm. el vine, eu dorm. asa ca m-am saturat. il inteleg perfect, ca si eu tot asta vreau sa fac, dar daca apuc sa-l vad 3 ore intr-o dimineata, atunci cand mi-l rapesc astia chiar ma enervez ! acum astept sa termine, dar eu o sa ies ca ma intalnesc cu colegii de liceu pe la 6 jumate-7. azi sunt trista !!! am si plans... sa ma fi vazut in bamboo cu predeaua si lacrimile innodate in barba !
daca ma suna sa-mi zica "iubita, mai dureaza aici" iar plang !!! macar daca m-ar insela. as stii o treaba ! da asa??? offf 
oana
22 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
dianalaura spune:
Kay, esti totala! Doamne da sa am hemoroizi..acum Doamne macar daca m-ar insela...

Si mie mi se pare cunoscuta alyna24, dar cred ca numai mi se pare...vei fi semanand cu cineva din zalau, ca altfel nu imi explic...
Bafta la coafor, Andrada!
Ma duc si eu sa imi pun puiul la dezghetat la cuptorul cu microunde, ca de la ora 1 e scos din congelator, si tot inghetat e...vine sotul acasa si in loc de pui pe sticla imi mananca mie urechile ![]()
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
dideip spune:
Fetelor eu va pupacesc pe toate
si va urez o seara placuta si.... spor la scris, ma pregatesc sa plec acasa.Ma invitat mamica mea la o supa de galusti(face mama niste galushtoaie de te lingi pe bot)
Paula
29+
poze
poze bebe
Madi spune:
Tocmai am vorbit la Municipal si cu doc meu si intr-adevar, cica asta e noua politica a spitalului: nu se mai poate naste decat cu medicul de garda. Sunt foarte suparata acum si chiar nu stiu ce sa fac...imi vine si sa plang.
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kay spune:
cred ca azi sunt deprimata !!! din lipsa de cioco. am facut snitele... dar cine sa le manance? mai sunt 2. si daca nu vine alex la timp ii dau urechile dianei ! nu mai zic ca azi ma simt si grasa si ca sa-mi treaca depresia ca m-am ingrasat mananc continuu... si parca mi s-au lasat si sanii... offf
proasta zi !
oana
22 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
moko spune:
kay , nu are rost sa te intristezi!! apropo de snitele... era o vreme in care sotul meu "isi creea singur" "treburi" la serviciu ( in sensul ca era tare dulce palavrageala cu baietii dupa program; ha-ha-ha, bine ca sunt numai barbati acolo, ca , la cat de crizata eram intr-o vreme, as fi intrat la banuieli
)si modul cel mai sigur in care il "aduceam" de urgenta acasa era sunat la telefon si spus: "iubituuu, am facut ceva bun de mancarica"!!Daca intr-adevar, nu avea probleme, in 20 de minute area acasa!!!
Acum nu mai merge, ca are in subordine un "trib" de 50 de baieti si trebuie sa aiba grija ca totul sa fie ok la sfarsit de zi!!
Madi ma cam sperii si eu!o sa incerc maine sa ma interesez si eu desprte ce e vorba- as cunoaste pe cineva din Municipal (dar care nu lucreaza la Gineco), sa vad daca nu exista totusi vreo portita!! Eu am ales Municipalul si Medicul acesta, si pentru siguranta pe care mi-o oferea ca va fi langa mine la momentul nasterii. Daca nu se poate face nimik, ma transfer fugutza la Elias!!
fug sa bag punguta magica la cuptor (vad ca toate suntem in seara asta mari gospodine!!!)
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..
poze