***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 14
kay spune:
fetelor eu am iesit ! ma duc sa ma imbrac (cu ce ma mai incape
) si sa ma intalnesc cu colegii de liceu !
p.s. ca sa intelegeti mai bine eu am terminat liceul acum un an jumate !!! adica in 2005 ! v-ati speriat ?
na ca si sughit ! ce poate sa mai mearga rau azi??? ca parca le caut !
si "creia o pauzasc" si sa nu terminati capitolul pana ma intorc, ca atunci chiar ca plang iar !!! 

EDIT pt moko : si Alex trebuie sa-si perie perucile, sa le puna la loc... ca pleaca devreme costumierele... (nu, acum sunt rea. a inceput repetitiile la o piesa noua pe care o si regizeaza si are treaba multa. da vreau si eu o zi de Alex. fara telefoane !!!)
oana
22 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
poohy spune:
Salve gravidute,
Pe mine ma intimidati rau cu cate pagini scrieti. Nu mai tin pasul si cand fac un refresh intr-o pauza la servici, apar 10 noi pagini!
Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii zilele astea ;)
Multa sanatate celor bolnavioare 
Iri, multa sanatate pentru sotul tau si sa ai puterea sa treci peste toate astea :)
Madi, nu imi spune asta! Adica o sa ma duc la spital si acolo o sa vad pe mana cui o sa intru? Plus ca daca sunt multe gravidute, ce o sa faca medicul de garda? Se divide? Cui ii dam banii?
Nu ajungea ca am auzit de un caz de pe 8 ianuarie, cand nu au vrut sa primeasca o viitoare mamicuta in travaliu - ca cica nu mai sunt locuri. A trebuit sa dea nu stiu ce telefoane doctorul ei (care avea numai garzi la Municipal - am vazut ca majoritatea au numai garzi acolo) ca sa o primeasca :( Dar a nascut cu doctorul respectiv..
O sa incerc sa vorbesc si eu cu doctorul luni (al meu tot garzi are)
Am niste zile proaste si numai vesti proaste aud. Cred ca o sa intru intr-o depresie d'aia adanca de nu ma scoti nici cu arcanul.
Singura veste buna este ca am mai terminat o bluzita pt bebe, lucrez acum la caciulita si nu m-am putut abtine in weekend, am dat iama in magazin si am cumparat 4 body-uri de bumbac pt bebita: unul verde, unul alb cu albastru, unu roz si unul alb cu roz. Fara maneci, ca o sa fie cald. Mi s-a spus cum stiu eu ca o sa fie cald - ca de ce am luat fara maneci - dar sa fim seriosi - la sfarsitul lui mai o sa murim de cald sigur.
Vorbind de caldura - voi o sa aveti aer conditionat in camera lui bebe? Noi ne gandeam sa ne instalam (nu neaparat in camera lui bebe) ca nu avem deloc si temperatura creste destul de mult peste vara. Cum o sa stea bietul bebe la 29-30C in casa?
pupici,
Anca
26+ 
poze
bebelusa
kay spune:
poohy : aer conditionat in sufragerie si lasat usa intre-deschisa la camera lui bebe ! asa bebe nu sta in aer direct si nici nu se sufoca !
doar ca Alex nu suporta aeru conditionat ! dar (sa fiu rea) la cat sta el acasa, nici nu si-ar da seama ca avem !
gata, am plecat !
oana
22 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
pauly spune:
kay nu te necaji..si eu mai am momente cand nu-mi gasesc nici o haina care sa stea bine pe mine ...dar i-mi trece repede..mi-am facut niste hainute la prietena mea si mi-o reaparut zambetul pe buze.![]()
mary_lou si eu stiu ca osciloccocinum ii foarte bun,...desi nu am folosit, iar ptr durerile de gat voseptol ii foarte bune(pe incercate).insanatosire grabnica si bafta la eco.te asteptam cu vesti bune.
24+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
Sobi spune:
kay, sa fii convinsa ca toate fetele avem momente bune si altele in care ne vine sa ne luam campii... daca stau sa ma gandesc ca eu am terminat liceul acum 11 ani si jumatate fata de un an si jumatate al tau ma apuca si pe mine nervii si ma
.
andrada vrem sa vedem poze cu noul "look"!
pauly, ce hainute ti-ai facut?
Andreea 22+
Vlad
POZE
pauly spune:
sobi mi-am facut cateva bluzite de graviduta.poate reusesc sa fac poze zilele astea.![]()
24+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
diana spune:
Buna fetelor
Eu sunt mai bine, contractiile au disparut sau cel putin nu le mai simt eu... M-am speriat in week-end-ul asta...mai ales ca eu am mai trecut printr-o nastere inainte de termen...
In legatura cu municipalul ma intereseaza si pe mine subiectul. Daca trebuie sa-mi faca cezariana mai devreme sau noaptea...asta inseamna ca ma va opera cine e de garda???? Asta e culmea...
Mary Lou pentru dureri in gat poti sa iei Voseptol. La mine a avut efect.
Va pup
Diana 24+
lilky spune:
Buna burticutelor,
Cred ca sunt f stresata , acum dupa ce am auzit si de problema de la Municipal...mananc tot timpul....ce ma fac? si asa m-am ingrasat 15 kg pana acum...
Liliana
29w+6d cu micuta
Diana
Sobi spune:
pauly, ar fi super sa mai "fur" niste idei de hainute. si eu mi-am luat 2 bluzite gen "baby-doll" mulate pe sani si apoi largute de la promod. poate le fac si eu poze zilele astea!
pupici
Andreea 22+
Vlad
POZE
pauly spune:
sobi la noi in oras este un singur magazin de gravide si ala nu are decat salopete si camasi de blugi...deci trebuie sa-mi fac daca vreau sa ma simt si eu mai draguta.
o sa le pun zilele astea ..
, abia astept sa le vad si pe ale tale.
diana ma bucur ca ti-au trecut contractiile..o sa mai apara ele, tot ce conteaza este sa te intinzi si sa te odihnesti cand le simti.
24+
Riana Alessya
bebelina mea
poze