***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 15
Madi spune:
Nici mie nu imi este foarte clar, in continuare, ce se intampla si ce presupune acest nou ordin. Eu am sunat prima data la Municipal la maternitate si am intrebat daca e adevarat ca nu se mai naste decat cu medicul de garda si mi-a spus ca da. L-am sunat apoi pe medicul la care am fost si l-am intrebat, la fel, daca e adevarat ca nu voi putea naste cu el. Mi-a raspuns ca voi putea naste cu el doar daca imi programeaza nasterea. Sau poate sa ma recomande altcuiva. L-am intrebat de vreo doua ori ce se intampla in cazul in care ma apuca nasterea neprogramat si mi-a spus ca nasc cu cine e de garda. Am intrat pe site-ul Spit Municipal si la sectia de obstetrica ginecologie apar doar cativa doctori. Ma gandesc ca numai acestia or avea de acum dreptul sa asiste la nastere indiferent de cine e de garda. Doctorul la care ma dusesem eu nu este pe lista aceasta. Probabil ca nu e titluar la Municipal sau nu are norma intreaga, nu stiu care e politica in Municipal. Oricum nu este foarte clar de ce si cum s-a dat acest ordin, mie oricum mi se pare aberant. Din pacate nu am ce sa fac, ma voi intoarce la doctorita de la CFR2. Nu vreau sa risc sa mi se declanseze nasterea mai devreme si sa pic pe mana oricui. Sunt doctorii acolo care anul trecut nu au facut nici o operatie. Daca e unul dintre ei de garda si mie imi trebuie cezariana?! Pe de alta parte, daca nu se impune cezariana, nu as vrea sa ma programez la cezariana. Si daca vreu sa nasc natural, nu vreau sa mi se declanseze nasterea inainte de termen doar pentru ca atunci e medicul meu de garda.
Burtici cu medici la Municipal, mai intrebati si voi medicii vostri, poate mai aflati informatii.
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mary_lou spune:
Diana,Pauly,multumesc pt sfaturi!
Ma simt un pic mai bine mai ales ca am facut eco si totul e conform graficului,bebele are 584g si se dezvolta bine,mi-a facut 3d morfologic,a fost bine si suntem f multumiti.
poze
23+
Patrick
serbanela spune:
Buna burtoaselor!
In sfarsit am revenit la calc. (desi limitat la max. 2 ore - e vorba de statul pe scaun). Am sarit capitolele 28-30 ca nu am avut timp sa le citesc si am citit doar ce e acum scris.
Fetelor imi pare rau ca aveti probleme cu dr.-ii... poate o sa reusiti pana la urma sa rezolvati problemele. Eu una sunt f. dezamagita de prestatiile dr-lor de acasa. A nascut o amica de amea sambata cu o dr. care le era prietena de familie si a fost nasol. Ea a avut cerclaj. Trebuia sa nasca in jur de 26 ian insa nu a avut nici un simptom de nastere. Cam pe 4 febr. s-a dus si i-au scos cerclajul si au trimis-o acasa (fara nici o echo sau alt control ca sa vada daca bebe e ok). De atunci si pana pe 17 a stat acasa, cu dureri de toate felurile insa nu si de nastere. Sambata s-a dus la maternitate din nou, i-au rupt apa si au constatat ca nu avea nici un strop[ de lichid asa ca i-au facut cezariana. I-a ajutat D-zeu si puiul e bine insa sarmana fetita era uscata (stafidita) de tot. Erau f. suparati si ea si sotul ei ... E mare pacat ca in Ro sunt medici buni dar delasatori iar in USA isi dau toata silinta insa unii nu sunt asa pregatiti. Sper ca Dumnezeu sa ne apere pe toate de astfel de probleme.
Felicitari fetei care a aflat ca are baietetl... Sa iti traiasca!
Despre noi...suntem mai bine...inca mai am dureri de spate insa merg dreapta si durerile sunt suportabile. Grauntzica noatra se joaca tot timpul si sambata a simtit-o si tati in sfarsit. Vineri am controlul lunar la ginecolog si sper ca totul sa fie ok. In rest nu mai am noutati .
Va imbratisam si va pupam si pe voi si pe bebei.
24+3
byu spune:
Buna seara, am ajuns intr-un final si pe acasa.
Am citit in fuga ce ati mai scris pe aici interesant....am sa ma interesez si la noi in Iasi daca e valabila dispozitia respectiva
Am avut examen azi si am reusit sa ajung pana la urma Andradap(am infulicat taxiul)
Casian al meu a fost si inca este agitat , nu stiu ce are ca parca joaca fotbal,vreau sa ma duc maine sa fac o eco sa vad ce e cu el poate ii fac si o poza noua...
Am vazut si eu in seara asta stirea cu fetita....ce sa spun...incredibil...stiti primul meu copil (de anul trecut)era un picut mai marisor cand l-am nascut
oricum ma bucur pt acea mamica
Byu
24 cu
Poze
dianalaura spune:
Fetelor, vad ca e cam liniste pe aici asa ca ma duc si eu in patuc la culcare..sa ne tina tati in brate....ne place la amandoi, si mie si lui Stefy, cand ne ia tati pe amandoi in brate..![]()
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
byu spune:
Bine zici Dianalaura
mergem si noi la patuc langa tati(cre se uita la meci)
noapte buna tuturor
Byu
24 cu
Poze
kay spune:
ne-am intors acasica de la reuniune !!! am baut un suculet si am ras de reactiile fostilor colegi cand au vazut burtica...
tati ne asteapta in baita sa ne jucam cu ratusetele !!! si ne-am jucat![]()
acum sunt foarte obosita, dar am intrat sa vad ce faceti si am fost foarte surprinsa sa vad ca n-ati terminat capitolul !
pauly, esti o draguta, dar tu esti foarte-foarte frumoasa si slaba !!! eu m-am facut cat un dulapior si mai promit !!!
mary_lou, ma bucur ca e bine Patrick ! un
pt voi ! da-i cu oscillococcinum ca e bun ! si voseptol e bun. vitamina C. ceaiuri multe !!! Tutu mi-a dat voie 1 eferalgan pe zi. si cand am ajuns rau de tot 500 de ampicilina la 8 ore, 3 zile... ai de unde sa-ti alegi. na ca mi-am facut pofta de vit. C ! acum bag una in sticluta la efervescentat !!!
lilky, nu poti decat sa te plangi cand te urci pe cantar ! sau daca ai vointa sa nu mai mananci decat sanatos !
Sobi, chiar daca ai terminat liceul cu 10 ani inaintea mea, tot esti mai slaba decat mine
!
hai ca nu ma mai opresc din cascat !
burticile si fug la nani !!! ne vedem dimineata !!!
oana
22 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
pistachio spune:
salut, fetelor!
mai ajung sa scriu si eu...![]()
maine ma duc si eu la controlul lunar, abia astept! si alex e foarte incantat ca-l vede pe bebe.
in ultimele zile simt cateva contractii pe zi dar nu dureroase, oricum doctora mi-a spus ca e normal pana la 12 asemenea contractii pe zi..mai e un pic, ce repede trece timpul asta!
noapte buna!
29+
Lukas si Alex nazdravanu'