***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Madi - cred ca poti sa incerci sa suni si sa intrebi direct.

Uite aici niste numere de telefon http://www.suub.ro/contact.html

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

huh, am reusit sa va prind din urma!!!
in primul rand, mary_lou , si eu am trecut printr-o raceala zdravana saptamanile trecute (cu exact aceleasi simptome ca ale tale) si remediul a fost oscilococcinum( sper sa fi scris bine). DE obicei, eu sunt tare sensibila la raceli si odata ce m-au prins, nu scap fara antibiotic. De data asta, mi-a recomandat cineva pilulele astea si dupa 2 ore deja se vedeau progrese! Doamne-ajuta sa mearga si la tine!
ps: trimit mesajul asta pentru a putea fi vizualizat, si revin!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
v-am citit la repezeala, insa vreau sa va postez un citat de la Doula (suporter autorizat inainte,in timpul si dupa nastere-vedeti cap Nasterea unei stele) care mi s-a parut f interesant:
"Si chiar daca nasterea normala dooooaaaaareeee (nu uita ca exista si epidural cu pro si contra) ea este naturala corpului tau. In timpul nasterii naturale bb primeste un masaj f important la dezvoltarea fizica si psihica a lui. S-a aratat intr-un studiu ca oamenii care au fost nascuti prin cezariana sunt mai lenesi, mai delasatori, mai dependenti de cei din jur...."
Mica, ai grija de tine si iti doresc sa iei decizia cea mai buna!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

ioana29 Felicitari pt.minunea de baietel pe care o vei avea.Totul e sa fie sanatos sa stii si eu credeam ...simteam mai bine spus ca o sa am baiat, ii spuneam fasolica si la eco de la 22 sapt am aflat ca e fetita si sunt super fericita!Conteaza sa fie sanatosi puisorii si poate la a doua sarcina...:)
Madi Ceea ce imi spui ma sperie rau ca si eu nasc cu Dr.Dumitru din Municipal si merg la consultatii la Medicover unde are cabinet.Expres l-am ales din Municipal ca sa nasc cu el.Eu merg la urmatorul control de abia pe 7 Martie, pana atunci voi pluti in ceata...Dar totusi mi se pare anormal..Tu cu cine nasti?
marylou Ai mare grija de tine !Singurul me sfat vb cu un doctor...
Pupici pe burtici!
Liliana 29w+6d cu micuta Diana

Mergi la inceput

bun, acum sa vedem ce-mi mai amintesc din ce-am citit (ma simt ca la examenele orale de la facultate- citesc odata acasa, si apoi reproduc:)) ):
alina24 am inteles ca body-uri cu mesaje haioase pentru bebelusi se gasesc la noul complex comercial de la intersectia brancoveanu cu turnu magurele ( pe langa selgros berceni) -daca stai in zona, merita sa arunci o privire!
si daca tot a venit vorba de berceni si vecinatati, am observat ca suntem o multime de viitoare mamici care stam in zona!!( eu momentan stau chiar langa Kay, daca am inteles bine) Ce frumos ar fi sa plimbam bebeii impreuna!!
si eu am medicul la MUNICIPAL si n-as vrea sa renunt la el pentru nu stiu ce reguli impuse de nu stiu cine! Ma mai linistesc, gandindu-ma ca al meu, din ce cunosc eu, nu lucreaza la nicio policlinica (are doar un cabinet privat, la care merg si eu). Oricum,asta va fi una din intrebarile pe care le voi pune la urmatorul control!!!
Mi s-a facut tare dor de comoara mea - n-am mai vazut-o de o luna si am programare la morfologica abia saptamana viitoare, pe 2 martie. Imi amintesc ca a mai fost cineva din noi la Dr . Chitescu si spunea ca nu-i asa acra cum i s-a dus vestea pe forumuri! Am mari emotii, pentru ca daca nu simt putina bunavointa, ma inhib si uit toate intrebarile pe care le am in minte! Sper sa nu o prind intr-o zi proasta!!
daca imi mai amintesc ceva revin!!

cu pui drag..
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mamicile !

am venit si eu acum de la cumparaturi, un pic bosumflata ca n-am gasit mai nimic, doar o perdea/draperie sau ce-o fi si nu mai zic ca Alex m-a lasat balta ca l-au sunat cu o urgenta de viata si de moarte.... la teatru. oamenii astia nu inteleg ca atunci cand ai dimineata libera inseamna ca e libera !!!

asta e, acum am venit si am papat citindu-va.
moko, eu o sa stau exact vis-a-vis de fabica vel-pitar ! stiti cum miroasea aci=olo seara? mor de pofta !!!
mihamora, foarte frumoase pozele ! mi s-a parut ca te stiu de undeva, dar nu-mi dau seama !

oana22 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kay

moko, eu o sa stau exact vis-a-vis de fabica vel-pitar ! stiti cum miroasea aci=olo seara? mor de pofta !!!
oana22 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

suntem aproape vecine!! eu stau pe Nitu Vasile, chiar in statia lui 381! Cat despre mirosul de paine calda- cunosc, cunosc, de vreo 2 ani ma lupt cu el!!!

EDIT: Te mai inteleg intr-un aspect: tocmai ce m-a anuntat sotul ca "treburi vitale" se intampla la serviciu lui si intarzie - de parca ar fi ceva nou sub soare- treaba asta se intampla ZILNIC!!(lucreaza in interventii si pana la urma, e normala treaba) ..nu degeaba ma laudam eu zilele trecute ca ma mir si eu ce rabdatoare si intelegatoare am devenit!!!
cu pui drag..
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Cum pot intra pe mailul comun?
Imi spuneti si mie va rog? Mailul mea e silky_lilky@yahoo.com.
Pupici pe burtici!
Liliana 29w+6s cu micuta Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gata fetelor...am terminat si mancarea de facut (adik paste cu cepaa si morcovi caliti si cu suc de rosii...). Am facut si baie si acum sa mai stau putin de vb.:

Ioana29, felicitari pentru BAITEL!!!

Sobi, sa fie sanatos Antonio si sa se nasca cu bine, ca eu cu mana pe inima iti promit GALERIE cat 10!!! De fapt pana la ultima mamik de mai iunie chiar daca s-o lungi pana in iulie

Alyna24, dupa cum vezi, eu chiar am facut paste (deh... a inceput postul )

Madi, eu cred ca poti vorbi cu cei de la Municipal... ca atunci cand nasti makr sa siste si soctorul care ti-a urmarit sarcina... Din mom. ce poate asista tatal..care n uare pregatire medicala nu stiu de ce nu ar putea asista un alt medic... mai ales ca poti preciza probl. tale!!! Aaah... si look-ul o sa ti-l arat pe 5 martie Oricum probabil ceva gen arici

Pauly, sa-mi tii pumnii sa fie inspirata coafeza, ca eu nu stiu exact ce coafura vreau ...stiu doar ca vreau sa schimb ceva!!! Am inebunit de tot!!!

Mary_Lou, bafta multa la eco!!! Iti tin pumnii si te astept cu vesti bune!!!

Liviana, sunt intru totul de acord cu tine si completez cu date si mai stiintifice ca sa zic asa:

Copilul sta in lichidul amniotic, unde este o anumita presiune... Cand il scoti dintr-o data (prin cezariana) este foarte probabila spargerea unor vase de sange...etc. La nasterea naturala capul copilului este obisnuit treptat cu noua presiune atmosferica...

Nu judec pe nimeni care alege cezariana... eu doar va furnizez niste date cunoscute...

Va pup...am fugit sa ma usuc la par ca la 18:00 trebuie sa fiu la coafor... si eu inca stau cu prosopul pe mine si atat!!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

ooof...am mai vazut 2 mesaje:

Alyna24, stai linistita ca bananele nu fac rau, din contra sunt sursa de potasiu, magneziu asa ca....

Moko, eu stau la Brancoveanu...

gata acum plec sa ma imbrac si sa ma usuc la par daca mai apuc

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput