***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 11
pauly spune:
alyna24 ce bine arata tortul
...si ce draguti sunteti cum va tineti in brate.
andradap i-ti tin pumnii sa iasa freza exact cum i-ti doresti.oricum vrem poze....![]()
ioana29 sa-ti traiasca baietelul
..in cateva zile te obisnuiesti ca ii baietel..
.bine ca toate au iesit bine la eco.
sobi APTT ii o analiza care se cere separat de hemoleucograma.![]()
24+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
addinel spune:
dideip, clar daca nu ne-am vazut pana acum avem sanse sa ne lovim in burtici pe strada... dar eu la 6 nu mai sunt la farmacie... mami al tau unde sta?
23+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Gata am vazut pozele. Ce tort.
Da ce mai scrie pe punga? Te iubim da'....
Hai ca ma duc sa mananc un danette sa imi treaca pofta de tort.
Mica27+
Maya Alexandra
Poze
Pe punga scria:Te iubim da' faci cinste!
Pofta mare!
si tu mie!Alyna
28+cu DAVID ANDREAShttp://new.photos.yahoo.com/alinafobl
Madi spune:
Mai burtici, eu sunt total debusolata si putin speriata. Tocmai am citit un subiect de la "Nasterea unei stele" a unei mamici de februarie, care urma sa nasca cu un doctor din Municipal. Acest doctor a anuntat-o acum cateva zile, in sapatamana 39, ca el nu mai poate asista la nastere. Mamica s-a interesat de alt medic cu care ar putea naste si a aflat ca nu stiu ce regulament s-a modificat in Municipal si doctorii care lucreaza in policlinici nu mai au voie sa vina sa asiste la nasteri pe garda altui doctor. Ea spunea ca a intrebat mai multi doctori si toti cei pe care i-a intrebat i-au raspuns la fel. Eu nu mai inteleg nimic. Tocmai imi schimbasem medicul cu unul de la Municipal, in speranta ca voi naste la Municipal, si aceasta veste ma da total peste cap si ma sperie...Eu ma duc la medicul acesta la policlinica, si ma mai duc la el de-abia peste o luna. Burtici care aveti doctori la Municipal, aveti idee de asa ceva?! L-as suna pe doctor sa il intreb, dar parca nu prea imi vine...daca mamica respectiva nu prea a inteles bine. Nici nu stiu ce sa fac. Nu stiu nici ce si cum sa il intreb ...
Ajutati-ma si pe mine cu o sugestie.
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mica0307 spune:
Madi nu stiu ce sa zic da e cam penibil. Pai atunci de ce ne mai alegem un dr care sa ne motitorizeze sarcina? Daca tot nu nastem cu el? Dr de garda de unde sa stie ce probleme avem sau am avut in sarcina???
Mica
27+
Maya Alexandra
Poze
Madi spune:
Da, Mica, asa zic si eu, de aceea sunt si debusolata si nu stiu ce sa mai cred.
In plus, eu chiar am o situatie care ar trebui urmarita si cunoscuta la nastere. Ce fac cu doc de garda?!
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Alyna24 spune:
Mersik de aprecieri, Pauly!
Stiti ceva de mancatul excesiv de banane in tp sarcinii?
Adik mananc aproape zilnic 2-3 banane!E de rau cumva?
Alyna
28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
dideip spune:
Addinel intre brutarie si farmacie sunt 3 case, mami al meu sta la prima casa dupa brutarie.Eu am mai fost la farmacie dar nu am vazut pe nimeni cu burtica pin farmacie.Si acolo lucreaza niste consateni de-ai mei(surorile acelea blonde si sotul uneia dintre ele plus baietii cei 2, am dreptate?)
Paula
29+
poze
poze bebe
mary_lou spune:
Dragele mele,la mine s-ar parea ca la 2 sapt apar problemele,acum 2 sapt am facut cerclajul iar acum m-a lovit o raceala de nu mai stiu de mine!M-am trezit cu o durere in gat(nu am consumat nimic rece),eu nu ies din casa,stau numai in pat,am 25 grade in casa,nu stiu efectiv cauza!Ma doare capul,tusesc la greu,ametesc si nu pot merge,ajutati-ma cu sfaturi,va rog mult,va multumesc!
La 6.30 am programare la eco 3d-morfologic dar nu la dr meu,la o clinica care are aparate performante,o sa cer si parerea medicului care-mi face ecograful,va multumesc!
poze
23+
Patrick
Alyna24 spune:
Madi, nu stiu ce sa zic dar e nasol!Poate nu e cazul si la tine de asa ceva!
Eu sper sa fie bine si la mine si sa asiste dr care ma monitorizeaza de la inceputul sarcinii!Pana acum nu ma pot plage!Si azi s-a suprtat super frumos cu mine si m-a luat deoparte sa vb cu mine desi era super aglomerat (multi o asteptatu la eco)!Mi-a spus si ca bebele va sta cu mine in salon dupa nastere!![]()
Alyna
28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl