Vine barza?(35)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
felicia20 spune:
Buna, dragele mele! Mi-a fost dor de voi!
Eu am revenit abia acum la birou, pe 25 martie am facut laparoscopie. Din fericire trompa dreapta, care a fost putin obturata s-a desfundat, acum ambele trompe sunt bune, ovarele OK, nu am endometrioza sau alte probleme, ovulatie este - deci toate conditiile indeplinite pentru a-l astepta pe . Acum sunt la primul ciclu de la laparo, azi sunt Z4 si din ziua 1 pana in ziua 9 mi-a spus sa iau Clostilbegyt, iar din ziua 10 la monitorizare. Sper sa fie OK si
sa vina cat mai curind. Mult succes tuturor aspirantelor si copilasi frumosi si sanatosi.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
felicia20 spune:
Ma scuzati, Clostilbegyt iau din ziua 5 pana in ziua 9. Sper sa fie cu folos.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
ariana1005 spune:
Felicia de cand astepti ?
Si de ce ti-a dat stimulare daca ovulatia este OK?
Proiect BB inceput in mai 2006
Andreea
seregi spune:
Azi sunt in ziua 40 de la ultimul CM, am facut ieri(duminica) un nou test si din pacate tot negativ a iesit. Mi-am facut programare la medic pe vineri (20 aprilie)sa vad ce-mi zice.Sanii ma dor de mor, dar nimic nou.Va pup pe toate aspirantele!
felicia20 spune:
Eu incerc de cca. un an si ceva, dar o trompa imi era infundata. Dupa laparo s-a desfundat. Cred ca mi-a dat clostilbegyt ca sa fie sigura ca ovarele produc foliculi suficienti si ca acestia ajung la maturitate. Banuiesc. Ea mi-a spus ca d.p.d.v. ginecologic sunt perfect sanatoasa. Sa speram ca va fi bine.
ADA72 spune:
Fetelor, sunt fericita posesoare a 2 teste cu 2 II. Inca nu-mi vine sa cred, nu prea am simptome decat sanii foarte mariti, ceea ce la mine era o obisnuinta si ceva dureri de burtica. Luni merg la dl. dr. T sa-mi confirme. S-a intamplat la a treia luna de stimulare cu Menogon.
Va pup
Sunt confuza inca. Nici nu prea am dormit. Ma gandesc sa stea acolo sa nu se intample ce am mai citit pe anumite subiecte.
felicia20 spune:
Felicitari, Ada!!!!!
Sa dea DD sa ai un copilas sanatos, care sa-ti umple viata de bucurii si impliniri!!!!
clauclau spune:
Ada, felicitari pentru cele II liniute! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos !
CLAU
astept surioara de Razvanel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Olivia26/Olivia26.jpg)
Olivia26 spune:
ADA, felicitari!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos, destept si frumos!!
Olivia
![](indragostita.gif)
Asteptam bobitza
![](al9leacer.gif)
Nobody is perfect. I'm nobody.
ADA72 spune:
Va multumsc din suflet si la toate va doresc acelasi lucru. Forumul asta creeaza dependenta, chiar nu pot fara voi, chiar daca nu scriu foarte mult ca-s in timpul serviciului. Va imbratisez pe toate si sa ne intalnim la Odisee in aceeasi formula!