Vine barza?(35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

felicitari. iti recomand din tot sufletul sa mergi la Nicusor branescu, la polizu, este un om de exceptie. intri in spital si mergi la chiuretaje. il vei gasi si iti va placea.
succes si sa ai o sarcina usoara.

PS. eu intru zilnic sa va citesc, imi este dor de discutiile noastra insa am fffff putin timp la dispozitie ca sa si scriu.

quote:
Originally posted by bufi

Fetelor in dimineata aceasta mi-am facut testul si si si si a iesit cu 2 liniute.SUNT INSARCINATA!!!

Recunosc ca am asteptat destul de mult sa-mi fac acest test...v-am povestit ce am patit si luna trecuta si m-am tot gandit... sa nu-mi fac iluzii...dar azi sunt 14 zile de cand trebuia sa-mi vina.

Pe de alta parte o sa-mi mai iau un test sa-l fac si diseara...sunt asa de fericita

Trebuie sa ma programez la un dr..
Ultima mea vizita a fost la Dr. Mateescu de la Elias de care nu sunt tocmai incantata...asa cum mai spun unele fete de el...si sincer mi-ar placea o doctorita...

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si astept sfaturi!

Bufi

http://tt.lilypie.com/IHAcp2.png

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Dragutelor va rog sa ma lamuriti (cat se poate) cum e cu TB. Cat ar fi normal dupa ovulatie. Acum e prima luna in care am decis sa imi masor temperatura dar sunt cam nelamurita, de ex azi z26 era 36.8, z25 - 36.9, z24 - 36.8. Intre z16 - z20 am avut amigdalita si nu pot lua in considerare aceste zile (38.5...39...37.4).
Daca stiu eu bine dupa ovulatie ar trebui sa scada cateva unitati, iar daca nu scade este un posibil bb. Nu cred ca este cazul meu, sau mai bine zis asa spun cele doua teste pe care le-am facut pana acum si au iesit negative si nu am nici semnele de sarcina ... doar ca sunt obosita rau de tot, dar poate sa fie si din cauza amigdalitei.

Astazi merg la nenea doctoru sa vad ce zice el dar pana diseara poare imi putezi zice cate ceva din experienta voasta.

pupici

Narcis George si Narcisa

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Din pacate nu am amai ajuns la medic si acum am programare abia pe 12. Temperatura se mentine in continuare intre 36.8 - 36.9. Mai am cateva zile de astepta, CM meu este de 30-32 zile, si sa vedem ce se intampla.

Narcis George si Narcisa

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

dupa ovulatie temp trebuie sa ramana cat de cat ridicata si constanta,cum este la tine este bine chiar daca variaza cu o unitate ,asta nu inseamna mare lucru.daca temp se mentine cat de cat ct 18 zile dupa ovulatie at mai mult ca sigur este bb.Iti tin pumnii si sa stii ca nu se stie niciodata

anca 9+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

seregi
nou venit

Romania
baia mare
1 Posts
Trimis la - 11/04/2007 : 11:34:46
--------------------------------------------------------------------------------

Am avut ultimul ciclu pe 7 martie. Azi sunt in ziua 36. Am facut 3 teste de sarcin#259;, dar..... nimic. Se poate sa fie doar o intārziere, sau un BB??? Voi ati trecut prin asa ceva??? Mor de ner#259;bdare s#259; stiu! M#259; cam dor sānii, asta mi se intampl#259; cam cu o s#259;pt#259;mān#259; de a-mi venii rusii, parc#259; si salele m#259; cam dor, ins#259; in rest nimic!Va pup pe toate!!!

seregi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seregi spune:

Am uitat sa va spun ca am un ciclu regulat, de 28 de zile. Am facut 3 luni stimulare cu Clostylbegit si Pregnyl in ziua 13, la indicatiile doctorului, insa sotul nu a putut "presta" atunci din motive obiective. Am facut o pauza de 2 luni, in care nu s-a intamplat nimic si acum aceasta intirziere de 36 de zile. Daca nu-mi vine pana luni, merg la medic, dar inainte imi mai fac un test.Va pupic pe toate aspirantele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

buna seregi

nu stiu daca ai citit mesajul meu... si eu am patit la fel, trebuie sa-mi vina de duminica, hai luni si azi e vineri. am facut 2 teste... si nimik... nici eu nu stiu ce am... e foarte ciudat, la fel ca tine, ciclu regulat,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

laura si eu patit-o sapt. trecuta, trebuia sa-mi vina cm pe 6 hai 7 si el a venit pe 11 seara si asta dupa ce am avut un ciclu super regulat, a fost prima mea intarziere si bineinteles am facut 2 teste...care normal ca au iesit negative....am intrebat medicul care e cauza...si a spus ca poate apare o dereglare si din senin, poate apare si de o raceala.....deci nu avem ce face decat sa asteptam un urmator cm....sau poate nu mai vine vreo 9 luni(doamne ajuta)

-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Hai ca sunt pusa pe glume ... sper sa nu va suparati pe mine

O zbura ceva prin aer ... declaram ca e luna intarzierilor la fetele cu CM super regulat.

Urmez si eu probabil

Dar nu-i problema ... cateva zile in care te consideri posibila cred ca sunt super ... chiar daca dezamagirea tot vine dupa.

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

crezi tu ca am stat linistita in zilele alea?.....din contra ma trezeam cu noaptea in cap si faceam teste, ieseau negative cadeam mai tare in deceptie, cm nu venea...........nu mai vreau sa trec prin asa ceva
dar vrb ta, e ceva in aer ca multe tipe am intalnit cu dereglari din astea in ultimul timp, 2 saracele de ele au avut si de 16 zile...

-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput