Vine barza?(35)
Raspunsuri - Pagina 14
irlandeza spune:
Pai azi ( 24 martie ) ar fi Z 36 de la UCM si am vazut ca ai mai avut si alta data cicluri de 36-37 zile. Si testele sunt negative.
Daca a fost doar un picur si ala in afara , nu ai de ce sa-ti faci probleme. Dar pt. linistea ta fa un test de sange, BHCG, ala sigur iti spune daca esti sau nu insarcinata.
Si sanii se intaresc cand esti insarcinata, sfarcurile sunt f. sensibile, chiar si tricoul deranjeaza cateodata. Iar secretia vascoasa apare dupa ovulatie, tocmai inainte cu cateva zile de a veni ciclul .
Oricum, cel mai sfant tot testul de sange ramane.
Numai bine.
Noi 2 singurei
uta_ciun spune:
buna , multumesc mult de raspuns
incerc sa stau calma inca citeva zile pina la alt test...desi pe de o parte imi doresc sa fie adevarat , pe de alta sunt ingrozita pt ca si eu si prietenul suntem la doctorat in usa fara posibilitatea sa vina vreun parinte sa stea cu bebe ...dar deja ma gindesc prea departe in viitor...
multumesc inca o data
Roxali spune:
Ancadragoman felicitari pentru sarcina si sa ai parte de un bbelus asa cum ti-l doreai(ai pus indigoul sa iasa doi?).
Irlandezo scumpo mai plecati in tara??
Ali
ache spune:
fetelor, copiez si la voi postarea mea de la subiectul cu prolactina, ca acolo nu-mi raspunde nimeni:
"fetelor care faceti sau ati facut tratament cu dostinex, cate zile are la voi cm-ul sub tratament?
ca eu sunt deja ziua 31, am luat si 10 zile duphaston, si nimik...
am facut un BHCG in ziua 24 (ca mergeam la dentist) si a ieshit zero ( eu am auzit ceva de genul "esti un zero"...nu de alta dar macar 0.0001 macar, ca sperante multe aveam)
si nici nu pot sa-mi dau seama daca sunt simptome de sarcina, ca sanii sub tratamentul cu dostinex au mereu aceeasi consistenta de plastelina...am doar dureri usoare in abdomenul inferior de o saptamana, dar nici astea zilnice sau de durata prea mare...eu nu mai inteleg nimik, voi ce credeti?
la voi cum este?"
maine o sa fiu ziua 32, oare e prea devreme de un test de urina, ca m-am saturat sa tot fac teste de sange...mor defrica acelor
si daca sa zicem as fi gravi , e normal sa iasa bhcg-ul zero in ziua 24?
deja o iau razna...
anca
uta_ciun spune:
buna, nu a mai fost nevoie de alte teste ca pe 25 mi-a venit...cu dureri ingrozitoare si varsaturi...multumesc de raspunsuri
Tia spune:
bufi
Trimis la - 21/03/2007 : 09:45:50
--------------------------------------------------------------------------------
Buna
Fetelor am si eu o problema, care mie mi se pare ciudata.
Incepand din decembrie 2005 am hotarat sa nu ne mai protejam si sa purcedam pentru a avea un bebe.
In luna ianuarie 06 mi-a venit cand trebuia, in luna februarie mi-a intarziat 2 saptamani si eram convinsa ca sunt gravida, dar nuuuuuuu si in luna martie trebuia sa-mi vina pe 19.03 si nici azi nu mi-a venit.
O numesc problema pentru ca eu sunt ca ceasul, imi vine exact in data respectiva si totul in regula.
De ce au aparut aceste dereglari?
Ma simt destul de rau, balonata, indispusa, o stare de greu..
Daca ati trecut prin asemenea chestii astept sa-mi spuneti si sa gasim o solutie.
mihaela amalia
Trimise - 21/03/2007 : 10:13:54
--------------------------------------------------------------------------------
Wow, de un an de zile nu ti-a mai venit menstruatia?Si in tot acest timp nu ai fost la nici un medic?Doar un ginecolog te-ar putea lamuri...nu?Mai ales ca va doriti un
Tia
Trimise - 21/03/2007 : 10:36:54
mergi la un ginecolog, probabil este o dereglare..
bufi
Trimise - 21/03/2007 : 11:06:35
Mihaela amalia
Am avut menstruatie in fiecare luna, asa cum am scris in ian mi-a venit la data la care trebuia, in feb mi-a intarziat dar mi-a venit si in martie inca astept...
vali_delide
Trimise - 21/03/2007 : 11:19:27
Bufi,
In mesajul de inceput ai trecut datele cu 1 an in urma...suntem in martie 2007...deci tie ti-a venit dec.2006/ian., feb. 2007.Eu asa cred ca s-a intamplat, nu ca nu ai CM de 1 an!
Oricum, e dereglat, asta e clar!Insa trebuie sa descoperi cauza,facand mai intai un control ginecologic, o ecografie si ce-ti va mai recomanda dr.
Cauzele pot fi multiple, incepand cu chisturile ovariene, probleme cu tiroida si multe altele. Fa-ti urgent un control si niste analize la sange.Bafta...sa ne spui ce-ai facut.
Anca Wish
Trimise - 21/03/2007 : 11:34:16
Bufi, ai gresit anii cu siguranta. Suntem in 20007
bufi
Trimise - 21/03/2007 : 14:35:39
Am gresit anii...scuze...
Este exact cum a spus vali_delide.
Anca Wish
Gresisem si io
Bufi, fa-ti niste analize hormonale. Poate descoperi buba.
MissParker
Trimise - 21/03/2007 : 15:07:10
Bufi, asa am patit si eu: din ianuarie 2007 incercam si noi, iar ultimul ciclu mi-a venit pe 7 martie cu 3 zile intarziere, desi eu am ciclul f.f.f. regulat si nu mi-a intarziat niciodata pe vremea cand nu luam anticonceptionale.
Cred ca e pe sistem nervos. Eu acum incerc sa ma relaxez si sa calculez/controlez cat mai putin (in fond suntem abia la inceputul perioadelor de incercari, nu?), ma gandesc asa: sa vina copilul cand o considera el ca e mai bine, numai sanatos sa fie.
Multa bafta si voua !!
bufi
Trimise - 21/03/2007 : 15:51:18
Este posibil sa fi devenit un stres, dar ma cam ingrijoram de situatia asta de intarziere, nu am luat anticonceptionale si acum sa fi facut pauza...
Asteptam sa se intample...
vali_delide
Trimise - 21/03/2007 : 15:51:21
Fetelor, aveti putin timp de cand incercati, deci nu asta e problema... analizele si controlul gineco sunt obligatorii.Si sa nu uitam ca a venit primavara, care aduce cu ea o multime de schimbari in organism.In plus, asa cum spune si Miss Parker, este si stressul, cu cat ne gandim mai mult ca vrem bb si nu vine, cu atat mai stresate suntem, iar organismul reactioneaza!
Asa ca, spor la analize, bafta si sa auzim de bine!
bufi
Trimise - 26/03/2007 : 11:24:13
Fetelor ce ma fac ca nu mi-a venit???
Trebuia sa-mi vina pe 19 martie si nimic...sunt balonata, ma doare spatele, ma dor sanii, am o stare proasta si tot zic...hai ca trebuie...
pe de alta parte as vrea sa nu-mi vina si sa fiu si eu cu bebe
RAMONELLA
Trimise - 26/03/2007 : 11:33:03
bufi,dar un test ai facut???E prea mare intarzierea.Cum te simti???
bufi spune:
RAMONELLA
Nu am facut inca testul, cu toate ca ma gandesc sa-l fac...
Luna trecuta la fel am patit si dupa o intarziere de 2 saptamani am facut 2 teste, negative amandoua, si mi-a venit menstruatia.
Nu vreau sa-mi fac iluzii si sa nu iasa nimic...
Nici nu stiu ce mai astept, sa ma duc la dr, sa fac un test...sunt intr-o mare dilema si destul de nervoasa pe tema asta.
Bufi
bufi spune:
Deci ar trebui sa fac un test de sarcina?
Poate sa iasa vreun rezultat dupa o saptamana de intarziere?
Bufi
bufi spune:
Fetelor inca nu mi-a venit....................
Ce ma fac???
Nu m-am dus la dr ca am tot sperat sa-mi vina sau nu...
Sa-mi fac un test de sarcina?
Sunt balonata, ma dor sanii...
Bufi