PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

doniro, dar a facut febra? viroza nu e cu bubite....cel putin asa stiu eu...Mara mea nu a avut bubite cand a avut viroza

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by geliza

doniro, dar a facut febra? viroza nu e cu bubite....cel putin asa stiu eu...Mara mea nu a avut bubite cand a avut viroza

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Nu, febra nu. Cel putin pana acum. A zis dr ca daca face febra, sa ii dau si Nurofen. Nici eu nu pricep ce legatura are rosul din gat cu iritatia de pe piele. Ne lumineaza cineva?
P.S. Multam fetelor de complimente ref filmulet si de raspunsuri.

Roxana

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by iube2001
Mamidestefan unde esti......deja m-am obisnuit cand deschid computadoru" sa te gasesc la cafeluta......

Diana si bebe DAria

Eram in bucatarie ..faceam "floricele"
"Ma cam chinuie talentul"
vreau sa ii fac lui Stefan un tortulet mai "fancy"
si m-am gindit sa incerc sa testez si eu reteta de martipan ..
si sa fac floricele de martipan cu care sa ornez tortul..
dar neavind experienta in lucrul cu martipan...mi-a cam
luat operatiunea asta ..toata repriza de somn de dimineata a lui Stefan ..si e doar prima parte..
partea a doua o fac mai spre seara.

Am vazut si eu pozicile voastre ..
sunteti frumusei si tu si tati ..
dar Daria va cam intrece

Dar de ce nu pui pozicile la semnatura ?

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Doniro, poate ca iritatia este de la altceva.Sunt pruriginoase? Cum arata?

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bysko

Doniro, poate ca iritatia este de la altceva.Sunt pruriginoase? Cum arata?

www.dropshots.com/Bysko

Nu, sunt doar niste bubite mici rosii, unele mai mici, altele mai intinse. De fapt dr a zis ca este vorba despre ERITEM VIRAL RUBEOLIFORM.

Roxana

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annemarie06

'Neatza tuturor piersicutzelor. Am si eu o intrebare. Poate ma puteti ajuta. Trebuie sa facem vaccinul de la 6 luni si nu vreu sa-l mai fac pe cel de la stat pentru ca de fiecare data am avut probleme dupa. Medicul pediatru ne-a recomandat HEXAVALENT pe care nu-l gasesc. Poate sa-mi recomande cineva un alt vaccin pentru 6 luni sau sa-mi spuneti cum s-a numit vaccinul pe care l-au facut bebeii la 6 luni?

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE

Noi am facut PENTAXIM+ENGERIX B si nu a avut absolut nici o reactie. Dar l-am facut si la 2, si la 4 si la 6 luni...

Roxana

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Mamicilor sa va spun ce stiu eu despre banane. Se pot da de la 6 luni, dar nu singure ci in combinatie cu un alt fruct(mar de ex.). Asta pentru ca ele contin o cantitate mare de amidon care nu poate fi metabolizat in totalitate de sistemul digestiv., deoarece enzimele pancreatice care digera amidonul nu sunt in cantitate suficienta decat dupa 8 luni. De asemenea bananele trebuie sa fie coapte, cele verzi contin o cantitate si mai mare de amidon.
La fel si cu cartoful. Nu se da cartof simplu pana dupa 8 luni.
Informatiile le am de la un curs de puericultura.

Mihaela si Elena Maria(9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Ce sa-ti zic? Se poate, ca semestrul trecut am facut infectioase si profu chiar ne-a spus ca sunt o gramada de eruptii rubeoliforme, rujeoliforme si alte cele.Nu se incadreaza in tiparele clasice.Si pot sa apara in cadrul altor afectiuni.

www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI

Alexandru Cosmin
Alexandru Andrei
Sasha
Edward
Camelia - Nicole

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Iube sunteti !!!
Doniro nu stiu ce sa va spun despre bubitze, dar vreau sa va urez insanatosire grabnica!

Zicea cineva mai demult de un CD cu muzica de adormit bebe. M-ar interesa si pe mine, ca de vreo doua saptamani o adorm foarte greu pe rasfatata mea: leganat, suzeta, cantat cate o jumatate de ora (cel putin). So,

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput